Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:07:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers  (Pročitano 191655 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Ok, ali ubuduce nemoj pisati duple postove... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ma ona to da bi tema bila u vrhu  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne radim to da bi tema bila na vrhu... Nego zato sto sam morala da napisem one postove....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

He allways took me with a smile when I was down!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Sad se Hetaher porodila 02.10.2007 sinak Everly b.Kiedis......jao sto sam srecna!@!!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 15:54:25 od GwenKiedis »
IP sačuvana
social share
Sreca je zadovoljstvo duha!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad se Hetaher porodila 02.10.2007 sinak Everly b.Kiedis......jao sto sam srecna!@!!!!!!!!!!!!

Znam... Nisam mogla to da napisem ovde jer me je nesto zezao net... Znaci, cim su objavili vest, ja sam, naravno VRISTALA od srece, plakala, skakala po kuci, drala se... Iako je proslo 11 dana, ja jos ne mogu da verujem... PRESRECNA SAM... A paparazzi su ih slikali par sati pred rodjenje deteta... Smile Zelim im svu srecu u Univerzumu, zasluzili su... Smile

Btw, evo sta je Blackie, Anthov otac napisao o bebi:

"sworn to privacy. understandable. wish i could show you pictures. he is handsome. 2 or 3 inches of jet black hair. wide eyed and bushy tailed. went home in less than 12 hours. mowed the lawn today. and expressed interest in wally's world"

A ovo je napisala Peggy, Anthova majka:

"I’m so happy to have a new grandson. Heather is 21 for the record - and was 21 when she became pregnant. The baby is beautiful and healthy - as are his parents. Thanks for the kind words - to the negative, my heart goes out to you."

Presrecna sam... Smile Anth je toliko zeleo dete i sad mu se zelja napokon ispunila... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anthony opens up about being a dad Smiley
http://www.people.com/people/article/0,,20152302,00.html

Here's a new celebrity baby name: Everly Bear.

Confirming rumors in the rock-and-roll world, Anthony Kiedis told PEOPLE on Saturday he is the father of a son, whose first name was musically inspired.

"We had a long list of names, but suppose it came to me by way of the Everly Brothers, which is one of my favorite bands," the Red Hot Chili Peppers singer said at a fundraiser for the Sea Shepherd Conservation Society in LA. "And sometimes last names make good first names."

Kiedis's girlfriend Heather Christie came up with the rest. "The mama came up with Bear," Kiedis says. "That made sense to me because he's from me and I feel like I'm part of the bear clan, and I think it's nice to have a little bit of earth in your name."

Kiedis and Christie, a model, reportedly welcomed the new addition to their family on Oct. 2 in Los Angeles.

"Being a father is different, it's much different," Kiedis says. "I sleep when I can, but he's letting me off pretty easy so far. He's a very calm and peaceful kid."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prva bebina slika Smile

http://img90.imageshack.us/img90/6214/akeverlyms7.jpg

Beba je preeeeeeeeslatka... Smile Taaaaaaako sam srecna kad vidim Antha kako drzi svoju bebu... Smile Placem od srece, ljudi... Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 16:00:24 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto je kod nas vec 16. 10... Srecan rodjendan, Flea!!! Smile Zelim ti svu srecu u Univerzumu, puno zdravlja, ljubavi, uspeha, srece, para... Smile Neka ti se sve zelje ispune... Sve najbolje od srca, buvice nasa mala!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

He allways took me with a smile when I was down!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070

Znam... Nisam mogla to da napisem ovde jer me je nesto zezao net... Znaci, cim su objavili vest, ja sam, naravno VRISTALA od srece, plakala, skakala po kuci, drala se... Iako je proslo 11 dana, ja jos ne mogu da verujem... PRESRECNA SAM... A paparazzi su ih slikali par sati pred rodjenje deteta... Smile Zelim im svu srecu u Univerzumu, zasluzili su... Smile

Btw, evo sta je Blackie, Anthov otac napisao o bebi:

"sworn to privacy. understandable. wish i could show you pictures. he is handsome. 2 or 3 inches of jet black hair. wide eyed and bushy tailed. went home in less than 12 hours. mowed the lawn today. and expressed interest in wally's world"

A ovo je napisala Peggy, Anthova majka:

"I’m so happy to have a new grandson. Heather is 21 for the record - and was 21 when she became pregnant. The baby is beautiful and healthy - as are his parents. Thanks for the kind words - to the negative, my heart goes out to you."

Presrecna sam... Smile Anth je toliko zeleo dete i sad mu se zelja napokon ispunila... Smile

Okaci sliku to sa paparzazima!!!!!!
IP sačuvana
social share
Sreca je zadovoljstvo duha!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Entoni ima cudan glas, ali mislim da su Fli i Dzon okosnica benda.Npr meni je Dzon najjaci u bendu,lik predaje i mislim da je u top 3 gitarista trenutno ako ne i najbolji.Ne znam da li ste gledali koncert u Slane Castle-u. . .Frusijante je ispredavao.Do cim,u Indjiji me najvise odusevio Fli.Ma bend je extra.
Odlican novi album pogotovo mi se svidja pesma Snow i Make you feel better koju uzgred ne mogu nigde da nadjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:07:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.