Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:16:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers  (Pročitano 191698 puta)
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6500s
tako jeeeee  Smile
haha  Smile
bravo za moderatore, administratore, mudrijase i ostale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@RHCP 4ever

Prekini vise! Nisi ti ni PR manager RHCPa, ni clan benda, vec samo samoproklamovani "najveci fan". Toliko si pristrasna da je sa tobom nemoguce diskutovati i iritiras svakoga ko procita tvoj post.. Ako ne mozes da normalno da komuniciras, nemoj uopste...

A sada back on topic, svaku dalju prepirku brisem..

Nema potrebe da stavljas navodnike kada kazes da sam najveci fan, jer onda recenica dobija drugi smisao...

To sto ti sebe smatras najvecim fanom, ne cini te istim. Upoznala si sve ljude na svetu kojima su RHCP omiljeni bend, pa znas da si ti najveci fan?

Nisam pristrasna, samo ne dozvoljavam da se*u!!!

Necu da ulazim u dalju raspravu.. I ja gotivim Pepperse... ali ti si na prethodnoj stranici rekla da oni nisu komercijalni bend.. pa pored pojma "komercijalni bend" u recniku bi trebala njihova slika da stoji.. Smile

Ne nazivam sebe tek onako najvecim fanom, jer to jesam... Pogledaj BILO KOJI strani ili domaci forum Peppersa i videces...  Uvek sve mene pitaju kada nesto neznaju o njima ILI o ljudima vezanim za njih, kada im treba neka slika ili informacija... Cak mi i celo drustvo TACNO u dvanaest cestita uvek sve datume vezane za Pepperse, ukljucujuci i godisnjicu vencanja Anthonyjevih babe i dede...

A sto se komercijale tice, UVEK su bili protiv toga... Postoji jedna anegdota o tome, procitaj "Zive rane", ako vec gotivis Pepperse (sto ne bih rekla). NIKADA nisu muziku pravili zbog novca, vec su uvek svirali ono sto vole... Andy Gill, producent prvog albuma je hteo da oni zvuce dobro za radio, da bi im se ploca prodavala i tako su se svadjali jer Peppersima nije stalo do slave i novca, vec do dobre muzike, a onda je u sred te zucne rasprave, Flea otisao u WC i on i Anthony su Fleajevo gov*o stavili u kutiju za picu i odneli Andyju. UPRAVO ZATO sto muziku nisu pravili samo zbog novca, to im nije bio glavni cilj.
I dan-danas, posle toliko godina postojanja, prave muziku jer je VOLE i jer VERUJU U NJU, a ne zbog novca i slave, jer toga imaju na pretek... Uostalom, to dokazuje cinjenica da su odradili mnogo besplatnih koncertata i da veliki procenat zarade daju u dobrotvorne svrhe... A i spot za "Hump the bump" treba da predstavlja neku vrstu parodije na svu tu komercijalu, sa crnkinjama, kolima, zlatnom protezom i ostalim stvarima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6500s
ma ok je bre sve to, ali jednostvano prestani da smaras i postuj tudja misljenja!
a to sto TEBI cestitaju njihove rodjendane i godisnjice  Smile  Smile  Smile ne znam ko je ludji, da li ti ili oni... ocigledno da su i tvoji drugovi ludi koliko i ti, a mozda i ludji  Smile

to je bolesno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Pepersi besni zbog serije "Californication"

Članovi benda Red Hot Chili Peppers tužili su producente jedne TV serije, zbog kradje imena njihove pesme, koje je upotrebljeno za naslov.

Serija "Californication" emituje se na kanalu "Showtime", a prati priču o piscu koji se seli u Holivud, čime komplikuje odnose sa devojkom i ćerkom. Glavnu ulogu, pisca Henka Mudija, tumači Dejvid Duhovni, poznat kao agent Foks Molder iz serije "Dosije X".

RHCP su 1999. godine objavili istoimeni album, koji je postigao ogroman uspeh kod publike i kritike. Članovi benda tvrde da ime serije podstiče "nesvesnu asocijaciju" na njihov album.

