Meni se iskreno više dopada meksička verzija, jer su glumci stariji. U Rebelde Way glume klinci, pa mi sve izgleda nekako izveštačeno... Ali, dobre su obe serije. Ipak imaju isti scenario...
ja jos dok sam bio mali (1-2 srednje) su davali seriju rebelde way kod nas i bas mi se svidza sto su klinci u ulogama jer su i oni poceli sa prvom godinom srednje i nemoze da glumi neko od 20 i kusur godina nekoga od 14-15
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
Zar su oni u Rebelde Way prva godina? Koliko imaju godina u seriji? U Rebelde su četvrta godina i imaju sedamnaest ili osamnaest godina...
U Rebleide Wy oni su u prvoj sezoni treca godina a u drugoj cetvrta.I nisu klinci kako neki misle: Filipe Colombo(Mnuel) je rodjen 83 kada je snimao seriju imao je 20-21 Luisana Lopilato(Mija) 87 Kada je snimala seriju imala je 16-17 Benjamín Rojas(Pablo)85 kada je snimao seriju imao je 18-19 Camila Bordonaba(Marizza) 84 kada je snimala seriju imala je 19-20
Evo malo slika sa koncerta erreway-a
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(18.09 KB, 283x185)
(50.5 KB, 600x450)
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 00:40:16 od kasper_dobri »
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!