Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:24:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reci brate...reci sestro...zasto  (Pročitano 13375 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
ali ne mozes da pogazis po svom rodu

Smile Smile Smile

Ono sto covek dozivi od svog roda tesko dozivi od drugih... nazalost,ima izuzetaka.

Kom rodu? I dalje neka prica o jednoj krvi.  Smile Igrom slucaja rodjen tu gde jesi, nadenuli ti takvo i takvo ime,krstili te tu i tu i rekli ti - od danas ti si to i to. E nisam... ono sam sto osecam da sam i pre svega sam covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
tebi je dakle okej da postoji nacija koja patoloski mrzi celu tvoju naciju i ti se ne osecas kao deo te svoje nacije?  Smile

Dakle ti se osecas samo kao deo svoje sobe ili jos uzanije, osecas se samo kao deo svog unoverzuma, u kome si samo i jedino ti vazan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Samo kao deo svog sveta koji pravimo ja i ljudi meni bliski, dragi i vazni.

Istina.
A opet nas narod...sta je to sa nama? Ljudi idu tamo na more...Ne mislim na Ranera sada nego na sve ...Odu tamo i izlupaju im auto...
Kako je rekao moj deda:
-Jesi cula da su nasima polupali auta u Hrvatskoj
-Jesam
-Tako im i treba kad idu tamo!

Zasto mi uvek moljakamo nekoga, idemo kod onih koji nas ne podnose i to jasno izkazuju?
Sta je to sa nama kad smo kratke pameti?
Razumem one koji su u mesanim porodicama. Ali su oni obicno vece Srbende nego mi "cistokrvni".
Ne mislim samo na HR , nego i na Crnu Goru da izvinu devojke iz CG koje ja izuzetno cenim i volim...
Mi kao neka devojka radodajka - glupaca trcimo za nekim frajerom koji nas je kresnuo pa nas otresao...Meni tako nas "odnos" izgleda. Konstatno se ponizavamo. Zasto?

Zasto ljudi idu pre svega da rade ali i turisticki u Nemacku? Oni su nas okupirali, streljali 100 za 1, streljali nam djake...

Zasto idu u Italiju, obilaze Veneciju, Rim, Milano, Trst... u poslednje vreme na more na Siciliju? Oni su nas takodje okupirali, ubijali, pomagaliNemcima...

Zasto ljudi idu da radeali i turisticki u USA? Oni su nas bombardovali, otimaju nam KiM...

Zasto ljudi letuju u Turskoj? "500" godina porobljeni pod njima, menjali nam veru, silovali zene, uzimali danak u krvi, sekli glave i nabijali nas na kolceve...

zasto, zasto, zasto... i tako u nedogled bez svrhe i cilja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51

I sad mi reci brate,sestro,zasto u tudjini svi jedni druge volimo,a cim na Balkan dodjemo jedni druge moramo da mrzimo?
Generalizacija.

To obicno zavisi od tvojih iskustava i tvojeg vaspitanja. Ako si vaspitan da mrzis onda ces i mrzeti i neces se pitati zasto. Bude kao indoktrinacija, programiran si da je to tako. Ako si imao losa iskustva takodje ces biti sklon generalizaciji mrznje prema drugoj populaciji. Takodje gorepomunta indoktrinacija putem ljudi ili medija cini takodje veliku ulogu. Vidis na TV-u kako pripadnici drugog naroda ubijaju pripadnike tvog i odmah ti se probudi ono "Ma, mamicu im njihovu, satrcemo ih u korenu".
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
@Sandra mnogo toga imam za reci...ali bolje za sada da rijeci cute,jer pogadjas sustinu Smile
Slazem se, ali opet navodim - ne mioramo svi tako da se osecamo.

Ovo je kao kada bi roditelji ovog nesrecnog deteta koje je umrlo od rakije ili ovog drugog nesrecnika koji je pijan pao kroz prozor sada nama govorili kako mrze alkohol i kako ni jedan covek ne bi trebao ni da ga vidi ocima a kamoli da ga lizne.Sve je stvar zivotnog iskustva, kao i za sve drugo u zivotu.

Jos jednom se slazem u potpunosti,ali vrijeme mi ne dozvoljava da stavim mnogo vise rijeci koje zaluzuje ovaj komentar...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Samo kao deo svog sveta koji pravimo ja i ljudi meni bliski, dragi i vazni.

