Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Realna federalna velika Srbija od 10 saveznih država  (Pročitano 4364 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
банујте кретена зато што користи више налога Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
hahaa... @kliki ocigledno doveo brata!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Ма какав брат, клониран бре у безброј примерака. размножава се ко бактерија Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Растко?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...cemu federacija?
kako si glup,jbt.?
cuj Bosna,Hercegovina,Crna Gora,Makedonija,delovi Hrvatske i kako rece panonska Srbija?ovo ne znam sta ti znaci?ali,ako si mislio na Vojvodinu?ja ti na isti nacin mislim na sestru,a ako nemas sestru,onda na mamu.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Sjajna ideja, samo ne znam kako mislis da izvedemo taj bejbi bum  Smile

Mislim da sa Makedonijom neci ici tako lako. Najbolje je da zajedno sa Bugarskom i Grckom zajedno napadnemo i podelimo Makedoniju, oni su clanovi Natoa tako da ce srediti da se medjunarodna zajednica ne buni previse. Posle toga treba mi i Grci da podelimo Albaniju, tu ce mozda Italijani malo da se bune al to ne treba previse da nas plasi postu su oni picke.
Zatim na red dolazi ono sto je trebalo uraditi jos 1913. zapoceti Treci Balkanski rat i konacno osloboditi Balkan od Turaka. E sad pitate se verovatno kako to uraditi kada znamo da je Turska jako bitna clanica natoa i da ima podrsku Amerike. Odgovor je vrlo jednostavan, samo treba posvadjati Tursku i Izrael, a znamo da ameri vise vole Izrael od Turske. To cemo uraditi tako sto cemo finansirati Palestince i slati im neko kul oruzje. Znaci, palestinci napadaju izraelce, izraelci ginu i dolazi do odmazde gde imamo dosta palestinskih civilnih zrtava. Turska to vise ne moze da trpi i napada Izrael, i to je njihov kraj posto gube podrsku natoa i Amerike. Onda mi Grci i Bugari napadamo Carigrad, usput mozemo da iscimamo i ruse da nam malo pomognu, njih cemo lako naterati da zarate sa Turcima, oni su od vajkada voleli da ratuju.
Carigrad okupitamo po modelu Berlina, deli se na cetiri dela, Srpski, Bugarski, Grcki i Ruski. Turke proterujemo iz grada pod izgovorom da je Carigrad bio okupiran i nelegalno naseljen turcima.

Onda sledi par godina ekonomskog oporavka i posle toga formiramo neki savez balkansko-istocno-evropskih-drzava pod nazivom Novo Istocno Rimsko Carstvo i onda mozemo vec polako da spremamo planove za oslobadjanje Zapadnog Rimskog carstva od varvara.

evo kako bi trebalo to da izgleda za 50 godina

Zelenom bojom je oznaceno podrucje koje treba da se deli izmedju cetiri drzave i odakle se proteruju turci.

Evo i ja sam se potrudio ali ipak sam za to da se tema zakljuca zato sto gusi druge teme ili da se bar prebaci na blabetanje ili tako neki forum.

A lepo Anea je vec prebacila na politiku, to mu dodje kao brat blizanac foruma blebetanje  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 11:11:07 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Sjajna ideja, samo ne znam kako mislis da izvedemo taj bejbi bum

Da se kotimo ko siptari  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
претходна мапа не ваља!
Цариград мора бити- Руски!

https://youtubeproxy.org/default.aspx?prx=http://www.youtube.com/watch?v=J_0RxVqjWxY
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Citat
Zastava: srpska trobojka sa srpskim grbom i 10 žutih zvezdica

živi humor  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Srbiji ne trebaju nikakvi regioni. Srbiji treba urbanizacija sela.Ali to je misaona kategorija, jer nema Srba i Beogradu i Novom Sadu. Tamo ima samo Jugoslovena, preobucenih u nazovi Srbe.
Urbanizacijom sela postizes sve.Pa i natalitet.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.