Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:50:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 60249 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kod nas se za takvoga kaže zvizgonja !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kod nas se za takvoga kaže zvizgonja ! Smile Smile Smile

he he dobro zvuči
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Može i brezonja !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Život je zakon
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 14:33:39 od sikiriki2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eno ga šatirani sa flekom na glavi drži govor i cita i hvali Ruse i neda Kosovo ... Smile

Citat
Život je zakon
Samo ako nisi kukavica !   Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 14:35:44 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
rinaka opusti se
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 14:36:05 od sikiriki2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Убијте ме, али не могу да гласам за Тадића, нервира ме чим га видим!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U Valjevu prikupljaju potpise za kandidaturu Velimira Ilića
U Opštinskom odboru Nove Srbije (NS) u Valjevu prikupljaju se potpisi za kandidaturu Velimira Ilića na izborima za predsednika Srbije, 20. januara 2008. godine.
Kako je novinarima rekao predsednik tog odbora Miroslav Vuković, Glavni odbor Nove Srbije odlučio je 23. decembra u Čačku da prihvati predlog Izvršnog odbora i predsedništva stranke da Ilić bude predsednički kandidat.

Vuković je takođe podsetio da je ta odluka "uslovljena stavom koalicije DŠ-NS o tome da skupštinska rezolucija o Kosovu mora sadržati odredbu kojom se precizira da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SPP) EU može biti potpisan ukoliko bude garantovao teritorijalni integritet i celovitos Srbije".

Zbog obaveza sudskih službenika, potpisi za Ilićevu predsedničku kandidaturu u valjevskom ogranku Nove Srbije prikupljaju se od 14 do 19 sati.

Citat
rinaka opusti se
Inace ceš me prijaviti , malo malo pa potežeš za moj nik , nemaš šanse volim samo žene !  Smile

Citat
Убијте ме, али не могу да гласам за Тадића, нервира ме чим га видим! 
A vidi moga favorita , kao soko sivi , samo da ne zaspem !  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 14:41:46 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Сачекајмо следеће говорнике, ваљда ће бити живљи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Intervju - Tomislav Nikolić, predsednički kandidat
POBEDIĆU TADIĆA GLASOVIMA DSS-a!
Ubeđen sam u to da pravi birači DSS-a nemaju dilemu. Politika SRS-a po pitanju Kosova i Metohije podudara se sa njihovim stavovima

Kandidat SRS-a za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ubeđen je da će ovaj put sigurno pobediti predsednika Srbije Borisa Tadića i veruje da će mu u tome najviše pomoći glasači DSS-a. Nikolić tvrdi da će DS i Havijer Solana opet pokušati da zastraše birače pobedom radikala, ali veruje da im ovog puta to neće uspeti.

Mariju nismo platili, ona je uz nas!

- Koliko ste platili Mariji Šerifović da Vas podrži i peva na mitingu u Kragujevcu?

- Nismo joj platili za podršku i njen nastup na mitingu nije rezultat nikakvog finansijskog dogovora.

- Tvrdite da Vas Marija podržava besplatno?!

- Da. Marija je svim srcem podržala moju kandidaturu za predsednika i ja sam joj jako zahvalan na tome. Ona je jako korektna osoba i nije tražila ništa zauzvrat. Marija se, kao i ja, zalaže za jednu novu, drugačiju i na prvom mestu pošteniju Srbiju. Siguran sam da ćemo ostvariti taj cilj, a Marijina podrška na izborima jako nam je važna. Mnogo sam joj zahvalan.

- Dovoljno sam politički sazreo da mogu Srbiju da vodim i u ovim najtežim vremenima. Meni ne može da se desi da napravim bilo koji nagao, rizičan i opasan potez. Kandidovao sam se zato što je moja pobeda sada nadohvat ruke.

- Dobro, na primer, zašto bi ja trebalo da glasam za Vas?

- Zato što ulivam sigurnost i zato što sa mnom nema neizvesnosti. Svaki moj potez je odmeren, dobro razmišljam, imam 55 godina i u dobu sam kada čovek ne voli samo decu već i unuke. Ne trpim nepravdu, demokratski sam orijentisan, ne bojim se da zastupam svoje stavove... Hoćete još da nabrajam?

- Ne treba, ali u čemu će se Vaša politika razlikovati od Tadićeve?

