Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:29:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum u Crnoj Gori  (Pročitano 53398 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije ""nas minstar Velja Ilic"" obican krmak nego kapitalac.A posto je Boris Tadic
isto crnogorac krajnje je vreme da i taj zajedno sa drugim ide u svoju domovinu!
Kad smo patili povratne karte,sada kapitalac treba da odresi srpsku narodnu kesu i da plati povratak u eko drzavu njihovom kadru koji se baskari na drzavnim jaslama srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Desire HD
Preliminarno: Za nezavisnost 55,4 odsto
A sad, podela

Za nezavisnost Crne Gore glasalo je 55,4 odsto izašlih birača, a 44,6 izjasnilo se protiv, saopštila je juče Republička referendumska komisija.

Predsednik RRK František Lipka rekao je na prepodnevnoj konferenciji za novinare da su to preliminarni rezultati i da se očekuju rezultati sa još 45 glasačkih mesta, na kojima je glasalo oko 25.000 građana. On je naglasio da RRK nije dobila pritužbe na referendumski proces. Sinoć najavljena konferencija za novinare otkazana je oko 18 sati.

Podgorički Centar za monitoring (CEMI) juče je saopštio konačne rezultate: na referendumu 55,52 odsto građana je glasalo za nezavisnost, dok se protiv izjasnilo 44,48 odsto.

I Referendumska međunarodna posmatračka misija saopštila je juče da je referendum u Crnoj Gori sproveden u skladu sa međunarodnim pravilima.

Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je juče da izraženu volju građana Crne Gore smatra velikom pobedom Crne Gore i demokratije.

Na pitanje izveštača „Blica“ kakav tretman će imati državljani Srbije prilikom ulaska u Crnu Goru, Đukanović je decidirano odgovorio da će oni u nezavisnu Crnu Goru ulaziti sa ličnim kartama, „bez obzira na to kakav stav Srbija zauzimala prema građanima Crne Gore za ulazak u Srbiju“. On je rekao da će građani Srbije koji poseduju imovinu u Crnoj Gori moći da je koriste pod istim uslovima kao i do sada. Pored ulaska u EU i NATO, jedan od glavnih ciljeva Crne Gore biće nastavak saradnje sa Srbijom i definisanje novih odnosa. On je istakao da je Srbiji ponuđena platforma za „ozdravljenje odnosa“ i na osnovu nje će se početi razgovori „onog trenutka kad predstavnici Srbije pokažu interesovanje“.

Jedan od lidera crnogorskog unionističkog bloka Predrag Popović izjavio je juče da taj blok čeka rezultate RRK i da će u zavisnosti od tih rezultata vući dalje poteze. On je naveo da unionistički blok želi da se utvrdi da li je rezultat referenduma bio pravi odraz volje građana ili „plod mahinacija režima“. Popović je rekao da oni imaju informacije o većim zloupotrebama. On je rekao da su zajedničku državu „prodali za male pare“ birači koji su na rečima bili za SCG i dodao da ima saznanja da se to desilo u Kolašinu i Herceg Novom.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne znam da li je neko citao komentare na b92. Prosto je neverovatno kako su komentari filtrirani. Svi su komentari tipa"Milo je dobar covek i morao je da se otcepi od velikosrpske politike Kostunice". Ja sam dao jedan sasvim realan i objektivan komentar i isekli su mi par recenica.                                                      Rekao sam: "Neka se sada crna Gora okrene svom kamenu i turizmu(???). Mislim da ce se Crna Gora raspasti , a takodje i Srbija. Naravno, nadam se da gresim."
E ako je ovo govor mrznje onda stvarno...    Sad i ja pocinjem da verujem da su oni jedna najblaze receno jedna antisrpska televizija. I nista im vise ne verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Takodje mislim da nije  u redu prozivati ljude koji su Crnogorci a zive Srbiji. Ali da treba da se placaju skolrinu na fakultetima  i da "sjasu' sa funkcija" se slazem. jer oni su pravno stranci. A Milo oce stolicu u UN i subjektivitet a da muze Srbiju. Pozdrav svim ljudima iz Herceg Novog.Imam tamo par prijatelja i znam kako misle i kakvi su ljudi. Oni koji su pravoslavne vere se gotovo svi izjasnjavaju kao Srbi. A oni koji znaju razliku izmedju kulture ljudi u HN i npr. Budve i Bara, A da ne pricam o bagri sa Cetinja.    Ovo kazem jer sam video komentare nekih ljudi iz HN i verujte mi da nisam sreo nijednog coveka iz HN bio on Srbin , Hrvat ili bilo ko drugi a da nije lafcina od coveka. A ja retko gresim u proceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@ lionking
Probaj sa "Izmeni".Znam da zuris ali stvaraj naviku.(i mene su opominjali pa se iskupljam)
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch 
Srecan put "dobri susjedi" bez vase ljepote,pameti i cojstva bice nam puno bolje.Dosta ste bili gradjani prvog reda i dosta su nasi politicari ljubili vasa plemenita dupeta zarad gluposti zvane zajednicka drzava.Steta sto nama niko nije omogucio referendum pa da vidite sta je ubedljiva vecina.Zivela majka Srbija
A sad Adio
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Zdravo svima ja sam  dosao ovde da vas utesim znam da razvod nije lak ali j.... sto vi kazete kad se bez nekog mora onda se mora ne tugujte ipak vi ce da prebolite to, odnosno bez plavog mora Smile Smile

