Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:11:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58531 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
i da budemo najveci slepci u evropi pa da nas gazi ko kako hoce!
Ne branim (niti zelim) Radikale ili Socijaliste,
iako mislim da su to dve odvojene stvari kao nebo i zemlja, ali:
Zar nemislis iskreno da smo mi "njima" iz EU-a i dalje najveci slepci, i da nas i dalje gaze kako hoce ?
 Smile
Zemunac cestitke za potpis:
Citat
Dok je budala, biće i radikala
Auu, pa samo nastavi da se i ti obrazujes na Wikipedii kao on,
pa ces daleko dogurati....( tamo negde gde je i Ceda stao )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Na prethodni post mogu da kayem samo sledece: UZ TAMU IDE I NEPISMENOST.  

BORIS TADIC ima greske u politici, ali je idalje najbolji kandidat i buduci predsednik!
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 14:05:47 od kobacspo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Tadic je daleko od najboljeg kandidata, ali je gotovo sigurno da ce on biti predsednik, moram dodati na zalost Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Tadic je daleko od najboljeg kandidata, ali je gotovo sigurno da ce on biti predsednik, moram dodati na zalost Smile
...mislim da se nikada nije znalo manje, ko ce biti novi Predsednik Srbije.
Na prethodni post mogu da kayem samo sledece: UZ TAMU IDE I NEPISMENOST. 
...dobro si to rek'o sine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Za Borisa Tadica ce glasati samo poptuni bolidi koji se i posle ovoliko godina loze na price o eUropi...
Jedini srpski kandidat je Toma Nikolic, a Tadic nek se kandiduje u rodnom Sarajevu ili u Crnoj Gori odakle mu je otac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 4
Ne branim (niti zelim) Radikale ili Socijaliste,
iako mislim da su to dve odvojene stvari kao nebo i zemlja, ali:
Zar nemislis iskreno da smo mi "njima" iz EU-a i dalje najveci slepci, i da nas i dalje gaze kako hoce ?
 Smile
Sada nismo slepci i to zahvaljuci demokratskim promenama koje su se desile kod nas, ali problem je sto gorespomenute politike toliko su unisitile i ugled i dostojanstvo ove zemlje da se to veoma tesko moze vratiti. Izgubili su Kosovo, socijalisticka i radikalska politika odavno, ali sada ovima na zapadu je teze da ga proglase nezavisnim jer kako smo vec videli njihovi argumenti za nezavisnost Kosova se baziraju upravo na tome sta se desilo tamo pre demokratskih promena u Srbiji.
Problem je sto  je Kostunica poceo da prepise Slobina resenja i poceo da igra na kartu junastva bez pokrica (kao i radikali) koji nas narod voli da cuje na televiziji i sve se bojim da to albancima ide samo u prilog.
Radikali i Socijalisti nikako nece ojacati ugled nase zemlje nego ce samo uraditi albancima uslugu i to je dokazano svih ovih godina. Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 14:16:23 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Auu, pa samo nastavi da se i ti obrazujes na Wikipedii kao on,
pa ces daleko dogurati....( tamo negde gde je i Ceda stao )

Za sve vas "obrazovane" patriJote, važi isto. Ponesi 100€ i dođi na test znanja.

Pun mi je kurac ovih likova što misle da su pametni, a najduži post koji pišu na forumu se sastoji od 5 reči i idiotskih smajlija.

Predlažem da neko organizuje okupljanje članova aktivnih na političkom forumu, pa da stvarno jednom proverimo nivo obrazovanja svakog od nas.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 4
Ja se stvano divim kada vidim da ima radikala koji umeju da rade na racunaru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja sam Srbin čistokrvni, ateista. Što se tiče mog potpisa, koji tebi očigledno smeta, radikalski glasači su većinom naivni, nisko obrazovani ljudi kojima je lako manipulisati.
Meni ne smeta tvoj potpis , samo nemogu da shvatim osobu koja može tako nešto da napiše , to obrazovana osoba nebi smela da sebi dozvoli ! Što se tice profila glasaca radikalne stranke ja u to nebih ulazio , cak i da si upravu to ti nedaje za pravo da kao "obrazovana" osoba nosiš u svom potpisu jer vredjaš pola Srbije , sad ja neželim da budem advokat Radikalima jer niti ih podržavam niti imam išta zajednicko sa njihovom ideologijom , a što se tice pozivanja na takmicenje bilo koje vrste neznam šta hoceš da dokažeš stim , ja ne tvrdim da ti nemaš "visoko" znanje u istoriji ja tvrdim da je ono slobodno i u vecini slucajeva iskrivljeno ! Iz tvojih postopva se stice dojam da ti mrziš sve što je Srpsko i to je jedini9 razlog mog obracanja tebi jer nemogu da dozvolim da neko konstantno pljuje po mom narodu pa bio on i Srbin ateista !

Citat
Ja se stvano divim kada vidim da ima radikala koji umeju da rade na racunaru
I ja se isto cudim kako Ldlopovci mogu od droge da potrefe i jednu tipku na tastaturi !  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 14:35:11 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Za sve vas "obrazovane" patriJote, važi isto. Ponesi 100€ i dođi na test znanja.
Pun mi je kurac ovih likova što misle da su pametni, a najduži post koji pišu na forumu se sastoji od 5 reči i idiotskih smajlija.
Predlažem da neko organizuje okupljanje članova aktivnih na političkom forumu, pa da stvarno jednom proverimo nivo obrazovanja svakog od nas.
Auu, sine jesi ti krsten ?
...s'kim se svadjas ?  Smile
Sada nismo slepci i to zahvaljuci demokratskim promenama koje su se desile kod nas,
Aha,...bas fino....
Nesto mi se bas necini da je tako.
ali problem je sto gorespomenute politike toliko su unisitile i ugled i dostojanstvo ove zemlje da se to veoma tesko moze vratiti.
Mnogo vece zemlje su se za osam godina mnogo bolje oporavile od mnogo vecih stradanja nego mi.
Mozda nisu samo problem (kao sto ti kazes) Socijalisti i Radikali.
ovima na zapadu je teze da ga proglase nezavisnim jer kako smo vec videli njihovi argumenti za nezavisnost Kosova se baziraju upravo na tome sta se desilo tamo pre demokratskih promena u Srbiji.
Koliko su im oni koji veruju ili su verovali ( mozda sam tu i ja  Smile ) u njih i njihovu Demokratiju,
nacin zivota i uredjenja zemlje vazni, videce se za mesec dana,...
Svaka cast svakome ko misli da su mu Albanci veci prijatelji od Srba.
Problem je sto  je Kostunica poceo da prepise Slobina resenja i poceo da igra na kartu junastva bez pokrica
A za sta to nema pokrica Kostunica u iznosenju svojih stavova ?
Za Savet Bezbednosti i Rezolucija 1244 ( a o Ustavu Srbije da tek nepricam ) nije nikakvo pokrice jednom Politicaru ?
...problem je sto "mnogima" ovde treba otelotvorenje nekog zla,
za nastavak politickog delovanja i skretanja paznje sa njihove ( ne tako ciste ) proslosti,
pa sada kada nema Slobodana a Seselj je u Hagu, ostaje Kostunica.

Bas me zanima sta ceka Kostunica sa kandidaturom ?  Smile
...zna on da nema sanse ali izgleda da hoce opet da bude "jezicak" na vagi i da naravno to dobro unovci....
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 14:35:10 od Koma-Komandant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:11:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.