- Prvo, ja neću, kao Tadić, biti predsednik samo svoje stranke, nego cele Srbije, neću da pravim dvorac od predsedništva Srbije i da skupljam dvorsku kamarilu, dvorske vitezove i dvorske budale... Neću Srbiju da delim na stranačke feude i da otvaram ambasade predsednika republike po srpskim gradovima koje sad nazivaju narodne kancelarije. Neću da se mešam u pravosuđe, umešaću se samo da bih omogućio sudijama da sude po zakonu, a ne po volji i želji pojedinaca. Za razliku od Tadića, neću ni da dirigujem dnevni red Skupštine. Hoću, za razliku od Tadića, da Srbija ima dobro opremljenu i spremnu vojsku koja može da odvrati svakog neprijatelja. Spoljnu politiku bih vodio ne tako da se dodvoravam zapadnim mentorima, nego da se u svakom mom postupku oseti da želim dobro Srbiji.

- Hoćete li, ako pobedite, tražiti parlamentarne izbore?

- Moja pobeda na izborima zahtevaće vanredne, parlamentarne izbore, jer teško je zamisliti da SRS ostane u opoziciji kada većina građana podrži njegovu politiku.

- I posle tih eventualnih izbora moraćete u koaliciju sa nekim. Sa Koštunicom, verovatno... Vi mu se i sada nudite...

- Nisam se nudio Koštunici, već sam samo rekao da su mi stavovi DSS-a i NS-a oko Kosova prihvatljivi i da bih prihvatio njihovu podršku na predsedničkim izborima. Kandidujem se za predsednika Srbije i nemam pravo da se odričem ničije podrške.

- Ipak, u Cesidu procenjuju da bi tek 25 posto simpatizera DSS-a podržalo SRS, a da je čak 50 posto bliže DS-u?

- E, kad bih ja u to verovao... Pa, taj Cesid je ekspozitura DS-a! Nek pričaju šta god hoće. Ubeđen sam u to da pravi birači DSS-a nemaju dilemu. Politika SRS-a po pitanju Kosova i Metohije podudara se sa njihovim stavovima i zato očekujemo da će oni glasati za mene.

- Da li se plašite negativne kampanje i zastrašivanja birača navodnim posledicama Vaše pobede?

Dodik je plaćenik Demokratske Stranke

- Premijer Republike Srpske Milorad Dodik žestoko Vas je napao na mitingu DS-a u Novom Sadu?

- Nisam iznenađen, jer ja sa Dodikom imam sukob još od 1993. godine kada sam ga napadao kao Miloševićevog čoveka. Posle poslednjih parlamentarnih izbora optužio sam ga da je u bescenje kupio kuću od Komercijalne banke na Dedinju i da mu je to bila nagrada za podršku Borisu Tadiću na parlamentarnim izborima. Pitam se samo da li će sada da ga nagrade još jednom kućom?! Zašto se, molim vas, Dodik meša u političke sukobe u Srbiji, zemlji od koje mu sve zavisi?! Mislim da on nije dostojan da bude predsednik vlade bilo koje srpske zemlje ako Srbe deli po političkoj pripadnosti. Svi znamo koliko je Srbija učinila za opstanak Srpske, koliko je krvi dala, a tu nigde nije bilo DS-a.

- Spreman sam za takvu vrstu kampanje. Sigurno će Solana i drugi predstavnici NATO-a pretiti Srbiji raznim krizama koje bi se mogle dogoditi ako Nikolić pobedi. Zato sam pozvao građane da savladaju strah u sebi, koji im je dugo godina usađivan i nametnut i koji može loše da utiče na njihovu odluku na izborima.

- Koliko Vam na izborima odmaže kandidatura potpredsednika SPS-a Milutina Mrkonjića?

- Uopšte ne znam zbog čega se on kandiduje? Mogao bih da se kladim da ću pobediti u prvom krugu ako bismo Tadić i ja išli jedan na jedan. Nek SPS objasni svojim biračima zašto kandiduje Mrkonjića, a ne Ivicu Dačića! Verovatno je ovo pokušaj da ja dobijem koji glas manje.

- A šta mislite o šansama lidera LDP-a Čedomira Jovanovića?

- On će uzeti deo glasova Borisu Tadiću, ali nema ozbiljnijih šansi. Da li se Jovanović kandidovao po nalogu SAD ili je ovo neka njegova bolesna ambicija da dokaže Tadiću da je on trebalo da vodi DS, ja ne znam... Kao što mi smeta kad se kandiduje neko čija ideologija je slična meni tako mi i smeta kad se kandiduje neko čija je ideologija slična Tadiću. Voleo bih da idemo jedan na jedan, jer bih tada pobedio u prvom krugu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:50:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.376 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.