Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:59:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers  (Pročitano 191725 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k750i
postoje muzicari kojima je vazno da se njihova muzika slusa, i postoje oni kojima je vazno da se njihova muzika kupuje...to je znacajna razlika....kada budes pocela da slusas neke iz ove prve grupe, onda ces prepoznati ko je u drugoj....

Smile Smile Smile

Svaka ti cast na ovoj konstataciji, pogodio si sustinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6500s
HEY ti sto si navodno naaaaajveci fan,
posto smaras i kacis se sa mnom, mnogo pocinjes da me nerviras i ozbiljno razmisljam o tvom hate club-u  Smile

Jel bi se mnogo iznervirala kada bi postavio ovde sliku iz rhcp sobe u indjiji  Smile
Ili ceo klip iz back-stage-a, ili slike sa bine....

rhcp promo team  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia onaj veliki
Cuj jel' bi se iznervirala...
Pa tuzila bi te u ime Peppersa, i dala im sav novac koji iscedi iz tebe, da bi oni daju u dobrotvorne svrhe... Smile
kidding

A sad ozbiljno, ja sam najveci fan Peppersa, vristao sam nekontrolisano dok sam cekao koncert i svi su me gledali kao da sam pao s'Marsa, ali bas me briga kad znam da sam NAJveCi FaN... Cak mi je Flea na oficijalnom sajtu rekao, man you're our biggest fan, i ima me u myspace kao prijatelja... Na koncertu sam zamalo pao u nesvest kad su izasli na binu, sto od uzbudjenja, sto od dehidracije, jer sam plakao kao malo dete kojem otimaju novi cd Peppersa iz ruke... A Stadium je najjaci album, ja ga pustim, legnem u krevet, stavim palac u usta i placem... Ko kaze da ne valja on nema pojma... I prestanite da lupate gluposti, Peppersi su najjaci, najlepsi i najkvalitetniji na svetu.... TaCkA...
I ako vas nesto zanimao njima, pitajte, jer ja sve znam... Tako me svi i na nasim i na stranim forumima i sajtovima pitaju za njih, cak mi i cestitaju njihove rodjendane (sada slavim preko 10, jer ima tu i baba, deda, beba, zena....), i ponosim se na sebe sto sam NAJ...
Ne znam jel sam napomenuo da vi nemate pojma i da ste glupi... Ja sve znam... U ta ta, u ta ta...
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k750i
Pa tuzila bi te u ime Peppersa, i dala im sav novac koji iscedi iz tebe, da bi oni daju u dobrotvorne svrhe... Smile
kidding

A sad ozbiljno, ja sam najveci fan Peppersa, vristao sam nekontrolisano dok sam cekao koncert i svi su me gledali kao da sam pao s'Marsa, ali bas me briga kad znam da sam NAJveCi FaN... Cak mi je Flea na oficijalnom sajtu rekao, man you're our biggest fan, i ima me u myspace kao prijatelja... Na koncertu sam zamalo pao u nesvest kad su izasli na binu, sto od uzbudjenja, sto od dehidracije, jer sam plakao kao malo dete kojem otimaju novi cd Peppersa iz ruke... A Stadium je najjaci album, ja ga pustim, legnem u krevet, stavim palac u usta i placem... Ko kaze da ne valja on nema pojma... I prestanite da lupate gluposti, Peppersi su najjaci, najlepsi i najkvalitetniji na svetu.... TaCkA...
I ako vas nesto zanimao njima, pitajte, jer ja sve znam... Tako me svi i na nasim i na stranim forumima i sajtovima pitaju za njih, cak mi i cestitaju njihove rodjendane (sada slavim preko 10, jer ima tu i baba, deda, beba, zena....), i ponosim se na sebe sto sam NAJ...
Ne znam jel sam napomenuo da vi nemate pojma i da ste glupi... Ja sve znam... U ta ta, u ta ta...
 Smile Smile Smile

lol,lol,lol,lol

Daj, pocecu da placem od smeha... ovo je najbolij post na forumu... a narocito onaj deo sa MySpace-om  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kidding

Smile Smile Smile

ocu ja da budem NAJveCi FaN peppersa Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6500s
kidding

Smile Smile Smile

ali ubedljivo najjaci post !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Smile
Bravo!!!!!!!  Smile  Smile  Smile

Moracu da nadjem nekog dobrog advokata inace ode sva moja devizna stednja u dobrotvorne svrhe...

Haha, ali dobro je i ovo  Smile hocu i ja da budem najveci fan pepersa  Smile  Smile
hahahaha!!!!! osvezili ste ovaj forum posle svih onih sranja!

