Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:52:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reagovanja na presudu ~ BiH vs. Srbija  (Pročitano 21869 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako smjesne primjere navodis, stvrano jadno, ko tebi date moderatora svaka mu cast, bas si onako neutralan. A to kad mi srbin pocne o ponosu pricati, isto mi dodje kao i kurva o postenju, zato nemlati bezze, i ako ce mo o kukanju, sta vi radite za Kosovo i Krajinu, ah ja to je uvjek bilo srbsko, i imate legitimno pravo na ta podrucja, podrazumijeva se jeld. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Kako smjesne primjere navodis, stvrano jadno, ko tebi date moderatora svaka mu cast, bas si onako neutralan. A to kad mi srbin pocne o ponosu pricati, isto mi dodje kao i kurva o postenju, zato nemlati bezze, i ako ce mo o kukanju, sta vi radite za Kosovo i Krajinu, ah ja to je uvjek bilo srbsko, i imate legitimno pravo na ta podrucja, podrazumijeva se jeld. Smile
Ma sta nam rece... Smile ti ovde prozivas Srbe,a oces da neko bude objektivan... Smile
Naturče(poturica) o ponosu i postenju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma sta nam rece... Smile ti ovde prozivas Srbe,a oces da neko bude objektivan... Smile
Naturče(poturica) o ponosu i postenju... Smile

Tipicno za srbe kad im ponestane argumenata, pa pocnu bulazniti o korijenju, smjesno, a kad smo mi vec poturice, sto je 80% glupost, 20% (citaj poturcenih) istina, sta mislite zasto vas srba ima toliko crnokosih, tamne boje koze, kad malo bolje pogledas juzni slaveni nisu takvih karakteristika. Jbga 500 godina evolucije je ucinilo svoje, Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Наркос севај одавде!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
A to kad mi srbin pocne o ponosu pricati, isto mi dodje kao i kurva o postenju, zato nemlati bezze, i ako ce mo o kukanju, sta vi radite za Kosovo i Krajinu, ah ja to je uvjek bilo srbsko, i imate legitimno pravo na ta podrucja, podrazumijeva se jeld

Ne kukamo vama sigurno.Docicete i vi na tapet Amerima...polako.Pa nisi valjda lud da mislis da je zapadu interes da postoji muslimanska drzava u sred Evrope?Ne zaludjuj se vise ....od kad nema SSSR-a nasli su nove neprijatelje......vas.Pa kad budete bili pod ovakvom presijom kakvom smo mi ......e onda se javi na forum da diskutujemo.Polako ...svako dodje po svoje ......i mi cemo po nase.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@nerkoz
O kakvim ti argumentima pricas...ti koji si dosao i zapoceo ovaj off,kako mi treba da se stidimo,da smo zlocinacka nacija...etc...i kad ti se na off odgovori istim,ti trazis argumente...daj majke ti... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Decko ja sam na zapadu, i pratim sva aktualna politicka desavanja, tacno je da se medijski siri velika propaganda kontra Islama, al BiH im sigurno nije cilj nikakav, a meni kao Bosancu (Bosnjaku) ne treba cista islamska zemlja kao BiH, ja sam ipak za multi etnicku zemlju kakva je uvjek bila, ali se cijepati nece, a kome ne pase, pravac u svoju maticu koju smatra takvom, a zemlju bosansku samo u saksijama moze ponijeti.

@niko tema vam je i prije mene bila u off-u, a iaoko u off-u odgovaram na trenutne postove, sto kod vas nije slucaj, samo vrijedjanja

[Edit by niko79: Ne pisi dve poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 00:34:33 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@nerkoz
Izvini molim te,ali za mene je uvreda kad kazes da smo zlocinacki narod,nista manje nego neka psovka ili pogrdna rec.
Kako ti zamisljas multi-kulti BiH sa takvim zlocinackim narodom???
Ne treda tebi cista islamska zrmlja,ne treba ni meni,a ponajvise uncle Samu...
Ti nemas pravo nikome iz Srpske da kazes da se kupi u maticu,naravno da je Srbija njihova,koliko i moja zemlja!
Nisu oni tikve bez korena kao vi, i uvek ce od Srbije imati svu mogucu podrsku,koliko god vama bilo krivo ili pravo.
To sto vi imate neke komplexe,pa ponovo namecete ono sto ste pokusali 1992. je vas problem.Probali ste,dobili po nosu i ocete opet???Pa nemoj mi samo pricati o "sekularnoj" BiH....zelenim tablama za imena ulica,koje ne mozes procitati,a kamo li zapamtiti,selektivan odnos prema Srbima-Jes Vla`al je dobar-Sehidskom groblju,ne vojnickom,ratnickom....bilo kako nego sehidskom(toliko o multi-kulti,vase "odbrane,grada i BiH od agresije")...etc...Iranski kulturni centar kao "biser" Sarajeva i ostale Ilahije i Kasidi...daj,majke ti,kome ti to prosipas...
Nemoj samo da pocnes da prosipas kako je nesto genocidno-kulturocidno i slicna sranja,znamo se...
Bilo kako bilo, za Republiku Srpsku su pale desetine hiljada zivota,i to niko i nikada nece moci da promeni... Smile

E, umalo da zaboravim...evo ti jedan klip koji ti je sigurno poznat,o "odbrani sekularne republike od agresije"...pa uzivaj... Smile

« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 00:37:08 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@nerkoz
Izvini molim te,ali za mene je uvreda kad kazes da smo zlocinacki narod,nista manje nego neka psovka ili pogrdna rec.

