Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:22:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58758 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Toma nikada nije rekao da Srbija treba da bude ruska gubernija, nikada nije nudio baze Rusima,
nikada nije pričao o hlebu za 3 dinara, nikada nije izjavio da smo mi pobedili NATO.
Nikada nije rekao da mu nije žao Ćuruvije, nikada nije rekao da je i Tita pred smrt bolela noga itd...

Svi mi lažemo i izmišljamo, Toma nikad ne bi odvalio ovakve gluposti. Ipak je on inteligentan i odmeren političar koji zna šta treba izjaviti javno.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
hehehe  . . . Ironicnost prelazi u sarkazam . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Да смо победили нато изјавио је слоба, да је и тита пред смрт болела нога изјавио је шешељ,а то што му није жао ћурувије не видим шта је проблем? Па ни мени није жао ни ћурувије ни ђинђића, нит су ми род нит помоз бог. Много ми жалије кад видим да млади људи тумарају по тим кампањама и верују политичарима који сви до једног лажу као пси, без иједног изузетка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ma ljudi dajte urazumite se! Zasto se gasovod gradi i koja mu je trasa? gde je terminal?
Na crnom moru na ruskoj strani. Zasto? Zato sto zatezu Ukrajinci i Bjelorusi ( sugradjani nasih mail Rusa)
Koja je trasa? Jedan krak preko Rumunije a jedan preko Bugarske.(Nato drzave).
Dakle Rusi idu preko Nato drzava i prodaju energente jer im bivse republike prave probleme.
Jel neko od vas zna sta je fob? Oni mere na svom terminalu koliko ide i naplacuju.
Mi nemamo sa Rusima nista, mi imamo sa Bugarima.
To sve moramo mi da gradimo. To jesu sve medjunarodni ugovori ali to ce biti mreza.
Kome cemo prodavati? Srpskoj. Ustasama necemo da damo, oni ce uzimati od Madjara, Siptarima necemo jer su nam uzeli kolevku, itd. Nikome majku im vatikansku.
Nemojte da vas zamajavaju zlonamerni.
Bez zapadnih kredita neces metar gasovoda sagraditi. I sada ides na jos goru varijantu. Hoces da prodas Rusima Nis, da bi ti oni gradili gasovod. Neces videti ni gasovoda, ni nisa ni nafte.
Citaces Kurir i pljuvaces po Chedi koji je sve to zaustavio da bi si kupio beli prah.
Upucajte se prvo metak u glavu pa posle pocnite da razmisljate. Bicete zdraviji!

Ps, fob vam znaci da ce Rusi meriti sa svog terminala i uvrtati slavine po svojoj volji.(free on board).
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Гасовод колико је  мени познато преко Србије иде даље за Хрватску, затим кроз Словенију на север Италије. А да ли ће нас неко у тој трансакцији око ниса зајебати то стварно не знам али искрено ме не би чудило. И до сад су нас сви зајебали за сваку продају домаћих предузећа (наравно уз помоћ наших политичара који су по правилу увек профитирали) па не видим разлог зашто нас и овај пут не би неко зајебао, например Руси.
Потпуно је свеједно ко ће те зајебати да ли Рус или Американац. Ни један ни други то не могу без помоћи неког Ђелића, Тадића, Николића, Коштунице, Динкића, Јовановића...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Tacno twice, ali to je mreza. Ide i preko Rumunije i Madjarske.
Dakle najnormalnije je da imamo dobre odnose sa Hrvatima, da aktiviramo naftovod Rijeka Pancevo i gasovod preko Hrvatske do Italije.
Ali Hrvati to vec rade. Rusi su im braca a zapad prijatelji.
Nasa sansa je i Makedonija Grcka, ako nam ne prejudiciraju Bugari.
razmisli kolko je zlonameran Aleksejev kad kaze, da od potrosaca cemo postati tranzitna zemlja.
U prvom redu nije na ambasadora da to prica, u drugom rdu nije diplomatski da se pojavljuje sa funkcionerom jedne stranke a u trecem redu da predstavlja kao da ce Bog Putin resiti sve ekonomske probleme Srbije.
Ponavljam da projekat gasovoda postoji vec 30 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
a nama bi i ovako dosao samo krak . . 3 put manjeg protoka od bugarskog . . .
Ok je to ne treba reci ne Rusiji al ne treba im se ni saginjati . . . Najbolje smo prolazili kad smo bili blize evropi ne i SAD . . .A ne kad smo bili naklonjeni Rusima. . .