Istina.
A opet nas narod...sta je to sa nama? Ljudi idu tamo na more...Ne mislim na Ranera sada nego na sve ...Odu tamo i izlupaju im auto...
Kako je rekao moj deda:
-Jesi cula da su nasima polupali auta u Hrvatskoj
-Jesam
-Tako im i treba kad idu tamo!

Zasto mi uvek moljakamo nekoga, idemo kod onih koji nas ne podnose i to jasno izkazuju?
Sta je to sa nama kad smo kratke pameti?
Razumem one koji su u mesanim porodicama. Ali su oni obicno vece Srbende nego mi "cistokrvni".
Ne mislim samo na HR , nego i na Crnu Goru da izvinu devojke iz CG koje ja izuzetno cenim i volim...
Mi kao neka devojka radodajka - glupaca trcimo za nekim frajerom koji nas je kresnuo pa nas otresao...Meni tako nas "odnos" izgleda. Konstatno se ponizavamo. Zasto?

Zasto ljudi idu pre svega da rade ali i turisticki u Nemacku? Oni su nas okupirali, streljali 100 za 1, streljali nam djake...

Zasto idu u Italiju, obilaze Veneciju, Rim, Milano, Trst... u poslednje vreme na more na Siciliju? Oni su nas takodje okupirali, ubijali, pomagaliNemcima...

Zasto ljudi idu da radeali i turisticki u USA? Oni su nas bombardovali, otimaju nam KiM...

Zasto ljudi letuju u Turskoj? "500" godina porobljeni pod njima, menjali nam veru, silovali zene, uzimali danak u krvi, sekli glave i nabijali nas na kolceve...

zasto, zasto, zasto... i tako u nedogled bez svrhe i cilja.

Pazi ...sve je to tako, samo sto sa njima nismo imali brato - ubilacke ratove. To su bili okupatori i njihovi saveznici pod kapom brkatog ludaka.,
Ovo su bila nasa "braca",jedna zemlja jedan zivot.

Nije to isto Raneru ni blizu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
I opet dodjosmo do licnog iskustva koje negira univerzalnu istinu.

Tebi nije istom, medjutim nekome ko je imao 5 godina kada su mu Nemci streljali brata u Kragujevcu a nije imao dodira sa ratom u ex Jugi, Nemci su definitivno mnogo vece zlo i njih mrzi vise od svega.

I takvih primera mali milion... porodici onog momka pretucenog na smrt u Ohridu su milion puta gori Makedonci i mrzi ih svetlosnim godinama vise od Hrvata.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2011, 20:14:26 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
mrznja medju narodima je realna stvar.. ne znam zasto bi je neko gurao pod tepih ili pokusavao da je prevazidje, ako postoje realni razlozi za istu...

mozes da budes uzdrzan i da neke teme izbegavas, mozes da budes "demokrata" koji sa svima moze da nadje zajednicki jezik, ali ne mozes da pogazis po svom rodu i da toliko zazmuris na oba oka da izbrises decenijsku agresiju i mrznju prema tvom narodu od strane drugog naroda..

Pojedinci su su tu da bi bili pojedinci.. nista drugo. Treba imati zadrsku kad su ove pipave stvari u pitanju.

Kakvi su to realni razlozi...dali je to ono ja sam Slobo ti si Franjo i vec te mrzim a nisam te niti ocima vidio,ne znam niti ko si ali ne zelim znati ko si,zoves se Franjo i mrzim te...a znas li zasto te mrzim,zato sto sam ucio da te mrzim...ebes ga sta sa ljudima iz mix braka a takvih je more koga oni da mrze ili vole...Dodje rat fukare postanu bogati busajuci se u prsa ja sam ovaj ili onaj,i gdje je narod kao ovcice idu za cobanom,dok isti taj coban gradi vile sve na racun mrznje onog drugog...Svi imamo oziljke ali zar nije vrijeme da oziljci prime melem i krenemo mrziti nekoga treceg...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Citat
a znas li zasto te mrzim,zato sto sam ucio da te mrzim

da, tako funkcionise u lijepoj njihovoj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
Sta je nepravda Munka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:24:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.