Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Real Madrid - najbogatiji na svetu  (Pročitano 661668 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
nije mi jasno sto mu u profilu pise da ima 7 godina Smile

a sta, jasno ti je da sam po zanimanju kralj?

kralj udaren kontrasinusnom flajfericom za blajzigovanje plasticnih kataklingera (kataklinger je dio cincilatora , a cijeli sistem je povezan sa prefucnom)
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Adriano: Nemam problema sa alkoholom

Interov napadač Adriano je danas opovrgnuo kako ima problema sa alkoholom, te tvrdi kako je uvjeren da će prebroditi trenutne probleme i vratiti se u brazilsku reprezentaciju.

Adriano je prošlog tjedna stigao u Brazil kako bi se podvrgnuo psihološkim tretmanima, a do kraja godine će koristiti infrastrukturu i usluge osoblja brazilskog Sao Paula.

Adriano je priznao kako prolazi kroz teško razdoblje, ali je odbacio priče o problemu sa alkoholom: "Nije onako kako ljudi govore. Govori se kako sam se okrenuo alkoholu u potrazi za rješavanjem problema, ali to nije istina. Svi ponekad prolaze kroz teško razdoblje. Nadam se da ću prebroditi ovu krizu i ponovno igrati nogomet, ono što najviše volim."

Adriano je nakon smrti oca u svibnju 2006. godine u vrlo lošoj formi i od tada je odigrao tek nekoliko utakmica za Inter, a stalno je pod optužbama o razularenom noćnom životu. Bio je u početnoj postavi brazilske reprezentacije na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu, ali nakon toga je dobio samo jedan poziv u reprezentaciju.

"Nadam se da ću se ponovno vratiti u reprezentaciju, radim ovdje na tome. Ovdje se osjećam sigurno i imam potporu brazilskih navijača. Izabrao sam Sao Paulo zbog sjajne strukture kluba. Ali moj glavni cilj je vratiti se u formu i vratiti se u Italiju. Možda u budućnosti zaigram i za Sao Paulo, ali sada mi to nije cilj." dodao je Adriano.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
bio sam pijaaaanaaaaaaaacccc  Smile

jadranko, budalo, udri se po nosu, mani se flase...

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
                               Dijara na prodaju, RvN do 2010.
AFP
AFP

Fudbaler španskog prvoligaša Real Madrida Mamadu Dijara najverovatnije će se naći na listi igrača za prodaju u zimskom prelaznom roku, dok će "kraljevski klub" sa Holanđaninom Rudom Van Nistelrojem sledeće nedelje potpisati ugivor do 2010. godine, tvrde španski mediji.

Dijara, za čiji je potpis Real platio u leto 2006. godine 26 miliona evra, već duže vreme u redovima Madriđana ne pruža svoj maksimum i najavljeni rasplet situacije nije iznenađujući.

S druge strane, predsednik španskog kluba Ramon Kalderon i trener Bernt Šuster prezadovoljni su učinkom holandskog napadača Van Nistelroja, za koga je Šuster nedavno izjavio da je osoba koja ga je "najviše impresionirala".

a sta mislite dolazi li Drogba???
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 15:07:45 od steletrile »
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
21/11/2007 08:43

Madrid Ready To Snap Up Unhappy Drogba

Real Madrid are reportedly ready to step in to put Didier Drogba out of his misery at Stamford Bridge.

Drogba was immediately on rocky territory following patron Jose Mourinho's departure, and openly criticized the club and the decision makers more than a couple of times.

A few goals, some celebrations, and the club's success on the pitch under Avram Grant seemed to have patched things up, but the latest row over his participation in the Olympics seems to have brought things to a breaking point again.

Drogba has declared that he will join the Ivory Coast Olympic team next summer, and the team camp just before, meaning he will miss the pre-season with Chelsea, and also the start of the Premiership season.

The Blues are very unhappy with this, particularly as he will be out of action for up to five weeks in January and February, and the two parties are failing to see eye to eye.

Real Madrid, themselves keen to land an option to the increasingly injury prone Ruud Van Nistelrooy, are looking on with interest, and are ready to step in with a £30 million bid for the Ivorian should the opportunity arise, according to a report in The Telegraph.

The move, however, is unlikely to take place before the summer unless the situation becomes untenable.

Chelsea have decided to cover their backs, which is why they are tracking Bolton's Nicholas Anelka as a replacement. Should they land the Frenchman and Drogba prove increasingly dissident, a January move is not being ruled out.

www.goal.com
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Jel ima neko koga oni nece da kupe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Guti želi karijeru završiti u Engleskoj

Vezni nogometaš madridskog Reala Guti je otkrio kako je nekoliko engleskih premierligaških klubova zainteresirano za njegove usluge.   

31-godišnji playmaker ima još dvije ugovor sa španjolskim prvakom, ali je sugerirao kako bi karijeru želio završiti u Engleskoj.

"Želim obnoviti svoj ugovor za još dvije godine kada mi trenutni istekne. Ukoliko to ne uspijem, svatko zna da je moj cilj igrati u Premier ligi. To je moja druga opcija. Volim gradove kao što su Manchester i Liverpool, a također bih volio igrati u bilo kojem londonskom klubu." rekao je Guti.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
ja mislim da bi on mogao zavrsiti u totenhemu ili mancester cityju...
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                      Real Madrid ne želi prodati Baptistu

Real Madrid inzistira na tome da nije primio nikakvu ponudu za Julia Baptistu, odgovarajući novinarima na špekulacije oko interesa Manchester Citya i Tottenhama za Brazilca.

Baptista, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u engleskom Arsenalu,  konstantno je bio povezan sa odlaskom iz španjolskog prvaka, a špekuliralo se da će Villareal ili AC Milan biti klub koji će ga dovesti u svoje redove.

Međutim, Realov glasnogovornik inzistira na tome da klub nije primio nikakvu formalnu ponudu za brazilskog napadača. "Mi ne komentiramo glasine na press konferencijama." Realov glasnogovornik je rekao za Sky Sports.

U međuvremenu, 26-godišnjakovi agenti, Juan Figger i Herminio Mendez, su negirali tvrdnju da su kontaktirani od Tottenhama. "Nismo razgovarali sa Juande Ramosom na tu temu." složili su se agenti igrača. "Odluka je na Real Madridu i mi nismo dobili nikakve nove informacije u prethodnom tjednu."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.