Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
...cemu federacija? kako si glup,jbt.? cuj Bosna,Hercegovina,Crna Gora,Makedonija,delovi Hrvatske i kako rece panonska Srbija?ovo ne znam sta ti znaci?ali,ako si mislio na Vojvodinu?ja ti na isti nacin mislim na sestru,a ako nemas sestru,onda na mamu.
Sjajna ideja, samo ne znam kako mislis da izvedemo taj bejbi bum
Mislim da sa Makedonijom neci ici tako lako. Najbolje je da zajedno sa Bugarskom i Grckom zajedno napadnemo i podelimo Makedoniju, oni su clanovi Natoa tako da ce srediti da se medjunarodna zajednica ne buni previse. Posle toga treba mi i Grci da podelimo Albaniju, tu ce mozda Italijani malo da se bune al to ne treba previse da nas plasi postu su oni picke. Zatim na red dolazi ono sto je trebalo uraditi jos 1913. zapoceti Treci Balkanski rat i konacno osloboditi Balkan od Turaka. E sad pitate se verovatno kako to uraditi kada znamo da je Turska jako bitna clanica natoa i da ima podrsku Amerike. Odgovor je vrlo jednostavan, samo treba posvadjati Tursku i Izrael, a znamo da ameri vise vole Izrael od Turske. To cemo uraditi tako sto cemo finansirati Palestince i slati im neko kul oruzje. Znaci, palestinci napadaju izraelce, izraelci ginu i dolazi do odmazde gde imamo dosta palestinskih civilnih zrtava. Turska to vise ne moze da trpi i napada Izrael, i to je njihov kraj posto gube podrsku natoa i Amerike. Onda mi Grci i Bugari napadamo Carigrad, usput mozemo da iscimamo i ruse da nam malo pomognu, njih cemo lako naterati da zarate sa Turcima, oni su od vajkada voleli da ratuju. Carigrad okupitamo po modelu Berlina, deli se na cetiri dela, Srpski, Bugarski, Grcki i Ruski. Turke proterujemo iz grada pod izgovorom da je Carigrad bio okupiran i nelegalno naseljen turcima.
Onda sledi par godina ekonomskog oporavka i posle toga formiramo neki savez balkansko-istocno-evropskih-drzava pod nazivom Novo Istocno Rimsko Carstvo i onda mozemo vec polako da spremamo planove za oslobadjanje Zapadnog Rimskog carstva od varvara.
evo kako bi trebalo to da izgleda za 50 godina Zelenom bojom je oznaceno podrucje koje treba da se deli izmedju cetiri drzave i odakle se proteruju turci.
Evo i ja sam se potrudio ali ipak sam za to da se tema zakljuca zato sto gusi druge teme ili da se bar prebaci na blabetanje ili tako neki forum.
A lepo Anea je vec prebacila na politiku, to mu dodje kao brat blizanac foruma blebetanje
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 11:11:07 od Marco V »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Srbiji ne trebaju nikakvi regioni. Srbiji treba urbanizacija sela.Ali to je misaona kategorija, jer nema Srba i Beogradu i Novom Sadu. Tamo ima samo Jugoslovena, preobucenih u nazovi Srbe. Urbanizacijom sela postizes sve.Pa i natalitet.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic