Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 22:18:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers  (Pročitano 191788 puta)
Ucesnik diskusija

RED HOT CHILI PEPPERS 4EVER!!!

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ti ces da mi kazes da ne znam sta znaci biti pravi fan...!!! Smile Smile Smile I da, jesam opsednuta njima... I vise nego opsednuta!!!! Da li ti to mozda smeta...? Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!

A da li si tu cula (ne cula za, nego cula) bilo koji drugi bend osim Peppersa? Biti pravi fan ne znaci ubedjivati sve oko sebe da je bend koji ti slusas najbolji.. I da, bio sam na koncertu koji je bio klasicno odradjivanje, gde su pokazali da ih zabole tuki za fanove, odsvirali sat i 15 minuta, imali komunikaciju sa publikom kao da su gluvonemi i otisli kuci.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ti ces da mi kazes da ne znam sta znaci biti pravi fan...!!! Smile Smile Smile I da, jesam opsednuta njima... I vise nego opsednuta!!!! Da li ti to mozda smeta...? Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!

pa ne znas sta znaci biti pravi fan, problem je u tome sto si opsednuta i nisi nimalo objektivna.. ja sam licno veliki fan Guns N' Roses-a, za mene su najbolji bend na svetu, sto objektivno nisu, za mene su njihove sve pesme extra, iako su ove nove objektivno sranje.. biti pravi fan znaci umeti kritikovati rad doticnog benda ili soliste, ne obsesivno voleti sve u vezi njih Smile

i ne, nisam bio koncertu ali iz prica ljudi koji su isli, koji nisu "NAJVECI" fanovi, i bolje je sto nisam isao..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!

A da li si tu cula (ne cula za, nego cula) bilo koji drugi bend osim Peppersa? Biti pravi fan ne znaci ubedjivati sve oko sebe da je bend koji ti slusas najbolji.. I da, bio sam na koncertu koji je bio klasicno odradjivanje, gde su pokazali da ih zabole tuki za fanove, odsvirali sat i 15 minuta, imali komunikaciju sa publikom kao da su gluvonemi i otisli kuci.

Za tvoju informaciju, slusam i druge benove... A to sto su svirali samo sat i 15 minuta... Mislim da bi svi koji su isli na koncert trebali da budu svesni toga da je to festivalski nastup... Meni je to bilo i vise nego dovoljno... I da su svirali samo 15 minuta, ja bih bila i vise nego zadovoljna...
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

pa ne znas sta znaci biti pravi fan, problem je u tome sto si opsednuta i nisi nimalo objektivna.. ja sam licno veliki fan Guns N' Roses-a, za mene su najbolji bend na svetu, sto objektivno nisu, za mene su njihove sve pesme extra, iako su ove nove objektivno sranje.. biti pravi fan znaci umeti kritikovati rad doticnog benda ili soliste, ne obsesivno voleti sve u vezi njih Smile

i ne, nisam bio koncertu ali iz prica ljudi koji su isli, koji nisu "NAJVECI" fanovi, i bolje je sto nisam isao..

Ja itekako znam sta znaci biti pravi fan... Samo sto mi nije cilj da se spustam na taj nivo da se oko toga svadjam...  I meni je na koncertu bilo super( iako sam ceo dan od 11 ujutro stajala), i sve sto sam taj dan uradila uradila bih ponovo ako treba... Jeste da mi tada uopste nije bilo dobro, ceo taj dan, ali meni je to bio najlepsi dan u zivotu... A sto se tice Gunsa, i ja ih slusam..
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!

Za tvoju informaciju, slusam i druge benove... A to sto su svirali samo sat i 15 minuta... Mislim da bi svi koji su isli na koncert trebali da budu svesni toga da je to festivalski nastup... Meni je to bilo i vise nego dovoljno... I da su svirali samo 15 minuta, ja bih bila i vise nego zadovoljna...

