Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 17:39:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers  (Pročitano 191782 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam znala da si zensko... Znam te sa jos sajtova, ali nism videla da si zensko... I za tvoju informaciju, Peppersi NISU jedina grupa za koju sam cula, ne znam kako mozes da pricas to... Znam ja mnogo grupa, ali mi jednostavno Peppersi najvise odgovaraju u svakom smislu...

I ne, nisi imala takve slucajeve, jer meni kazu da nikada nisu videli da NEKO NEKOG obozava kao ja Pepperse... I nisam rekla da su ludi oni koji ih ne obozavaju, vec da mrzim ljude koji ne znaju NISTA o njima, a pljuju ih bez razloga... A sto se pisma tice, opet ti ponavljam da ga procitas jos jednom, pre nego sto pocnes da osudjujes Pepperse.... JA vredjam ljude? JA? Ili ovde vredjaju Pepperse i mene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Peppersi spadaju u tu kategoriju... Smile Sad ce me neki napasti, ali to svako ko zna nesto o Peppersima treba da zna...

Sudeci tvom nicku, tesko je verovati da si dovoljno objektivan prema ovoj temi, pa sta god da kazes ce se uglavnom zanemariti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia šta ja znam
Citat
a da iole slusas muziku, sem red hot chili peppers, imala bi koliko-toliko formiran muzicki ukus, pa bi peppersi bili JEDNA od grupa koje slusas, a ne JEDINA grupa koju slusas
Citat
I za tvoju informaciju, Peppersi NISU jedina grupa za koju sam cula, ne znam kako mozes da pricas to... Znam ja mnogo grupa, ali mi jednostavno Peppersi najvise odgovaraju u svakom smislu
sta bre sa tobom nije u redu? ajde lepo procitaj ove dve citirane recenice, i reci mi je'l tvoj odgovor smislen? grupe koje slusas!!!to je recenica...a ne grupe za koje si cula....ne interesuje me da li znas mnogo grupa, ili malo grupa, samo kazem da treba da pocnes da slusas i nesto drugo...
ok, dizem ruke...niko nikad kao ti...
dosta je bilo spamovanja i raspravljanja...

pitanje - zasto je blood sugar sex magik postigao takav uspeh? tekstovi? muzika? sve zajedno?
mislim, imali su oni odlicne stvari i pre toga, ali to bi moglo da se racuna kao prekretnica.
da li su tada postali "meksi"? komercijalniji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam ti lepo odgovorila... Ja sam slusala grupe (kada sam rekla da sam CULA za grupe to NE ZNACI da sam samo cula za njih, vec i da sam cula PESME) i onda sam shvatila da mi Peppersi najvise odgovaraju!

Sto se tog pitanja tice... Niko nikada nece znati... NISU postali komercijalniji, ali kao da im je jednostavno bilo sudjeno da se tada proslave, iako su imali fenomenalne stvari i pre toga, kao sto i ti kazes... I mozda promena kuce znaci... Ne znam, u svakom slucaju drago mi je sto su se proslavili. I drago mi je sto su fanovi posle "Blood Sugar Sex Magik"-a otkrili starije stvari....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k750i
Nisam znala da si zensko... Znam te sa jos sajtova, ali nism videla da si zensko... I za tvoju informaciju, Peppersi NISU jedina grupa za koju sam cula, ne znam kako mozes da pricas to... Znam ja mnogo grupa, ali mi jednostavno Peppersi najvise odgovaraju u svakom smislu...

I ne, nisi imala takve slucajeve, jer meni kazu da nikada nisu videli da NEKO NEKOG obozava kao ja Pepperse... I nisam rekla da su ludi oni koji ih ne obozavaju, vec da mrzim ljude koji ne znaju NISTA o njima, a pljuju ih bez razloga... A sto se pisma tice, opet ti ponavljam da ga procitas jos jednom, pre nego sto pocnes da osudjujes Pepperse.... JA vredjam ljude? JA? Ili ovde vredjaju Pepperse i mene?

Meni ovde nesto nije jasno...kazes cula si za druge grupe, znaci znas eventualno kako se zovu, i odakle su, ali to i dalje ne znaci da si cula njihove pesme... i samo jedno kratko pitanje(ali molim te da mi odgovoris): zasto ti konkretno volis pepperse??? tacnije, sta je to sto te privlaci kod njihove muzike??? Evo, da kazes nesto konkretno, a ne da se ponavljas stalno... Bas me zanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia šta ja znam
@rhcp4ever, whatever
kada vec toliko stitis finansije rhcp, i smatras da je skidanje njihovog albuma stadium arcadium sa neta nemoralno, da te pitam ja, koliko si ti originalnih cd-ova do sada kupila, i koliko si izdvojila novca za placanje autorskih honorara za sve one mnooooogobrojne slike koje bez dozvole autora i menadzera rhcp kacis po internetu?
ili daj pare u dobrotvorne svrhe.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

RED HOT CHILI PEPPERS 4EVER!!!

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nemojte da dirate RHCP4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Normalno da slusa i voli Pepperse kad su NAJBOOOOOLJI. . . . !!!!! Tako da nemate pravo da joj bilo sta pricate. . .  Btw, Andjo jer moguce da onaj kreten ima vise glasova od naseg Antha?!?!?!? :shock: :cry: Jooooj. . . .
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Oh my.. another one Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

RED HOT CHILI PEPPERS 4EVER!!!

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Zasto uopste dolazite na ovu temu???  Smile Ako vas nervira to sto prica RHCP4ever znaci da ne znate bas nista o Peppersima, i da niste pravi fanovi  niti cete ikad biti...!  Smile Tako da...
IP sačuvana
social share
OBOZAVAM PEPPERSE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ocigledno ni ne znate sta znaci biti pravi fan Smile s obzirom da je ona obsednuta njima, a i ti izgleda nisi daleko, toliko sam izvukao iz ove tvoje dve poruke..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 17:39:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.