Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Red Hot Chili Peppers - novi album?  (Pročitano 4535 puta)
19. Jun 2002, 10:42:59
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da li neko ovde slusa RED HOT CHILI PEPPERS i da li zna nesto o njihovom novom albumu? Na TV-u se vec vrri jedan spot za neznam kako se zove pesma i pesma je meni odlicna. Bio sam danas da trazim disk i niko nije nista o tome cuo. Disk izgleda ovako.

IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Naravno da se slusa.
Album se zove "By the way" i to je pesma posvecena L.A.-u.
Kazu da je bolja od njihove najbolje (dosad)pesme "Under the bridge",
zivi bili pa videli  :twisted:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK, hvala na informacijama ali ono sto mene pre svega zanima je da li se pojavio kod SKC-a i ako nije kada ce?

Inace cuo sam tu pesmu, odnosno video sam taj spot i pesma mi se BAS BAS SVIDELA. Inace cuo sam da im je ovaj album najbolji do sada i bolji od CALIFORNICATION koji je po meni do sada njihov mozda i najbolji album.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Ne verujem da ga ima jos kod nas ali ne skodi proveriti.
Ako je album stvarno toliko dobar moram odmah da ga izotimam negde
:twisted:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
I neka znaju svi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ici cu ja do SKC-a danas da vidim da li je izasao pa cu vam reci. Inace to da je najbolji album do sada sam cuo od nekih ljudi ali nisam licno slusao osim te jedne pesme koja je stvarno ODLICNA, tako da me nemojte drzati za rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Bio sam do SKC-a i kazu mi da album nije izasao i da se njegov izlazak ocekuje tek polovinom avgusta Smile
Ovo sto se sada vrti na TV-u je samo singl koji ce verovatno biti objavljen na sledecem albumu.
Znaci moracemo jos da cekamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
BEDAK! Cuo sam i ja negde da je izlazak ovog leta ali nisu morali bas avgust,ah sta da se radi. :twisted:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
I neka znaju svi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma da BRE, nego ja sam se sada toliko navukao na tu pesmu da hocu da poludim  :mad: a smirio bih se kada bi bar nju nasao. Evo danas ceo dan trazim po netu i jedino sam je nasao preko audiogalaxy-ja i odusevio sam se kada sam je video, kad ono pise pore nesto kao restriction due the copuright protection  Smile  i ladno nemoze da se skine. Ajde molim vas da mi ako pronadjete link gde ovo moze da se skine posaljete posto cu ako neskinem pesmu u skorije vreme poludeti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Neces je nigde naci.ako nemoze na AG-u ne moze nigde.A i pepersi su rekli nesto u fazonu da nece moci da se piratuje ovaj cd.  :twisted:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
I neka znaju svi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Daj, nemoj biti naivan  Smile Pa bre ako su Srbi uspesni u bilo cemu onda je to piraterija. Mozda je disk zasticen nekim dodatnim slojem ili tako nesto ali kao da je to problem skinuti ili tako nesto i raditi sa njim sta hoces.Pa jer znas ti bre da su Srbi uspeli da preseku neki link kojim su se slali gospodar prstenova drugi i treci deo i da skinu na hard  Smile ,a ta zastita ce im kao predstavljati neki problem  :wink:

Ostaje pitanje za link za pesmu BY THE WAY
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.