Citat
Citaces Kurir i pljuvaces po Chedi koji je sve to zaustavio da bi si kupio beli prah.
Sa nekim njegov stavovima se slazem . . al ne mozes biti tolko drastican . . .  Ne mozes reci jebes kosovo , odbaci rezoluciju . . Jednostavno ne mozes.. . . Ti mozes u sebi da znas da nema Kosova i da je to mozda dobro,al neces se predati tako lako , pa mozda i izvuces neku podelu . . . Ovako se lako odricati jednostavno ne smes. . . Opste poznata stvar je da u Cedinu stranku ulazu inostranstva . . . Nije mi jasno kako to niko ne pominje. . . Pa na prvoj godini prava se uci da Pravno lice ne sme biti finansirano iz inostranstva. . . Nije ni cudo sto Cedu boli uvo za Kosovo . . .Bas se pitam cije su pare. . . Ne mozes se pozivati na borbu protiv kriminala, ako si flertovao sa kriminalom i korupcijom celu deceniju. . . Ne mozes se pozivati na marljiv rad i sta ti ja znam sve ako si studirao neki banana fakultet 10 godina. . . I jasno je kako ga je zavrsio . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ja licno svojim usima cuo kada je rekao to za Libiju, I  jos nekoliko zemalja.
A ta EU mi se popela na kurac

Engleska-pobili ko zna koliko crnaca u JAR
Francuska-pobili ko zan koliko Alziraca
Nemacka-direkto odgovorni za oba svetska rata i desetine miliona mrtvih
Holandija-kurvama dizu spomenike,prvi legalizovali pedere
Spanija-mesavina cigana,muslimana i inkvizicije fasizam trajao 30 godina posle pada treceg rajha
Danska-vrsta psa koji nezno lize dupe gospodaru zvanom USA
Rumunija,Bugarska-ciganija da nemoze biti veca cak ni od nase
Belgija-ni levo ni desno
Irska-rat jos traje ne zna se kraj

A sve te zemlje su nas bombardovale a mi smo to nazalost vec zaboravili.

znaci u jednoj recenici osudjujes fasizam u spaniji i spominjes je kao mesavinu cigana i muslimana u negativnom kontekstu - ovo se zove genijalnost!
IP sačuvana
social share
Podrzavam Simijon kao kandidata na predsednickim izborima 20.1.2008.

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ok je to ne treba reci ne Rusiji al ne treba im se ni saginjati . . . Najbolje smo prolazili kad smo bili blize evropi ne i SAD . . .A ne kad smo bili naklonjeni Rusima. . .

Citat
Sa nekim njegov stavovima se slazem . . al ne mozes biti tolko drastican . . .  Ne mozes reci jebes kosovo , odbaci rezoluciju . . Jednostavno ne mozes.. . . Ti mozes u sebi da znas da nema Kosova i da je to mozda dobro,al neces se predati tako lako , pa mozda i izvuces neku podelu . . . Ovako se lako odricati jednostavno ne smes. . . Opste poznata stvar je da u Cedinu stranku ulazu inostranstva . . . Nije mi jasno kako to niko ne pominje. . . Pa na prvoj godini prava se uci da Pravno lice ne sme biti finansirano iz inostranstva. . . Nije ni cudo sto Cedu boli uvo za Kosovo . . .Bas se pitam cije su pare. . . Ne mozes se pozivati na borbu protiv kriminala, ako si flertovao sa kriminalom i korupcijom celu deceniju. . . Ne mozes se pozivati na marljiv rad i sta ti ja znam sve ako si studirao neki banana fakultet 10 godina. . . I jasno je kako ga je zavrsio . .
Pa ti kao i drugi ne citas moje postove.
ja samo kazem da je Cheda jedini koji se u ovom trenutku bori protiv partizanske bagre kohabitanata na vlasti.
Bre ljudi su postali milioneri na ovu pljuvacku balvaniju. Neko veruje ovome neko onome. Ne verujem ja ni Chedi, ali jeste jedina opcija koja se otvoreno suprostavlja svima.U ovom trenutku.Treba koristiti chedoide dok su svezi, Cim se dokopaju vlasti bice ista prica.
Pogledaj Dinkica! Pre godinu dana pred izbore je popravljao i revitalizovao sve bolnice u Srbiji. rekao je da nece biti ljudi koliko ce to posla biti.
G17 su banda koja zna na vreme da laze. Bolnice nisu dobile ni dinara, ali ministar je ostao Milosavljevic.
Sad deli na vreme akcije. Do izbore ces videti obecanja. Ovo nije nista. Do pred same izbore svaki ce dobiti po 30 hiljada evra. Ovo je pocetak licitacije.
Posle izbora ce ti reci: ko ti jebe mater balvanu, kad si mi dao glas.
Pogledaj ministra pravde. Ne znaam koje je struke, ali ne zna ni da govori.
Pogledaj ministra energetike. Jasno je da su onog (Naumova) proterali u popove, jer je trebao jedan koji da beskrupulozno laze.
Dolazi iz Srpske i kaze: sad ce naaarod imati jeftiniju struju. Verovatno su bosanski Srbi nabijeni nuklearnom energijom iz rata pa sada kenjaju struju ili odakle? Voda Aleksejeva na tv i govori o spasenju: ruski gas.
Kojeg god uzmes sve akrep do akrepa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Ми смо увек наклоњени погрешној страни.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:22:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.