"Korišćenje imena našeg albuma predstavlja kreiranje lažne konkurencije, smanjivanje vrednosti samog termina. "Californication" je vrlo distinktivan, široko poznat termin, koji odmah budi sećanje na nas, kod proizvodjača i kupaca" kažu "Pepersi".

"Ne može tek tako neko da nam ukrade ime. Smatramo da je "Californication" obeležio prekretnicu u našoj karijeri, kao pesma, spot i ime albuma" dodaju oni.

Čuveni video za ovu pesmu, u kojoj su Fli, Entoni Kidis, Džon Frušante i Čed Smit junaci kompjuterske igrice, višestruko je nagradjivan, i smatra se jednim od najboljih spotova benda.

Tvorci serije "Californication" još uvek se nisu oglasili povodom tužbi.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia šta ja znam
Citat
"Korišćenje imena našeg albuma predstavlja kreiranje lažne konkurencije, smanjivanje vrednosti samog termina. "Californication" je vrlo distinktivan, široko poznat termin, koji odmah budi sećanje na nas, kod proizvodjača i kupaca" kažu "Pepersi".
Smile Smile Smile
kakva gramziva stvorenja...nije im dovoljno sto su se izblamirali sa onim tugaljivim pismom u kome kukaju da im se srce cepa sto se stadium arcadium skida sa neta...
nek daju prihode od koncerata u dobrotvorne svrhe, ili neka idu da sade drvece po toj njihovoj kaliforniji, sad kad je pola izgorelo.
fuj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kakve seronje..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

long live rock n' roll

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia n70
nije im dosta kesa, pa se zale i na TV.

Jadnici.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2007, 21:11:41 od cira93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ok je bre sve to, ali jednostvano prestani da smaras i postuj tudja misljenja!
a to sto TEBI cestitaju njihove rodjendane i godisnjice Smile Smile Smile ne znam ko je ludji, da li ti ili oni... ocigledno da su i tvoji drugovi ludi koliko i ti, a mozda i ludji Smile

to je bolesno

Mozda je bolesno, ali cestitaju mi jer znaju koliko mi Peppersi znace... A nemam ja nita protiv toga da ti iskazes svoje misljenje (cak i ako je pogresno), ali imam protiv toga da pricas gluposti....

Sto se tice ove tuzbe, APSOLUTNO su u pravu sto su ih tuzili, jer imaju prava na to... A Comfortably Dumb, Peppersi daju MNOGO novca u dobrotvorhe svrhe i mnogo su besplatnih koncerta odrzali, za tvoju informaciju... Sto se tice onog pisma u vezi "Stadium Arcadium"-a i tu se naravno slazem sa njima... Kako bi tebi bilo da vredno radis na tom albumu par godina i onda odjednom da neki kreten pusti to na net i tebi sav trud padne u vodu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k750i

Sto se tice onog pisma u vezi "Stadium Arcadium"-a i tu se naravno slazem sa njima...

Ma ajde, a mi taman pomislili sad ces da ih ocrnis...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia šta ja znam
Citat
Sto se tice ove tuzbe, APSOLUTNO su u pravu sto su ih tuzili, jer imaju prava na to... A Comfortably Dumb, Peppersi daju MNOGO novca u dobrotvorhe svrhe i mnogo su besplatnih koncerta odrzali, za tvoju informaciju... Sto se tice onog pisma u vezi "Stadium Arcadium"-a i tu se naravno slazem sa njima... Kako bi tebi bilo da vredno radis na tom albumu par godina i onda odjednom da neki kreten pusti to na net i tebi sav trud padne u vodu?
ne razumem taj deo o padanju u vodu...album je izdat, zar ne? i masa ljudi ga je kupila, je'l tako? i sta je onda palo u vodu? par stotina hiljada dolara? pa sta?
koje dobrotvorne organizacije oni podrzavaju?
postoje muzicari kojima je vazno da se njihova muzika slusa, i postoje oni kojima je vazno da se njihova muzika kupuje...to je znacajna razlika....kada budes pocela da slusas neke iz ove prve grupe, onda ces prepoznati ko je u drugoj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:16:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.