Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:59:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59352 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Šešeljeva doktorska disertacija je glasila: *doktrina opštenarodne odbrane u socijalističkom samoupravnom društvenom uređenju*.
Neznam kakve to ima veze sa pravom.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dr Šeki je mlogo jak kandidat, al na zalost on trenutno cami u Haskom zatvoru. Toma - kurton takodzer ima jake reference a i narod voli ovakve priglupe politicare, seljackog tipa! Oni mogu da konacno Srbiju zaviju u crno.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
DS i DSS nisu približili stavove o predsedničkim izborima

Tadić nudi 16. decembar

Predsednički izbori u Srbiji mogli bi da se održe 16. decembra, a eventualni drugi krug 29. decembra, predlog je Borisa Tadića. Na prekjučerašnjem sastanku sa liderima DSS i G17, Tadić je za svoj predlog dobio zeleno svetlo od Mlađana Dinkića, ali ne i od Vojislava Koštunice. Aktuelni premijer i predsednik DSS predlaže izmenu Ustavnog zakona kojom bi se izbori odložili za novembar 2008, pa je to i bio razlog da se trojica lidera vladajuće koalicije sastanu i sinoć. Međutim Tadić i Koštunica ni sinoć nisu uspeli da postignu bilo kakav dogovor, saznaje „Blic“ od izvora bliskih pregovaračima.

- Tadić je želeo da Koštunici pokaže da se ne plaši 10. decembra i eventualno nepovoljnog ishoda pregovora o statusu Kosova, i da se izbori mogu raspisati i za 16. decembar. Dinkić je na sastanku rekao da ako će vladajuća koalicija imati jednog kandidata onda on treba da bira kada će trčati trku. Koštunica je tako ostao usamljen u stavu da bi trebalo menjati Ustavni zakon i zbog toga je sastanak ponovo zakazan za sinoć - kaže izvor „Blica“.
Potpredsednik DSS Miloš Aligrudić potvrdio je da su se lideri stranaka preksinoć sastali i razgovarali o izborima, kao i da su otvorena različita pitanja, ali i da su „izneli različita mišljenja“.
- To je bilo dovoljno za zaključak da razgovore treba nastaviti kako bi se pronašlo adekvatno rešenje - smatra Aligrudić koji je podvukao da je jedan deo zakona koji bi, po Ustavnom zakonu, trebalo da budu doneti pre izbora već spreman i da je na bilo kojoj narednoj sednici Vlade Srbije moguće da budu usvojeni i upućeni u skupštinsku proceduru. On je demantovao spekulacije da DSS opstruira donošenje zakona navodeći da ta stranka ima manjinu ministara u Vladi.
- Trebalo bi da bude još sastanaka jer se radi o stvari o kojoj mora da se postigne dogovor - rekao je Aligrudić i istakao da u razgovore treba da se uključi i opozicija, tačnije Srpska radikalna stranka koja „ne može da pobegne od odgovornosti kada je reči o važnoj temi kao što su izbori“.
Šef poslaničke grupe SRS Tomislav Nikolić izjavio je da s tom strankom niko iz vladajuće koalicije nije kontaktirao radi uključivanja u razgovore o izborima. Nikolić je rekao da će SRS podneti deo odgovornosti za to, koja će se dvojako ogledati - ili učešćem ili neučešćem na izborima.
- Čujemo da je razgovora o izborima bilo i da svako i dalje duva u svoju trubu - rekao je Nikolić i naveo da „svi treba da učestvuju na izborima ukoliko oni budu raspisani“. On je dodao da održavanje izbora u vreme kampanje za Kosovo nije dobro, ali da o tome treba da misli onaj ko raspisuje izbore.
- Na njega pada i senka i sumnja, a ne na one koji su prinuđeni da na tim izborima učestvuju ili koji će naći razlog da na njima ne učestvuju - rekao je Nikolić.
Šef poslanika DS Nada Kolundžija ponovila je da stranka u razgovorima o raspisivanju izbora nije insistirala na 9. decembru kao jedinom datumu.
DS je insistirao na tome da se u skladu sa Ustavnim zakonom i potrebom da država normalno funkcioniše održe izbori i zato nismo imali potrebe da odustajemo ili da se povlačimo sa neke pozicije za koju smo se čvrsto vezali - rekla je Nada Kolundžija i navela da demokrate veruju da se 10. decembra pregovarački proces o Kosovu neće završiti.

