Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:37:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: recimo klerik  (Pročitano 986 puta)
31. Okt 2013, 14:56:54
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
Browser
Chrome 30.0.1599.101
U mnogim sistemima industrije i naprimer vojske je postalo relativno tesko do neizvodljivo
 da se neki osnovni procesi rada izvrse u praksi. Reciklaza a posebno rad sa starom hartijom
 je bila vidno uslovljena nekim drugim elementima a ne prosto tehnickim.Postalo je bitno poreklo
 i istorija materijala , da li je neko urinirao po njemu i na koji nacin ga je neko predao. Dalja upotreba
izbeljenog papira,kao proizvoda je pocela da zavisi najvise od tih faktora , od kojih je recimo nepozeljni
bio poreklom koriscen za nasilje , objave iseljena , nepovoljna sudska resenja , izvestaje policije....
povoljan je iz casopisa o snizenjima , uputstva za mobilne telefone , ves masine.

Pojavilo se zanimanje , Klerik pri reciklazi , covek koji ima menadzersku funkciju i dalje odlucuje o nacinu
poslovanja firme na osnovu religioznih elemenata....

mnoge vojske daju sebi za pravo da ubijaju na osnovu znacenja svojih uniformi , te uniforme smislja takodje neki
sada vojni klerik

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 02. Nov 2013, 14:56:29)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Meni to izgleda kao klasicna religijska zatucanost, ali iako toga ima po celom svetu, mislim da ipak, u vecem procentu nije tako.  Mnoga religiozna "pravila" po meni, nisu nista drugo do lakrdija i iskrivljavanje sustine, jedan notorni formalizam cesto lisen svakog smisla. Zalosno je to! Mislim, ljudi su ideju Boga, toliko prezvakali, toliko oskrnavili i pogresno protumacili, zloupotrebili nebrojeno puta i onda je ispljunuli u obliku nekih sumanutih pravila, cak ispod nivoa nekog ordinarnog praistorijskog praznoverja.

A iza svega je politika i zelja da se ne razmislja, vec poslusno dela i tako dobija sto pogodniej mesto u drustvu, koje je korumpirano do perverzije (ne samo nase, vec sva svetska - kako koje, na koji nacin; cast izuzecima kojih je veoma malo).

Ne znam sta reci vise sem mozda da ce opet morati doci do nekog rusenja i totalnog spaljivanja, obzirom da se tone u blato sve vise i vise.
No to opet samo puni vec prepunu casu uzasa na ovoj planeti.
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
LG G2
Ako ce klerik ovako da izgleda ja sam za  Smile
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Odlican crtez, verovatno za neki strip Smile  Lepo covek nudi jednom rukom amulet (neke religije, verovanja sta li?), dok u drugoj drzi topuzinu koju niko ne moze da podigne, sto i nije bitno, jer ona treba da predstavlja pretnju tj. ono sto ce ti se dogoditi ako ne prihvatis! Smile Hm, u sustini negativno tj. ili si sa nama ili si protiv nas, nema trece...  ne znam, a moze i drugacije da se protumaci, na pr: netom posle bitke protiv zlih, jedan od ratnika daje amulet drugome, koji je stranac; odajuci mu time pocast i poziv u svoje pleme...

U svakom slucaju - dobar crtez! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 19:37:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: klerik recimo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.