Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: O karti mislim...
Moguca sa CG
33.3%  (8)
Moguca bez CG
12.5%  (3)
Moguca bez CG i Kosmeta
16.7%  (4)
Moguca bez CG i RS
8.3%  (2)
Nemoguca
29.2%  (7)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Realna mapa Srbije  (Pročitano 15039 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ma tebe uopšte ne zanima naša priča ali si još ovde iako si odavno obećao da ideš tamo gde izvire med i mleko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pre svega pozdrav svima.  .  .   

Prvo, mislim da je tema, da se tako izrazim, pogresno koncipirana, tj.   mislim da bi prava stvar bila tema koja bi se bavila konacnom teritroijalnom podelom SFRJ, obzirom, da na protstorima bivse SFRJ su ostala neka pitanja otvorena, koja nisu samo vezana za Srbe i Srbiju, mada vecinom jesu.  .  .   
( Valja konsultovati po tom pitanju i nastupe i izjave Zmaga Jelincica, slovenackog politicara, koji je, rekao bih, bas ozbiljno upucen u tematiku, a i po nekim ranijim nastupima, zalagao se za mirovnu konferenciju povodom raspada SFRJ gde bi cela prica bila zavrsena.  .  .   Ok, on je verovatno vecinom gledao interese svoje zemlje, ali i mi bi mogli da nadjemo tu neke interese.  .  .   Imate tekstove o tome po netu, i video fajlove na youtube-u, pa necu duziti dalje.  .  .   )

Sta su za mene granice Srbije.  .  .   Pa recimo mesta gde zive Srbi.  .  .   Vodim se principom da je stvarno iluzorno pricati o granicama i Srbiji, tamo gde ne zive Srbi, a mozda su nekada ziveli u proslosti.  .  .   Ali ti ljudi tamo se sada osecaju kao, dajem primer samo, hrvati, i sve i da osvojimo te teritorije, opet ce se osecati kao hrvati, kao sto su srbi ostali srbi iako su bili jako dugo pod turcima.  .  .   

I mislim da definitivno Srbija i Republika Srpska moraju biti u jednoj drzavi, sad u kom odnosu, to je ono o cemu se treba dogovoriti.  .  .   I iskreno, nisu mi jasni ni Bosanci, sta ce im Srbi da im samo prave problem, kada mogu da imaju svoju lepu drzavu bez Srba i bez problema.  .  .   

Sto se tice Kosova, mislim da je realnost severni deo Kosova, a ostatak je jedna nazalost tuzna prica, za koju ne vidim kako bi se mogla resiti u nasu korist.  .  .   A istim principom kao i u Bosni, mi jednostavno, nemamo sta traziti sa 1. 5 milion ili koliko vec ih ima, albanaca dole. . .  Cak ne bi bila losa stvar ukoliko bi bilo moguce i izvrsiti neku razmenu stanovnistva, a i da se ljudima kojima su uzeti stanovi i kuce isplati nadoknada u realnom iznosu, kao i da se po realnim cenama dozvoli prodaja te zemlje dole. . .  Nase svetinje ukoliko je to moguce i ispravno, premestiti. . .  

Sto se Crne Gore tice, to je nasa bratska i prijateljska drzava, ali opet, ne moze im se ni osporiti pravo na samostalnost.  .  .   Opet, Srbija zasluzuje izlaz na more, tj.   Srbi iz RS, a obzirom da je Sutorina prakticno bila u sastavu Bosne i posle drugog svetskog rata, eto taj region HN-a gde su Srbi vecina, bi bio resenje, i nesto sto bi nam trebali ustupiti.  .  .   Sto se ostatka tice, mislim da bi se trebali lepo izmiriti i ziveti onako kako dolikuje braci. . .  

Takodje sto se tog izlaza na more tice, valjda je i Dejtonskim sporazumom bilo predvidjeno da Srbi iz RS dobiju izlaz na more, pa cak je i Tudjman imao 'razumevanja' za te price i slagao se da ga trebaju dobiti(pominjala se prevlaka i sl. ).  .  .   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ma tebe uopšte ne zanima naša priča ali si još ovde iako si odavno obećao da ideš tamo gde izvire med i mleko
Ne, nisam mislio na to na sta ti mislis. Pa i ja sam odavde, logicno da me zanima, zar ne?  Smile Smile Smile
Jaran, matori, frend ... znace jednu te istu stvar. Nije tesko razumeti, a puno znaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Kad bi se samo Srbi pitali gdje bi vam bio kraj  Smile
Mislim da bi vam i Karlobag,Virovitica,Karlovac bilo malo... Smile

IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
A ko pita nas da li mi hocemo sa Crnogorcima? Smile Svi se nesto pitaju ili da se odvajaju od Srbije ili da se pripajaju, a Srbiju ko jebe, je l'? Sta on ima da se pita!
tako je brate!
evo, ja prvi ne mogu da ih smislim. u zivotu vise nikada ne bih ziveo u istoj drzavi sa njima, da se ja pitam.
ovaj emocionalno obojen stav bi podupreo i prakticnim razlozima. svaki oblik zajednice sa takvim tipom drzave za nas je samo stetan. tj. srbiji ne treba nikakva drzavna zajednica! ako neko zeli da se u celosti odrekne svog suveriniteta i udje u nase granice, to je druga stvar!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pre svega pozdrav svima.  .  .   

Prvo, mislim da je tema, da se tako izrazim, pogresno koncipirana, tj.   mislim da bi prava stvar bila tema koja bi se bavila konacnom teritroijalnom podelom SFRJ, obzirom, da na protstorima bivse SFRJ su ostala neka pitanja otvorena, koja nisu samo vezana za Srbe i Srbiju, mada vecinom jesu.  .  .   
( Valja konsultovati po tom pitanju i nastupe i izjave Zmaga Jelincica, slovenackog politicara, koji je, rekao bih, bas ozbiljno upucen u tematiku, a i po nekim ranijim nastupima, zalagao se za mirovnu konferenciju povodom raspada SFRJ gde bi cela prica bila zavrsena.  .  .   Ok, on je verovatno vecinom gledao interese svoje zemlje, ali i mi bi mogli da nadjemo tu neke interese.  .  .   Imate tekstove o tome po netu, i video fajlove na youtube-u, pa necu duziti dalje.  .  .   )

Sta su za mene granice Srbije.  .  .   Pa recimo mesta gde zive Srbi.  .  .   Vodim se principom da je stvarno iluzorno pricati o granicama i Srbiji, tamo gde ne zive Srbi, a mozda su nekada ziveli u proslosti.  .  .   Ali ti ljudi tamo se sada osecaju kao, dajem primer samo, hrvati, i sve i da osvojimo te teritorije, opet ce se osecati kao hrvati, kao sto su srbi ostali srbi iako su bili jako dugo pod turcima.  .  .   

I mislim da definitivno Srbija i Republika Srpska moraju biti u jednoj drzavi, sad u kom odnosu, to je ono o cemu se treba dogovoriti.  .  .   I iskreno, nisu mi jasni ni Bosanci, sta ce im Srbi da im samo prave problem, kada mogu da imaju svoju lepu drzavu bez Srba i bez problema.  .  .   

Sto se tice Kosova, mislim da je realnost severni deo Kosova, a ostatak je jedna nazalost tuzna prica, za koju ne vidim kako bi se mogla resiti u nasu korist.  .  .   A istim principom kao i u Bosni, mi jednostavno, nemamo sta traziti sa 1. 5 milion ili koliko vec ih ima, albanaca dole. . .  Cak ne bi bila losa stvar ukoliko bi bilo moguce i izvrsiti neku razmenu stanovnistva, a i da se ljudima kojima su uzeti stanovi i kuce isplati nadoknada u realnom iznosu, kao i da se po realnim cenama dozvoli prodaja te zemlje dole. . .  Nase svetinje ukoliko je to moguce i ispravno, premestiti. . . 

Sto se Crne Gore tice, to je nasa bratska i prijateljska drzava, ali opet, ne moze im se ni osporiti pravo na samostalnost.  .  .   Opet, Srbija zasluzuje izlaz na more, tj.   Srbi iz RS, a obzirom da je Sutorina prakticno bila u sastavu Bosne i posle drugog svetskog rata, eto taj region HN-a gde su Srbi vecina, bi bio resenje, i nesto sto bi nam trebali ustupiti.  .  .   Sto se ostatka tice, mislim da bi se trebali lepo izmiriti i ziveti onako kako dolikuje braci. . . 

Takodje sto se tog izlaza na more tice, valjda je i Dejtonskim sporazumom bilo predvidjeno da Srbi iz RS dobiju izlaz na more, pa cak je i Tudjman imao 'razumevanja' za te price i slagao se da ga trebaju dobiti(pominjala se prevlaka i sl. ).  .  .   