Nije problem u sat i petnaest minuta, problem je u nedostatku bilo kakve komunikacije sa publikom.. Ima bendova koji otprase sat vremena, ali otprase.. nije to problem..

btw, koje jos bendove slusas kada mislis da je Kiedis najbolji vokal (za koga vazi da je upravo jedan od najprecenjinijih i najiritantnijih vokala u muzici trenutno..), Chad najbolji bubnjar.. i tako dalje..

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2007, 17:02:28 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@tijamica

ja se ne svadjam, ne znam odakle tebi to..
a ajde objasni mi onda sta znaci biti pravi fan, po tvom vidjenju
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Nije problem u sat i petnaest minuta, problem je u nedostatku bilo kakve komunikacije sa publikom.. Ima bendova koji otprase sat vremena, ali otprase.. nije to problem..

btw, koje jos bendove slusas kada mislis da je Kiedis najbolji vokal (za koga vazi da je upravo jedan od najprecenjinijih i najiritantnijih vokala u muzici trenutno..), Chad najbolji bubnjar.. i tako dalje..

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
.

Ne pada mi na pamet da se ja tebi pravdam... I stojim iza onoga sto sam rekla za Antha, Chada, Flea i Johna... I nemoj vise da tyi padne na pamet da mi diras Pepperse... Pogotovo ne Antha... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

A pravila mi ne pada na pamet da citam... Ko jos to radi...

.
@tijamica

ja se ne svadjam, ne znam odakle tebi to..
a ajde objasni mi onda sta znaci biti pravi fan, po tvom vidjenju

A sto se tebe tice, nemam ja tebi sta da objasnjavam... Ko si ti da bih ja to radila...  I ko da nemam sta drugo da radim! Sad nemam vremena, ali kad se vratim naje***** ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6500s
leeeee, izbedarila se ova balavica pa nam dovela ovde jos jednu budalu da se kocimo  Smiley 1
 Smile

Dok sam se przio na suncu i cekao da otvore kapiju da udjem na koncert onaj peder i neka debilka su pravili intervju sa doticnom rhcp4ever i smorili 100000 ljudi.... dok je ona jadna plakala i histerisala kako je prva dobila narukvicu za fan pit, kao da je jedina!!!

Za mene su pepersi isto najbolji bend na svetu, ja volim njihovu muziku, ali kao sto rece kolega  Smile treba biti objektivan i postovati tudje misljenje! Kidis stvarno katastrofa zvuci uzivo jer se trudi da izvuce nesto sto nikada nece moci... svako ima pravo na svoje misljenje!

a sada najlepse molim vas "najvece fanove" da prestanete da lupate gluposti i trujete ovaj forum glupim izjavama... dodje mi da izbirsem svu rock muziku koju imam u pc-u kad vidim i cujem ko su sve danas neki rokeri i poznavaoci muzike!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Oni su nabolji bend svih vremena!!! Anth najbolji, najlepsi, najzgodniji ( ne mogu da nadjem prave reci da opisem ) pevac, Flea najboli basita, Chad najbolji bubnjar, a o Jonh-u da ne pricam... Decko talentovan znaci... I svi PRAVI fanovi ce se sloziti sa mnom!!! A to sto ste vi utripovali nesto nije ni moj, ni Andjin problem...  Btw, da li si ti uopste bio na koncertu?!

.

Ne pada mi na pamet da se ja tebi pravdam... I stojim iza onoga sto sam rekla za Antha, Chada, Flea i Johna... I nemoj vise da tyi padne na pamet da mi diras Pepperse... Pogotovo ne Antha... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Shvaticu to kao da ne znas odgovor na pitanje. Necu vise da diram Anthony "imam glas koji izaziva brown noise kod 65% stanovnistva" Kiedisa.

Citat
A pravila mi ne pada na pamet da citam... Ko jos to radi...

Onaj ko ne zeli da bude banovan sa foruma.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 22:18:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.