Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za priključenje RS-a Srbiji
Da
76.7%  (46)
Ne
23.3%  (14)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum za pripajanje RS Srbiji (u Srbiji)  (Pročitano 12483 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220
Zasto pravis razlike izmedju jedne nacije?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za Srbe je pojam "granica" vrlo problematican ... zato nemoj da kvarimo dobre odnose, jedni izmedju drugih. Cim se nesto uradi sa granicama, kod Srba proradi neka sijalica u glavi Smile ... i takve stvari neminovno vode u pichwayz.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2008, 00:20:17 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
glasao bih za ali da se dobro pripremi teren da ga ne popusimo ko nemci  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Не, јер сматрам да је боље да постоје две српске државе на Балкану него једна централизована...
Кад Србија покаже да може да личи на државу и да је децентрализована онда уједињење...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
haha.....Da se vi Srbi pitate do Tokija bi vam bilo malo.....
Na vasu zalost niste u pozicija da birate koja bi teritorija bila dio Srbije.....

Kad smo kod RS,kako znam vasoj vladi nepada napamet da
raspise refernendum,niti su ikakve akcije po tom planu u toku.
Znaci ova je tema cisto da mi se tjesili kad se Kosovo odvoji Smile

Sto se tice Kosova na pocetku sam mislio da je bolje da ostane u Srbiji,kad
vidim kako vas je vecina cinicna,onda mislim da je bolje da bude nezavisna drzava....

Zar stvarno mislite da bi svijet dozvolio da postoji genocidna tvorevina..
U Medunarodnom Sudu u Hagu,samo su vama i plemenu Hutu dokazali da su pocinili
genocid nad drugim narodom.

I jos da dodam najgora varijanta a to je rat(koju ja ne podrzavam)
Valjda znate da vas Bosnjaci i Hrvati nebi cvijecem nagradili kad bi samo zakazali
datum referenduma.....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ураган  Smile Smile Smile
Геноцидна творевина не постоји...
Утриповао си нешто...

Ајде сад опет пребаци сопствени текст испод мог поста  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Геноцидна творевина је федерација.
Зна се ко је био хитлеровац и павелићевац у другом светском рату.
Срби су се морали дистанцирати од лошег друштва.
Плачите!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Na vasu zalost niste u pozicija da birate koja bi teritorija bila dio Srbije.....

vidim kako vas je vecina cinicna,onda mislim da je bolje da bude nezavisna drzava....

Valjda znate da vas Bosnjaci i Hrvati nebi cvijecem nagradili kad bi samo zakazali
datum referenduma.....
Možda je smešno da mi pričamo da li bi se ujedinjavali, ali da sam u Bosni bilo bi mi gorko saznanje da neko ko je istog etnosa želi da ode od mene čak i po cenu krvoprolića. Kada se Srbi u BiH ne bi osećali omalovaženo, loše, potisnuto i preglasano, kada njihova iskustva 500 godina unazad ne bi bila loša, verovatno bi hteli da ostanu, a ne da odu.

Ja stvarno ne želim da budem cinična kad su u pitanju civili iz Srebrenice i odmazda bez suđenja, ali prika ne vredi ti da se kriješ iza toga. Kuda nestadoše onoliki Srbi iz Mostara? Gde su Srbi iz Sarajeva? Šta se desilo sa Srbima iz Tuzle?

Kako se Bošnjaci odnose prema ravnopravnosti nacija? Tako što se ponašaju licemerno i nasilnički. Pogledaj u svoje dvorište, evo za dve nedelje su izvršena dva zločina iz nacionalističkih pobuda bez stvarnog razloga, prosto iz mržnje. Prvo su vaši miljenici Šiptari podmićeni da spale babu Srpkinju. Slučajno? Ma mi smo veverice, a oni su u 5 000 Srba u Sarajevu baš Srpkinju našli slučajno. Posle toga u tramvaju tri muslimana na smrt izbodu dečaka Hrvata, talentovanog učenika na školovanju u Sarajevu. Opet od 5 000 Hrvata baš slučajno jednog našli u tramvaju, pojma nisu imali. A o nekoj babi koja hoće crkvu da ruši iz pizme umesto da proda imanje za 5 000 000€ da ne pričamo.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2008, 10:10:23 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

datum referenduma.....
Uragan opet lazes!
Ta glupost sa genocidom ti je prevazidjena,jos samo muslimani vjeruju u nju,pa zar mislis da bi svijet pregovarao sa "genocidnom tvorevinom"!
Da ti ponovim genocid nad Muslimana pocinjen je u sirem podrucju Srebrenice u periodu od 10-ak dana!Jel'ova recenica znaci da je RS genocidna tvorevina,mozda tebi,li ako se prisjetis 1995 god. je potpisan dejtonski sporazum i svijet je prizao RS!
Druga stvar,za taj genocid je osudjen jedan general i mozda jos dvojica (mozda) koja nisu uhapsena!Valjda si dovoljno informisan da u Hagu nema kolektivne odgovornosti vec pojedinacna,znaci da ti ponovim za taj genocid odgovara general Krstic i ti nemas pravo da citav srpski narod za to optuzujes!
Ta prica o genocidnoj tvorevini ostala je da zivi samo po muslimanskim kasabama po Bosni i u pricama "babe i nane' djeci za laku noc!Savjetujem ti ako zelis da ti djeca nebudu u zabludi da im kazes istinu da je RS medjunarodno priznata i verifikovana u Dejtonu 1995 god. i da je ta prica o "genocidnoj tvorevini" propao pokusaj muslimanske propagande koji jis samo zivi u glavama muslimana!
Osim toga kad toliko potenciras ko je "samo" osudjen na genocid podsjeticu te na period od 1941 do 1945 kada su Muslimani u BiH odigrali vrlo "vaznu" ulogu u odredima ustaske NDH i u iskorjenjivanju Srba sa prostora BiH(tzv.Handzar divizija),ali poslije tog rata nije bilo suda koji bi to proglasio genocidom,samo cu te posjetiti da je broj Srba koji je ubijen od strane Muslimana i Hrvata u Bosni za vrijeme drugog svjetskog rata neuporedivo veci od broja stradalih muslimana u ovom ratu!
Toliko o tvojoj prici da su samo Srbi i Hutu plemena osudjena za genocid!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Само се ви и даље удружујте са Хрватима!
То вам је многа добра донело.
Па и овај зид би досад схватио, али ви не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.