Mislim da si jedan od retkih koji razume poentu price. Ovde je stvar-gde zive srbi tu je srbija, ostalo nas neinteresuje.
Sto se tice izlaska na more, to pitanje u ovom trenutku nije moguce razvijati. Ali sever kosova i krajinji jug i RS jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kad bi se samo Srbi pitali gdje bi vam bio kraj  Smile
Mislim da bi vam i Karlobag,Virovitica,Karlovac bilo malo... Smile

A verujem kada bi se ti pitao drzava bi ti bila do Zemuna a glavni grad Jasenovac.
Ovo sta je ovde obelezeno je samo teritorija na kojoj zive iskljucivo Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49838
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
Pre svega pozdrav svima.  .  .   

Prvo, mislim da je tema, da se tako izrazim, pogresno koncipirana, tj.   mislim da bi prava stvar bila tema koja bi se bavila konacnom teritroijalnom podelom SFRJ, obzirom, da na protstorima bivse SFRJ su ostala neka pitanja otvorena, koja nisu samo vezana za Srbe i Srbiju, mada vecinom jesu.  .  .   
( Valja konsultovati po tom pitanju i nastupe i izjave Zmaga Jelincica, slovenackog politicara, koji je, rekao bih, bas ozbiljno upucen u tematiku, a i po nekim ranijim nastupima, zalagao se za mirovnu konferenciju povodom raspada SFRJ gde bi cela prica bila zavrsena.  .  .   Ok, on je verovatno vecinom gledao interese svoje zemlje, ali i mi bi mogli da nadjemo tu neke interese.  .  .   Imate tekstove o tome po netu, i video fajlove na youtube-u, pa necu duziti dalje.  .  .   )

Sta su za mene granice Srbije.  .  .   Pa recimo mesta gde zive Srbi.  .  .   Vodim se principom da je stvarno iluzorno pricati o granicama i Srbiji, tamo gde ne zive Srbi, a mozda su nekada ziveli u proslosti.  .  .   Ali ti ljudi tamo se sada osecaju kao, dajem primer samo, hrvati, i sve i da osvojimo te teritorije, opet ce se osecati kao hrvati, kao sto su srbi ostali srbi iako su bili jako dugo pod turcima.  .  .   

I mislim da definitivno Srbija i Republika Srpska moraju biti u jednoj drzavi, sad u kom odnosu, to je ono o cemu se treba dogovoriti.  .  .   I iskreno, nisu mi jasni ni Bosanci, sta ce im Srbi da im samo prave problem, kada mogu da imaju svoju lepu drzavu bez Srba i bez problema.  .  .   

Sto se tice Kosova, mislim da je realnost severni deo Kosova, a ostatak je jedna nazalost tuzna prica, za koju ne vidim kako bi se mogla resiti u nasu korist.  .  .   A istim principom kao i u Bosni, mi jednostavno, nemamo sta traziti sa 1. 5 milion ili koliko vec ih ima, albanaca dole. . .  Cak ne bi bila losa stvar ukoliko bi bilo moguce i izvrsiti neku razmenu stanovnistva, a i da se ljudima kojima su uzeti stanovi i kuce isplati nadoknada u realnom iznosu, kao i da se po realnim cenama dozvoli prodaja te zemlje dole. . .  Nase svetinje ukoliko je to moguce i ispravno, premestiti. . . 

Sto se Crne Gore tice, to je nasa bratska i prijateljska drzava, ali opet, ne moze im se ni osporiti pravo na samostalnost.  .  .   Opet, Srbija zasluzuje izlaz na more, tj.   Srbi iz RS, a obzirom da je Sutorina prakticno bila u sastavu Bosne i posle drugog svetskog rata, eto taj region HN-a gde su Srbi vecina, bi bio resenje, i nesto sto bi nam trebali ustupiti.  .  .   Sto se ostatka tice, mislim da bi se trebali lepo izmiriti i ziveti onako kako dolikuje braci. . . 

Takodje sto se tog izlaza na more tice, valjda je i Dejtonskim sporazumom bilo predvidjeno da Srbi iz RS dobiju izlaz na more, pa cak je i Tudjman imao 'razumevanja' za te price i slagao se da ga trebaju dobiti(pominjala se prevlaka i sl. ).  .  .   

Mislim da si jedan od retkih koji razume poentu price. Ovde je stvar-gde zive srbi tu je srbija, ostalo nas neinteresuje.
Sto se tice izlaska na more, to pitanje u ovom trenutku nije moguce razvijati. Ali sever kosova i krajinji jug i RS jesu.

U ovakvoj drzavi Srbi bi bili apsolutna vecina sa 95%...

« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 13:39:31 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
to gore u vojvodini i nije realno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49838
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24
to gore u vojvodini i nije realno Smile

To je mrgecovih 8 opstina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:56:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.379 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.