Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 04:54:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Realtek AC 97 Audio  (Pročitano 7023 puta)
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
haha ovako imas dve opcije ili ako ti racunar radi normalno i ne kuburis sa manjkom memorije ostavi ga tako mislim zasto dirati nesto sto radi Smile ili ovako:

idi na ovu stranu fujitsu siemens skini audio drajver.. ako link nije direktan do downloada u padajucim menijima gde ti pise da odaberes proizvod treba da ti stoji redom ovako:notebooks,former models. amilo, amilo l1310 i kad to uneses otvorice ti stranicu sa drajverima za tvoj racunar skines audio driver... zatim udjes u kontrol panel i uninstaliras realtek restartujes racunar(trebalo bi automatski da ponudi tu opciju) kada ti ponovo startuje windows pokreni instalaciju onog drajvera sto si skinuo i posle toga restart i trebalo bi da bude sve u redu. Napomena:kod mene na racunaru nije u potpunosti otvoren sajt za download odnosno ne vidi se sta pise pa prati sa slike treba prvo da stikliras onaj manji kvadratic pa ces tek onda moci da kliknes na veci kvadratic....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

scr5.JPG
(103.03 KB, 1280x1024)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Ma komp je uredu,sasvim sam zadovoljan ali eto mislim zasto da zauzima ovoliko prostora ako nemora a i mislio sam jos jedan progra instalirat slicne velicine preko 1000 mb RC flight simulator to je program za vjezbanje upravljanjem RC modelima aviona,neznam mozda u skorije vreme instaliram jos koji program,eto zato sam mislio da ovaj program o kome sam i pokrenuo temu smanjim nekako da bih imao mjesta za neke druge.Po vasem misljenju koliko mi je jos mjesta ostalo za buduce programe a da pri tom ne utice na brzinu ili neke druge perfomanse racunara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
ne bi trebalo da bude uopste usporen ne zavisi brzina od velicine(prostora) hard diska... u stvari zavisi malo od programa i od toga kako se sistem odrzava ali ne bi trebao da imas problem sa par programa(pod par mislim i 20 ako ti stvarno toliko treba)... mislim da mozes probati sa onime sto sam ti ostavio ali mi nije jasno i dalje kako je taj realtek toliko velik pa ne znam bas koliko je pametno dirati ga mada koliko sam ja video na fujitsu siemens sajtu i kod tebe u aidi isti je drajver za zvuk bas isti tako da mozes pokusati na tebi je da odlucis Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Kako se sistem odrzava?
Da li je to izvodljivo sa ovakvim poznavanjem Smile rada racunara koje ja imam,naravno uz pomoc foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
pa jeste izvodljivo
za pocetak redovno azuriranje windowsa i antivirusa redovno ciscenje junk fajlova i sredjen registar i startup  Smile tako je bar teorija ali ja ne bih znao kako to funkcionise posto iz dosade radim sistem jednom u mesec dva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Ipak je to za mene neizvodljivo naravno bez necije(vase)pomoci,azuririanje windowsa nemam pojma,antivirus imam nod 32 i to mi je instalirano uz objasnjenje da sve sam odradjuje tj.netreba ja ista da radim,ciscenje junk fajlova takodje neznam,sredjen registar i startup (prvi put cujem) isto neznam.
Zakljucak,ako neko ima vremena i volje neka me postepeno vodi kroz sve to tako da jednom kad i ako uspijem to odradit onda za sledece netreba pomoc a koliko vidim to je itekako vazno za normalan rad racunara.Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
odrzavanje sistema je stvar ukusa pa se verovatno mnogi nece sloziti sa mnom posto sam ja ipak pristalica svezih sistema ali i te kako je izvodljivo koristi redovno programe kao sto su ccleaner(cisti smece i ispravlja greske registra) i malwarebytes(ne skodi skenirati sa vremena na vreme da nisi zakacio neki malware) i probaj neki od alternativnih programa kao sto je recimo tuneup utilities koji radi od svega po malo...
ne bi ti skodilo da procitas http://forum.burek.com/index.php/topic,79294.msg2002312.html#msg2002312  ima jako puno stvari da se nauci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Nije valjda samo to,ccleaner imam instaliran i sa njim sam do sada vec radio a takodje i  malwarebytes sam koristio dok ovaj poslednji tuneup utilities nisam,odoh na onu stranicu sto si naveo da vidim sta se moze naucit pa ako mi sta zapne javim se,hvala puno i pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Evo mene ponovo,htio sam da iskljucim neke programe pri startup racunara pa neznam cemu ovi sluze i koji od njih mogu iskljuciti
msmsgs
egui
XPFix
Soundman
GoogleUpdate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21998
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
egui
ovo ostavi, ostalo gasi slobodno
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 04:54:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.