Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:43:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 56263 puta)
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
[....Па Тадића данас могу да подрже само Месић,Мило Ђукановић,Агим Чеку и Хавијер Солана........
i ja, i jos vise od 50% onih koji budu izasli na izbore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Strah od radikalizacije Srbije! To traje vec 20 godina i svima je vec dosta.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tadić: Želim ponovo da se kandidujem za predsednika

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da jedva čeka predsedničke izbore u Srbiji.

"Radujem se izborima i želim ponovo da se kandidujem za predsednika Srbije", rekao je Tadić na sednici Glavnog odbora DS-a koja se održava u Vrnjačkoj Banji.

On je dodao da želi da izbori budu što pre, i istakao da ne želi da ima mandat predsednika Srbije koji bi bio osporavan po bilo kom osnovu."Uvek sam spreman da izađem na političku utakmicu sa konkurentima", naglasio je Tadić "i da pred građanima vidimo ko ima bolji politički program sa svojim energijama i vizijama".

Predsednik Srbije je podsetio da zemlju u narednom periodu čekaju lokalni, pokrajinski i predsednički izbori i dodao da je "što se njega lično tiče najvažnije da se poštuje ustav i zakon".

Povodom 100 dana od početka rada Vlade Srbije predsednik DS-a je ocenio kao poseban propust u radu vlade neobjavljivanje ugovora o koncesiji za izgradnju auto puta Horgoš-Požzega.

"Srbija je imala mnogo infrastrukturnih projekata koje nije završila i iz tog razloga podržzaću sve ministre, pa i Velimira Ilića, koji nastoje da se takvi projekti završe", naglasio je Tadić.

U uvodnom izlaganju na sednici Glavnog odbora DS-a, on je pomenuo niz "velikih projekata" na kojima bi Srbija trebalo da radi u narednim godinama i naveo da su to završetak auto puteva kroz Srbiju, završteak veze sa lukom Konstanca i Trstom, izgradnja dva kraka gasovoda, kao i izgradnja mreže za navodnjavanje.

Tadić je najavio da će uskoro izaći i sa svojim političkim i razvojnim programom Srbije u budućnosti koji će predstavljati nacionalni program razvoja.

Sednici Glavnog odbora u Vrnjačkoj banji prisustvovao je 331, od ukupno 443 člana tog organa Demokratske stranke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Koji genije je ovde dao glas Cedi?  Smile
Ja jesam glasac koalicije oko LDP-a, ali nebulozno brate misliti da ce Ceda biti predsednik!  Smile
Pitanje nije za koga cemo glasati, vec ko ce pobediti! Ja necu da glasam za Tadica, bar ne u prvom krugu, ali ce covek sigurno pobediti! Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 19:47:07 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Biće vrlo zanimljiva trka ... !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tomo,tomo! Smile
IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
 Ja jesam glasac koalicije oko LDP-a, ali nebulozno brate misliti da ce Ceda biti predsednik!  Smile
Pitanje nije za koga cemo glasati, vec ko ce pobediti! Ja necu da glasam za Tadica, bar ne u prvom krugu, ali ce covek sigurno pobediti! Smile
Vidis da ocigledno "genijalaca" ima...
Pa,jeste pitanje za koga cemo glasati,jer ce taj da pobedi... Smile
Ja hocu da glasam za Tadica,i u prvom i drugom krugu...nije on ono sto ja u potpunosti podrzavam,ali kad mu se pogledaju eventualni protivkandidati,on je vrh!!!
Da nece Toma opet da ga pobedi...ko i do sad... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Tadić ima mane, ali ipak uspeva da se nosi sa situacijom najbolje moguće, nema hipoteke iz Miloševićevog vremena, ne drogira se i pre svega nema želju da nas sve pošalje u grob. Zato svakako za Tadića u oba kruga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Vidis da ocigledno "genijalaca" ima...
Pa,jeste pitanje za koga cemo glasati,jer ce taj da pobedi... Smile
Ja hocu da glasam za Tadica,i u prvom i drugom krugu...nije on ono sto ja u potpunosti podrzavam,ali kad mu se pogledaju eventualni protivkandidati,on je vrh!!!
Da nece Toma opet da ga pobedi...ko i do sad... Smile Smile Smile

Pa da li si razmisljao, da li je uopste moguce da za normalnog coveka postoji opcija koja zadovoljava njegove ideale i razmisljanje u potpunosti? Moje misljenje je da ne! Samo maloumnom coveku jedna politicka opcija moze da bude idealna, sto ce reci takav covek ne razmislja, ali ni malo!

Ma Toma i radikali mazu one jadnike koji ih glasaju, oni bre i nece da budu vlast, jer ne znaju sta bi radili u takvoj situaciji! Smesno je pomisljati da bilo ko od radikala zeli da bude na vlasti kada im stranka nema jasan program! Kampanje su im zasnovane na principu: "Kada mi dodjemo na vlast, peceni pilici ce da padaju sa neba"! A kako, zasto, koliko, i kakve su posledice njihovih eventualnih postupaka? O tome nema ni reci! Oce ljudi samo da budu jaka opozicija, da bi kenjali do besvesti i da ima ko da slusa njihovo jaukanje! Jasno ko dan! Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 20:28:19 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Citat
Pa da li si razmisljao, da li je uopste moguce da za normalnog coveka postoji opcija koja zadovoljava njegove ideale i razmisljanje u potpunosti? Moje misljenje je da ne! Samo maloumnom coveku jedna politicka opcija moze da bude idealna, sto ce reci takav covek ne razmislja, ali ni malo!
A,gde si ti procitao da je meni nesto idealno... Smile

Koji deo od ovog tebi nije ja san...

Citat
a hocu da glasam za Tadica,i u prvom i drugom krugu...nije on ono sto ja u potpunosti podrzavam,ali kad mu se pogledaju eventualni protivkandidati,on je vrh!!!

Ili na primer ovog od Simijon...
Tadić ima mane, ali ipak uspeva da se nosi sa situacijom najbolje moguće, nema hipoteke iz Miloševićevog vremena, ne drogira se i pre svega nema želju da nas sve pošalje u grob. Zato svakako za Tadića u oba kruga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:43:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.