Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:14:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum u Crnoj Gori  (Pročitano 52939 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
mislis albanci i muslimani vladaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Milo ne bi resio da raspise referendum da nije bio siguran da moze da nakupi vecinu... E sad sto se albanci i muslimani slazu s njim... Sklopio kockice covek.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3x
mislis albanci i muslimani vladaju Smile

Smile Smile evo tuzne istine

alternative-dread ja imam druga koji je takodje iz herceg novog, malopre sam se cuo s njim hoce da dodje za bg, ali kako ce to ici videcemo. jbg.  Smile
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Pa tesko je biti manjina u svojoj zemlji, kad siptari budu trazili nesto opet ce vladika cekati srbe sa puskama.

E ti sto su vikali viva montenegro, vekovni cilj vatikana je unijacenje crne gore, eto im ziveli ili viva im svima, kopilad ustaska!

Naravno zao mi je jer imam kumove dole , dosta drugova iz Pg.. jbg a sad mogu da idu na cetinje na fax a ne ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta  sad sa putnim troskovima (besplatno putovanje) koje u ime srbije V.Ilic
""kapitalac"" potrosi na referendum a srbi sad ima da plate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3x
A sta  sad sa putnim troskovima (besplatno putovanje) koje u ime srbije V.Ilic
""kapitalac"" potrosi na referendum a srbi sad ima da plate?

pa Srbija je uvek bila majka koja hrani svoju decu i srbe i crnogorce. ali toga vise nema.
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
za oko 10 godina ce mo se podeliti na banovine i pokrajne
a za oko 50 svaka ulica ce imati svoju pokrajnu!
Ljudi ja neznam kako nemozemo da zivimo lepo ko svi ostali , pubijacemo sami sebe , jer nas niko nije mogao da slomi od kako postoji srpska drzava ! I jel su se vec odcepili da sutra nemoram da odgovaram geografiju trgovinu , turizam i saobracaj hvala im olaksali su mi posao da dobijem 5 sad imam da naucim duplo manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Mislim da jos uvek nismo svesni, ni mi ovamo, a ni oni tamo-onamo, sta u stvari nosi buducnost za oba naroda. Veze su mnogo isprepletanije nego sto smo do sinoc verovali da jesu, to tek sada vidim. Odavno ne idem na more u crnu goru, a i prave rodbine vise nemam tamo, ali od sinoc mi je knedla u grlu. Zasto, ni sam ne znam, ali se jednostavno tako osecam. Nacionalno sam "polutan" iz srpsko-crnogorske veze, ali svim srcem za Srbiju. Zao mi je onih 44.7% i nadam se da taj narod nece biti kaznjen za svoju pripadnost kao sto je bilo pre referenduma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Najgore bi bilo da je rezultat ispao izmedju 50-55%, jer bi se mrcvaljenje nastavilo, zato je ovaj ishod dobar i za Srbiju, a nadam se i za onih 45% koji su glasali za zajednicku drzavu, naravno samo ako gospodo iz CG izvucete odredjene pouke i zakljucke, a i mi iz Vojvodine bi imali sta da naucimo, mada sam ja licno vec odavno za ukidanje Vojvodine i stvaranje jedinstvene srpske drzave! Naime svi koji su za zajednicu ali takvu gde CG nece biti deo Srbije, sada su mogli u praksi da vide kako se uz pomoc drugih nacija takva CG odvaja i gura u neizvesnost zbog pretenzija istih tih nacija koje su podpomogle nezavisnost! Prema tome, ako zaista zelite zajednistvo treba vec od danas da razmisljate o Crnoj Gori iskljucivo i jedino kao delu Srbije, znaci da radite na ujedinjenju kao sto su na tome radile generacije vasih predaka i kao sto se to desilo 1918 neposredno pre nesrecnog stvaranja Jugoslavije tj. kraljevine SHS. Sva ostala razmisljanja o zajednistvu ali takvom da Crna Gora bude posebna republika ili sta vec, prvo ne mogu vise biti prihvacena od strane Srbije iz iskustava koje smo nakupili tokom svih ovih godina, a drugo uvek ce postojati nova mogucnost da se razdvajamo...Zbog toga svako ko mi prica o zajednistvu a ne zeli da CG bude deo Srbije, za mene maltene ko da je i glasao za nezavisnost CG!!! A sto se tice Vojvodine, ako se budemo zajebavali i lupetali glubosti o ekonomiji i autonomiji, docicemo u istu situaciju gde ce na nekom buducem referendumu kada nas Ameri jos malo protresu, mnoge nacije glasati za nezavisnost Vose pa cemo se cesati i plakati kako eto vecina Srba iz Vose to ne zeli ali su presudile neke sredine kao u CG Bar, Ulcinj itd...Zivimo na nestabilnom podrucju, Ameri kao najjaci faktor imaju svoje interese, okolo svako prema svakome ima pretenzije, a mi ko uz kurac samo zelimo da imamo svoje autonomije, regione, republike, pa posle kada se desi ovako nesto onda kao nam je mnogo zao i eto nisu Srbi iz CG krivi, nego eto Sipusi iz Ulcinja? E pa gospodo Srbi iz CG pitajte Srbe iz Republike Srpske sta bi dali da su deo Srbije, a nadam se da cete i vi to sada shvatiti, pa pocnite da radite na tome, vi jos uvek imate pravo glasa u ovoj nezavisnoj CG, a ako zelite samo zajednistvo al da ne budete deo Srbije, e onda hvala lepo i dovidjenja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Sa jedne strane mi je zao sto su se odcepili, sa druge strane mi je drago.

Drago mi je jer konacno ce se drzava u kojoj zivimo zvati Srbija, konacno cu slusati "Boze pravde", a ne groznu Hej Sloveni na sportskim priredbama, ali sto kazu drugi ovde ostaje taj gorak okus jer ipak nismo mi ti koji smo preuzeli incijativu, nego je Srbija postala nezavisna cepkanjem, koje ko zna hoce li se zaustaviti samo na Crnoj Gori.

Zao mi je dobrog i neiskvarenog naroda koji su glasali za ostanak u zajednici, i muci ce se sad tamo. Zao mi je i srpskih svetinja koje su ostale tamo, jer sad postoji mogucnost jos jaceg napada nego sto je bilo proteklih godina na Crkvu i verni narod.

Srbija sigurno gubi na duhovnom i kulturnom planu, da bar na socijalnom nesto uradimo ako vec nista. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:14:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.704 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.