od sad nadam se da ce da budu samo neke normalne novosti o njima, da prestane vise ova prepirka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
'Alo, bre, ljudi, sta lupetate? Ne kapiram vas, majke mi... Comfortably Dumb, procitaj malo svoj post ili bolje procitaj opet pismo i videces zasto tvoj prethodni post nema smisla... Smile Mislim, ako si dovoljno inteligentan da ukapiras sta hocu da kazem...
A ti damire, slobodno otvori moj hate-club, mogu ja da odem odavde, da me banuju, ali to nece promeniti cinjenice... Podsmevajte se vi koliko hocete, nikada vi necete razumeti neke stvari.... Kada budete nesto naucili o Peppersima, onda mi se javite... Samo mi je krivo sto na mene (sudeci po postovima, a narocito ovom postu Pink Floyda, gde me ismeva) gledate kao na klinkicu koja je cula dve pesme ili novi CD, koja nikada u zivotu nije cula nista drugo, koja je glupa bla, bla, bla... I sad ispada da se ja za dzabe hvalim da sam najveci fanatik, a tako sam poznata po svim sajtovima... Uostalom, nemam ja sta da se pravdam ljudima koji dolaze na temu PEPPERSA kako bi ih pljuvali... Ne razumem vas, stvarno... Ako ih vec mrzite ili imate lose misljenje o njima, zasto ste onda ovde? To nikada necu razumeti, stvarno... Sta sad, ja ako mrzim nekog muzicara sad trebam da idem na neku temu o njoj i da je pljujem? Mene nazivate nezrelom i smejete mi se, a ne shvatate sta vi ustvari radite...
A vi ako hocete STVARNO da prestane prepirka, onda je sami prekinite! Jer vam nista ne radim, a sami pljujete i Pepperse i mene... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

postoje muzicari kojima je vazno da se njihova muzika slusa, i postoje oni kojima je vazno da se njihova muzika kupuje...to je znacajna razlika....kada budes pocela da slusas neke iz ove prve grupe, onda ces prepoznati ko je u drugoj....
Postoje i muzicari koji stvaraju kvalitetnu muziku radi umetnosti, muzika koja dolazi iz srca i duse. Koji moziku koriste kao medijum da se izraze i dodirnu srca drugih. Umetnici kojima ni popularnost ni pare nisu vazne. N
Ne znam da li RHCP spada u ovu kategoriju jer jedva ista znam o njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Postoje i muzicari koji stvaraju kvalitetnu muziku radi umetnosti, muzika koja dolazi iz srca i duse. Koji moziku koriste kao medijum da se izraze i dodirnu srca drugih. Umetnici kojima ni popularnost ni pare nisu vazne. N
Ne znam da li RHCP spada u ovu kategoriju jer jedva ista znam o njima.

Peppersi spadaju u tu kategoriju... Smile Sad ce me neki napasti, ali to svako ko zna nesto o Peppersima treba da zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia šta ja znam
Citat
Mislim, ako si dovoljno inteligentan da ukapiras sta hocu da kazem...
hmmm...ne znam bas da li cu se spustati na nivo naprzene tinejdzerke koja je 24 godine mladja od mene....
da iole citas tudje postove shvatila bi da sam zensko...za pocetak...a da iole slusas muziku, sem red hot chili peppers, imala bi koliko-toliko formiran muzicki ukus, pa bi peppersi bili JEDNA od grupa koje slusas, a ne JEDINA grupa koju slusas...
Citat
Podsmevajte se vi koliko hocete, nikada vi necete razumeti neke stvari....
gresis, ne znas ni sama koliko te dobro razumem...moja generacija je imala iste takve devojcice, samo se grupa za koju su one bile spremne da umru zvala duran duran....

Citat
Samo mi je krivo sto na mene (sudeci po postovima, a narocito ovom postu Pink Floyda, gde me ismeva) gledate kao na klinkicu koja je cula dve pesme ili novi CD, koja nikada u zivotu nije cula nista drugo, koja je glupa bla, bla, bla... I sad ispada da se ja za dzabe hvalim da sam najveci fanatik, a tako sam poznata po svim sajtovima... Uostalom, nemam ja sta da se pravdam ljudima koji dolaze na temu PEPPERSA kako bi ih pljuvali... Ne razumem vas, stvarno... Ako ih vec mrzite ili imate lose misljenje o njima, zasto ste onda ovde? To nikada necu razumeti, stvarno... Sta sad, ja ako mrzim nekog muzicara sad trebam da idem na neku temu o njoj i da je pljujem? Mene nazivate nezrelom i smejete mi se, a ne shvatate sta vi ustvari radite...
A vi ako hocete STVARNO da prestane prepirka, onda je sami prekinite! Jer vam nista ne radim, a sami pljujete i Pepperse i mene...

opet gresis...ja verujem da si ti cula sve od peppersa, ne mislim da si glupa (ali mislim da si bezobrazna i nevaspitana - to je druga stvar), ali ti mislis da svako ko nije zaljubljen u njih pati od ozbiljnog manjka inteligencije....pepperse slusam od pre nego sto si se ti rodila, ali me savrseno ne zanima kada su se vencali neciji baba i deda (i ne zameram onima koje to zanima). niko od tebe i ne trazi da se pravdas, zato sto ti nikakve veze sa njima i nemas. na temu peppersa ne dolazim da ih pljujem, samo kazem da mi se ta akcija sa tuzbom i ona prethodna sa pismom ne dopada, zato sto mi mirise na gramzivost...to je moje misljenje, na koje imam pravo, kao i ti na svoje...pepperse ne mogu da mrzim, niti volim...volim njihovu muziku, i to je to...ne svidjaju mi se potezi njihovig menadzera, ali jasno je da on stiti njihove finansije...

ne znam odakle ti tolika doza agresije i netolerancije, niti me interesuje...samo sledeci put nemoj tako nasumicno da vredjas ljude po forumu zbog toga sto je to:

odraz kucnog vaspitanja
provocira jos gore odgovore
lagano vodi ka banovanju
nikad se ne zna ko od nas ima nesto od peppersa, sto bi mozda bio i voljan da ti ustupi

koliki post...uf...bas sam se smorila   Smile

ne moras ni da se trudis da odgovaras, znam vec sta ces napisati....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:59:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.