Istina po obicaju pogadja.

Kako ti zamisljas multi-kulti BiH sa takvim zlocinackim narodom???

Neshvataj sve bukvalno, bar na ovom forumu sam se uvjerio da ima i normalnih srba, zlocince na pravdu, et kako.

Ne treda tebi cista islamska zrmlja,ne treba ni meni,a ponajvise uncle Samu...

Ono sto kazem to i mislim. A stvar je do tebe, dali ces vjerovati.

Ti nemas pravo nikome iz Srpske da kazes da se kupi u maticu,naravno da je Srbija njihova,koliko i moja zemlja!

Ti ocigledno malo teze kapiras, ja nikad tako nisam ni rekao, nego kome NE PASE.

Nisu oni tikve bez korena kao vi, i uvek ce od Srbije imati svu mogucu podrsku,koliko god vama bilo krivo ili pravo.

Kao ni mi,  a kad podrzavas direktno za genocid oznacenu regiju, zasto se bunis kad ti kazem da ste zlocinacki nacin.

To sto vi imate neke komplexe,pa ponovo namecete ono sto ste pokusali 1992. je vas problem.Probali ste,dobili po nosu i ocete opet???Pa nemoj mi samo pricati o "sekularnoj" BiH....zelenim tablama za imena ulica,koje ne mozes procitati,a kamo li zapamtiti,selektivan odnos prema Srbima-Jes Vla`al je dobar-Sehidskom groblju,ne vojnickom,ratnickom....bilo kako nego sehidskom(toliko o multi-kulti,vase "odbrane,grada i BiH od agresije")...etc...Iranski kulturni centar kao "biser" Sarajeva i ostale Ilahije i Kasidi...daj,majke ti,kome ti to prosipas...
Nemoj samo da pocnes da prosipas kako je nesto genocidno-kulturocidno i slicna sranja,znamo se...

Ovo je glupost obicna, nije vrijedno odgovora.

Bilo kako bilo, za Republiku Srpsku su pale desetine hiljada zivota,i to niko i nikada nece moci da promeni... Smile

Tragicno je samo, da su ginuli za glupu ideologiju.

E, umalo da zaboravim...evo ti jedan klip koji ti je sigurno poznat,o "odbrani sekularne republike od agresije"...pa uzivaj... Smile

Nikad vidjeo, ali hvala sto si ga nasao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Sta ti je ovo...vidis li ti na cega ovaj post lici... Smile

Aj sad da vidimo...

Kazes Istina po obicaju pogadja.Znaci, kazas da smo zlocinacki narod!

Onda,zlocince na pravdu...slazem se,ali kako ces 10 miliona ljudi pred pravdu,ne shvatam ja nista bukvalno,ovo su tvoje reci!!!

Tako mislis,a ovako govoris... Smile

Opet ti nesto na konto moje pameti....Pa vidis da im ne pase,jos od 1992. godine,nece oni Srpsku nigde da nose,tu su gde jesu,odatle nece.isto kao ni vi,samo sto za razliku od vas Srbi jos  od Dejtona ne pokusavaju da nametnu nekom bilo sta,zarazliku od vas,koji non-stop nesto kukumavcite kod medj zajednice...ali i to je srecom iza nas,mozete samo sanjati o "ukidanju"Republike Srpske...

Opet ti zlocinacki narod...sta ti uopste znaci "podrzavas direktno za genocid oznacenu regiju"...sta treba da vam je damo...nece da moze jarane moj...koliko se god ti ovde frljo tim terminima,znamo se... Smile

Dalje...nemas komentar na multi-kulti Sarajevo,kazes da je cista glupost...Ajde mi samo reci koji deo ti tu konkretno nije jasan,i sta konkretno od toga nije istina...ajde reci,nisam ja to video na televiziji...etc..

Nije to "glupa ideologija" nego Republika Srpska...pa ti kako oces,tako je kako je...

Odgledaj-odslusaj taj klip do kraja,to ti toplo preporucujem...

Ja sam ovo pisao po redu,kao i ti meni...znaci na svaku odgovor,kad tako hoces...

Nemoj mi samo reci,da ste vi bolji ljudi od Srba,pa da ne biste radili isto,samo da ste mogli...ali niste jebi ga ko vam je kriv,kad smo bili jaci...kad odslusam ovaj klip...sav se najezim.Mogu da zamislim sta bi bilo da je sila bila u vasim rukama....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:52:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.