hmmm, video sam ovu seriju, veoma je slicna seriji Rebelde imaju isti scenario, jedino su glumci drugaciji i imaju druga imena, i bolji su ovi u Rebeldeu
hmmm, video sam ovu seriju, veoma je slicna seriji Rebelde imaju isti scenario, jedino su glumci drugaciji i imaju druga imena, i bolji su ovi u Rebeldeu
Pa, ja sam Rebelde Way prvi put videla kad sam bila na moru u Grčkoj i pomislila sam ''kakva bedna kopija Rebelde''. Posle sam videla da je Rebelde Way snimljen prvi i da je Televisa otkupila prava i snimila meksičku verziju, odnosno Rebelde. Scenario je isti, a ista su i neka imena ili prezimena likova, ali se glumci razlikuju. Meni se iskreno više dopada meksička verzija, jer su glumci stariji. U Rebelde Way glume klinci, pa mi sve izgleda nekako izveštačeno... Ali, dobre su obe serije. Ipak imaju isti scenario...
p.s. mislim da moja drugarica ima slike iz Rebelde Way, pa ako neko želi, mogu postavi par njih...
To im verovatno dođe kao zamena za ''Korak napred''. ''Rebelde'' i ''Rebelde Way'' su dobre prilike da naučiš španski, a da ne poželiš da razbiješ TV, kao kad gledaš one serije na PINK-u... A i, mlađi su glumci nego u klasičnim serijama, tako da se verovatno pola tvojih drugarica pali na nekog od njih.