DSS: Lokalni izbori na proleće
Portparol DSS Andreja Mladenović očekuje da će lokalni izbori u Srbiji biti održani na proleće, u skladu sa Ustavnim zakonom.
- Ukoliko se posle 10. decembra proceni da je potrebno menjati Ustavni zakon u smislu pomeranja rokova, sigurno je da će lokalni izbori tim biti obuhvaćeni - rekao je portparol DSS. „Institucije i državni organi od predsednika do lokalnih samouprava imaju legitimitet da rade iako je Ustav promenjen, jer im mandat ističe tek u septembru-oktobru iduće godine, ali sigurno je mnogo bolje da se što pre donese ovaj set zakona o lokalnoj samoupravi i da se izbori raspišu u optimalnom roku, koji predviđa Ustavni zakon, a to je na proleće“, objasnio je Mladenović.

Blic 31.10.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Dr Šeki je mlogo jak kandidat, al na zalost on trenutno cami u Haskom zatvoru. Toma - kurton takodzer ima jake reference a i narod voli ovakve priglupe politicare, seljackog tipa! Oni mogu da konacno Srbiju zaviju u crno.
Kadnarod voli takve političare tako će nam i biti.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
Ja bih voleo jednu vladu nacionalnog spasa, po uzoru na zadnju Milosevicevu.
Drugi peti oktobar bi znacio i resavanje nekih unutrasnjih problema sa kojima smo stvarno optereceni.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Drugi peti oktobar bi znacio i resavanje nekih unutrasnjih problema sa kojima smo stvarno optereceni.
Ali rum unski scenario, da se krivci sklone ya sva vremena.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lajte kere jakobsvelda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Niko normaln ne podržava ljude koji su ubijali druge nako iz zabave,zato što su druge vjere,samo sa ne raumijem ljude koji pljuju po svojoj zemlji i naciji kojoj i sami pripadaju.

Samo sugestija: nije pljuvati isto što i primetiti. I nije ljubav prema narodu, biti slep za sve mane. To ti je kao sa popustljivim roditeljima. Da su meni moji progledali kroz prste kad su me prvi put navatali da "duvam" Bog jedini zna šta bi bilo samnom. Nego su me tako naprašili, sve u taktu Džef Beka i noseće numere "Blow by Blow", neću je zaboraviti dok sam živa! A kad je moj buraz zavrtao naninim pačićima vratove, tata ga je kaišem mlatio dok nije pustio identičan pačeći zvuk. A zamisli koga bi moj buraz danas sve davio, onako ... čim se malo iznervira... da mu je ćale tada reka: Nemoj sine drugi put zavrtati pačićima vratove, to nije lepo. On ne bi pačićima, nego bi ćurićima, ili mačićima... a  sledeći put... E, prava ljubav prema bližnjem podrazumeva i objektivnost. Popustljivost i subjektivizam vode u delikvenciju, kriminal, mediokretenizam... pa i u nacionalizam.
Ako si ti duvo nisam ja i tvoj otac nema pravo reći meni da sam narkoman,o tome ja pričam,ako je neki Srbin klao ljude nako iz zajebancije,ja nisam i niko nemože reći kako sam ja i ostatak srba isti ko i on

O, Boze. Sve zaboravi, ljubim te. Samo sam malko obratiLA paznju kako pises i sve mi je jasno. Zaboravi... Ok, ti si srbin... Ok, smiri se, sve je u redu... Kad odlucis da postanes Srbin, javi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ali rum unski scenario, da se krivci sklone ya sva vremena.
ciko...mnogo ti izgleda volis krv Smile.....sto se nisi TI odvazio pa krenuo u sprovodjenje rumunskog scenarija...keri koja laje samo kazes kus i ona podvijenog repa ode u cosak Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ceda Jovanovic je najbolje resenje.

Smile Smile Smile

који си де$$$ ....  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:59:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.