hmmm, video sam ovu seriju, veoma je slicna seriji Rebelde imaju isti scenario, jedino su glumci drugaciji i imaju druga imena, i bolji su ovi u Rebeldeu
hmmm, video sam ovu seriju, veoma je slicna seriji Rebelde imaju isti scenario, jedino su glumci drugaciji i imaju druga imena, i bolji su ovi u Rebeldeu
Pa, ja sam Rebelde Way prvi put videla kad sam bila na moru u Grčkoj i pomislila sam ''kakva bedna kopija Rebelde''. Posle sam videla da je Rebelde Way snimljen prvi i da je Televisa otkupila prava i snimila meksičku verziju, odnosno Rebelde. Scenario je isti, a ista su i neka imena ili prezimena likova, ali se glumci razlikuju. Meni se iskreno više dopada meksička verzija, jer su glumci stariji. U Rebelde Way glume klinci, pa mi sve izgleda nekako izveštačeno... Ali, dobre su obe serije. Ipak imaju isti scenario...
p.s. mislim da moja drugarica ima slike iz Rebelde Way, pa ako neko želi, mogu postavi par njih...
To im verovatno dođe kao zamena za ''Korak napred''. ''Rebelde'' i ''Rebelde Way'' su dobre prilike da naučiš španski, a da ne poželiš da razbiješ TV, kao kad gledaš one serije na PINK-u... A i, mlađi su glumci nego u klasičnim serijama, tako da se verovatno pola tvojih drugarica pali na nekog od njih.
Meni se iskreno više dopada meksička verzija, jer su glumci stariji. U Rebelde Way glume klinci, pa mi sve izgleda nekako izveštačeno... Ali, dobre su obe serije. Ipak imaju isti scenario...
ja jos dok sam bio mali (1-2 srednje) su davali seriju rebelde way kod nas i bas mi se svidza sto su klinci u ulogama jer su i oni poceli sa prvom godinom srednje i nemoze da glumi neko od 20 i kusur godina nekoga od 14-15
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
Zar su oni u Rebelde Way prva godina? Koliko imaju godina u seriji? U Rebelde su četvrta godina i imaju sedamnaest ili osamnaest godina...
U Rebleide Wy oni su u prvoj sezoni treca godina a u drugoj cetvrta.I nisu klinci kako neki misle: Filipe Colombo(Mnuel) je rodjen 83 kada je snimao seriju imao je 20-21 Luisana Lopilato(Mija) 87 Kada je snimala seriju imala je 16-17 Benjamín Rojas(Pablo)85 kada je snimao seriju imao je 18-19 Camila Bordonaba(Marizza) 84 kada je snimala seriju imala je 19-20
Evo malo slika sa koncerta erreway-a
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(18.09 KB, 283x185)
(50.5 KB, 600x450)
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 00:40:16 od kasper_dobri »
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!