Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:12:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja serija je bolja?
Rebelde
64.4%  (67)
Rebelde Way
35.6%  (37)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rebelde (Buntovnici)  (Pročitano 44996 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia n70
i dalje ne kapiram kako nekome anahi koja je stavila silikone ali joj se nisu primili pa je morala da ih vadi isla na izbeljivanje zuba....znaci nije ni ona zadovoljna svojim izgledom ali vi jeste he
u novembru rbd ne 100%jer sam u kontaktu sa adminom najveceg srpskog foruma o rebelde i rbd i ne pirca se o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
Pa ja ne mogu da shvatim kako neko moze da voli seriju koju ni B92 ne pusta jer je gledanost bila toliko mala!Naravno da volim RBD,dok je R.way zivi raspad posto je Luisana videla da tu 'leba nema pa je pocela da se skida za novine sa 20.god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
cao!nova sam na forumu,obozavam rebelde pre svega,a i erreway je ok.sto se pesama tice vise volim rbd,a da pocinju nove epizode na hepiju od ponedeljka,mada necu moci da gledam jer pocinje u osam a tad mi je kosava na tv.pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Serija je sranje zivo!
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia n70
Pa ja ne mogu da shvatim kako neko moze da voli seriju koju ni B92 ne pusta jer je gledanost bila toliko mala!Naravno da volim RBD,dok je R.way zivi raspad posto je Luisana videla da tu 'leba nema pa je pocela da se skida za novine sa 20.god.
ni b92 a da ti kazem zasto jer je b92 sebi dozvolio da mu clanovi foruma odredjuju sta ce pustati ili nece sto je pao nisko da srbi moraju seriju da gledaju na OBN-u koji je imao ogromnu gledanost
a Luisana nema  nijednu sliku gde je gola cak ni u previse atraktivnom vesu a anahi ima samo sto Anahi ne moze mnogo da zaradi jer nije zadovoljna sobom pa je morala silikone da stavlja i da izbrljuje suzbe i da ne zabravim zvezdice da i jos je bila anoreksicna a Luisana je boginja ajde malko se informisi...a rbd jeste populanriji bend..... medjutim ne znma sta ti mozes da ne volis u rw kad su oni stvorili rebelde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
orpheus na koju seriju mislis?a sto diskutujete toliko koja je lepsa,kad su obe ok?mada je anahi mozda po meni simpaticnija ali je i Lu slatka! iskreno pratim vise rbd pa sam zato na ovoj temi.a rbd nije jedini rimejk vec ima i u Indiji zove se remix!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
sto toliko diskutujete o tome koja je lepsa?obe su ok kad su izabrane da glume miju u serijama,jedino je anahi po meni sladja a doduse i lu isto,iskreno vise pratim rbd pa sam na ovoj temi.ima jos jedan rimejk ove serije u Indiji a zove se remix.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
Pa normalno je da gledaoci odredjuju sta ce da se gleda a sta nece,a da obn nije otkupio ko zna dal bi uopste bila prikazivana.A ako ti se ne svidja Rebelde imas drugu temu pa pisi tamo.M@llen@ ko ti je omiljeni lik u seriji,koju pesmu volis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
volim Robertu,i Migela presladak je!A od pesama Besame sin miedo,Algun dia,Carino mio,Por besarte,i jos puno,sve su cool.ti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia n70
Pa normalno je da gledaoci odredjuju sta ce da se gleda a sta nece,a da obn nije otkupio ko zna dal bi uopste bila prikazivana.A ako ti se ne svidja Rebelde imas drugu temu pa pisi tamo.M@llen@ ko ti je omiljeni lik u seriji,koju pesmu volis?

ako si ovo meni rekla pa ti stalno uleces u rw temu
a Luisana je lepotica prava a anahi bas nesto i nije
mozda  u serijama ali proslo je 4 godine od rw-a pa vidite je sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:12:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.