Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:01:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum o Kosovu  (Pročitano 13137 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nije Rasim ništa podmetnuo jer je to Vučić pre njega najavio.

Zapravo, referendum o Kosovu bi mogao da bude neka vrsta izjašnjavanja o članstvu u EU jer čemu kandidatura ako se narod ne slaže sa sporazumom o Kosovu odnosno priznanjem razgraničenja što bi bilo i de facto priznavanje terorističke republike Kosovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma kakav referendum , kakav rat.  Smile Nemamo mi sta da glasamo kad su nam oteli Kosmet 1999-te nakon rata.Kad je tamo usla strana cizma a nasa vojska otisla tu vise nema sta da se prica.Jedino kad se povuce strana vojska mi mozemo da razmisljamo o necemu.Oko nase zemlje se nalaze sve clanice NATO pakta.

Onog trenutka kad bi smo pomislili da nesto hocemo da uradimo dobili po nosu kao 1999-te.Znaci jedino mozemo da se molimo bogu da ce da se promene vlasti u NATO zemljama i da ce oni da povuku odluku o priznanju Kosmeta i da povuku svoju vojsku.Dok se to ne desi referendum nema nikakvog smisla.

Jer to namerno podmece Rasim kako bi provukao kroz narod odluku o priznanju Kosmeta.Napravi se takva atmosfera da je bolje da glasamo za nezavisnost Kosmeta i samim tim vlast dobija legitimitet da prizna Kosmet.Mi u ustavu imamo da je Kosmet sastavni deo Srbije.Samim tim da bi to bilo drugacije prvo mora da se promeni ustav.

Takodje zasto da glasamo na referendumu kad svi znamo kakvo je realno stanje.I da glasamo da je Kosmet sastavni deo Srbije nece se nista promeniti.Jer svakako mi tamo vise ne mozemo da idemo bez dozvole sipaca i NATO pakta.Jedino ako se EU decidno izjasni da moramo da biramo izmedju Kosmeta i EU onda organizovati referendum.Ali to nece biti nikada.Jer mi imamo preko 20 poglavlja da resimo a nismo uradili ni jedno.Znaci ucicemo u EU 2080-te.A tada EU pitanje oce i postojati.  Smile

Pa daje se legitimitet referendumom u slucaju da bude nametnut ultimatum priznanja pred ulazak u EU. To je cela matematika, cilj danasnje i prethodne i verovatno buduce vlasti i Vlade je clanstvo Srbije u EU. Ergo, u slucaju negativnog refenduma za priznavanje Kosova jasno da je izabrana opcija neulaska u EU. Iako bi za taj ulazak naknadno postojao referendum.....

Mi smo vidjeni kao kontradiktorni narod koji ce da glasa za odjebavanje Kosova ali na referendumu o pristupanju ce glasati protiv. Uzmes cekic i sam sebi polomis oba kolena. To je nas stil.

« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 12:35:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Nije Rasim ništa podmetnuo jer je to Vučić pre njega najavio.

Zapravo, referendum o Kosovu bi mogao da bude neka vrsta izjašnjavanja o članstvu u EU jer čemu kandidatura ako se narod ne slaže sa sporazumom o Kosovu odnosno priznanjem razgraničenja što bi bilo i de facto priznavanje terorističke republike Kosovo.

Pa Vucic podmece to preko Rasima.Na to sam i mislio.Sigurno da Rasim ne govori bez dogovora sa Vucicem.Rasim to kaze jer drugacije zvuci kad Turcin kaze tako nesto nego Srbin.  Smile Sto se tice EU mi nemamo nikakve sanse da udjemo u EU.Ne bi da nabrajam sad hiljadu primera ali dacu ti samo jedan.Svaka zemlja koja udje u EU mora da ima precistace otpadnih voda.Nasa zemlja je napravila plan da ih napravi do 2040-te godine.  Smile

EU kaze da mozes da maximum 5 godina odlozis nesto sto oni traze da ti uradis.Znaci ako udjes u EU 2020-te ti moras da uradis nesto do 2025-te.Ne postoji sansa da te oni puste da ti nesto radis 22 godine.I to je samo jedna kapljica u okeanu.Mi trebamo da uradimo milion stvari da bi usli u EU.A mi ne radimo apsolutno nista.E sad postoji neka sema da oni nas uguraju u EU ovako jadne i bedne a da mi priznamo Kosmet.

Mada od takve opcije nema nista.Jer njima je bolje da nas drze na principu - sangarepa - stap nego da daju ono sto mi zelimo.Ovako da mi priznamo Kosmet je mnogo bolja opcija za njih.A posto nisi uradio nista da ispunis uslove mi smo opet na nuli.To oni i hoce.Tako da je po meni najbolja opcija da mi prvo uredimo takav sistem da mi imamo zaista izbor dal zelimo ili ne u EU.Pa onda tako ekonomski jaki da odlucujemo dal je bolje da udjemo u EU i pustimo Kosmet niz vodu.Ovako ekonomski jadni i bedni cemo dati i rodjenu mamu samo da zivimo bolje.A to oni i hoce.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 13:04:49 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Priznati Kosovo iz bilo kog razloga a ne zarad ulaska u EU je zločin protiv srpskog naroda.

Neki će reći, nepriznavanje je put u rat i još veći zločin. Takvima mogu da kažem samo da su nas napadali i za manje te im neće trebati neki poseban izgovor da to učine opet.

No Kosovo na stranu, nama iz mnogo, mnogo, mnogo razloga nije mesto u EU. Većina standarda koje EU nominalno proklamuje treba da bude uvedeno u praksu države Srbije, naročito oni koji se odnose na VLADAVINU PRAVA i ostale oblasti ključne za funkcionisanje savremene države.

Ali suštinska mrža ključnih nacija u EU prema Srbima nikada neće biti prevaziđena i zato - trudimo se da zaista postanemo moderno i dinamično društvo, u EU ne ulazimo nipošto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Niko nije izgubio Kosovo 1999. Ono je pusteno niz vodu pre 100 godina.

Zahvalite se kralju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Vučić je gostujući na televiziji Hepi rekao da EU neće dozvoliti da Srbija postane članica bez rešenog pitanja granica i da će na kraju "narod na nekom referendumu morati da kaže šta misli o tome".
Кипар?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Brate ti si realno drugopozivac možeš da budeš eventualno neka teritorijalna odbrana, nemoj da brineš Smile
E, ramose, mozes li majke ti da mi objasnis to o drugopozivcima ako znas? Kad neko postaje drugopozivac i sta je to?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
To je valjda fazon kad na ratistu pocrka svo sposobno stanovnistvo, kad ispucamo i sve zene, kad nedostane zivotinja i biljaka za poziv e onda racunaj na plavu kovertu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Cudno. Mlad sam jos, nikad nisam bio jaci, imam i kondicije, skoro dva metra, nista salo. Super topovsko meso
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Prvi poziv - stajaca vojska i muskarci 21 do 31. godinu
Drugi poziv - muskarci do 37.
Treci poziv - muskarci 38. do 45.
Poslednja odbrana- muskarci od 18. do 20. i do 50. godina, i prakticno svi zivi...

Znaci, Hipoman je ovo poslednje Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 14:04:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:01:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.