Kako ono bese,ko to kaze ko to laze da Srbija nema more ima more dok je Crne gore e sad
 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Pa mili srbi sto to svi vas napustise pa cak i vasi Crnogorci Smile Smile Smile

Hvala bogu da su se i oni napunili pameti nakraju,
kako ono bese bolje ikad neko nikad

Vive le Montenegro Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Takodje mislim da nije u redu prozivati ljude koji su Crnogorci a zive Srbiji. Ali da treba da se placaju skolrinu na fakultetima i da "sjasu' sa funkcija" se slazem. jer oni su pravno stranci. A Milo oce stolicu u UN i subjektivitet a da muze Srbiju. Pozdrav svim ljudima iz Herceg Novog.Imam tamo par prijatelja i znam kako misle i kakvi su ljudi. Oni koji su pravoslavne vere se gotovo svi izjasnjavaju kao Srbi. A oni koji znaju razliku izmedju kulture ljudi u HN i npr. Budve i Bara, A da ne pricam o bagri sa Cetinja. Ovo kazem jer sam video komentare nekih ljudi iz HN i verujte mi da nisam sreo nijednog coveka iz HN bio on Srbin , Hrvat ili bilo ko drugi a da nije lafcina od coveka. A ja retko gresim u proceni.

Bice lafovi kad se budu otcepili od Crnje i Gore, i napravili grad-drzavu Bokeljski Singapore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
@lionking

stvarno nas ne zanima uredjivacka politika drugih foruma... Wink

@Shqiperia

Bez uvrede... ali napokon moj decko nece imati izgovor da me odgovara da idemo u Grcku... Tunis.. Tursku... Filipine.. Brazil... svejedno...

I napokon cu moci da udjem u teko ino more, a da me ne zapljusne miomiris kanalizacije...

Jednom recju... hvala..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
Zdravo svima ja sam  dosao ovde da vas utesim znam da razvod nije lak ali j.... sto vi kazete kad se bez nekog mora onda se mora ne tugujte ipak vi ce da prebolite to, odnosno bez plavog mora Smile Smile

Kako ono bese,ko to kaze ko to laze da Srbija nema more ima more dok je Crne gore e sad
 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Pa mili srbi sto to svi vas napustise pa cak i vasi Crnogorci Smile Smile Smile

Hvala bogu da su se i oni napunili pameti nakraju,
kako ono bese bolje ikad neko nikad

Vive le Montenegro Smile Smile

jel to tebi nik shipiteria ili ja slabo citam crnogorski?
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:29:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.