Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 662 puta)
22. Dec 2007, 21:52:37
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
                          Otvorena pitanja za sve moderatore, supremoderatore pa i vlasnika foruma :

Postovana gospodo molim Vas da mi odgovorite zasto ovoliko tolerisete postavljanje matrijala od strane clanova jedne partije L D P -a, koji ovde sire predizbornu kampanju sa svojih partijskih sajtova a ne iz nekih novina, agencija,.. koa sto postavljaju ostali ucesnici diskusija ?????

Zasto to nije marketing politicke partije i kao tako ne bude brisano ???

Ako treba da idemo i po sajtovima poltickih partija da bi ovde postavljali nesto pored silnih agencijskih izvestaja, natpisa, Tv i radijskih priloga i novinskih clanaka onda ne vidim da smo svi u istoj poziciji jer ovde manina propagira svoje clanstvo-otvoreno- u partiji a ostali su ili simapatizeri ili se uzdrzavaju da sire partijski matrijal.??????

Ko zna koliko tema je postavljano sa sajta LDP-a a i pored nasih primedbi vi dopustate.

Onda nam kazite sta sve mozemo postavljati iako nismo clanovi neke partije i sl /???

Ovo sve na osnovi clanova Pravilnika foruma koje sam ovde postavio -da li sam dobro razumeo da postavljanje partiajkih programa i aktivnosti nije nesto od ovih pravila :

- Svaka reklama komercijalnih i nekomercijalnih sadrzaja,  drugih foruma, drugih sajtova,  na bilo kom delu foruma,ukljucujuci tu i potpis i licni tekst korisnika. Licni sajt mozete postaviti u za to predvidjenoj sekciji vaseg profila.
- Sirenje mreznog marketinga, bilo u internet ili real-life formi, na bilo kom delu foruma, ukljucujuci potpis i licni tekst korisnika,
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 21:57:09 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Saopstenja politickih partija sigurno ne spadaju u sirenje mreznog marketinga. Reklama mozda, ali u tom slucaju bi svaka vest bila reklama.
Eto... imamo i neke koji promovisu neke druge drustvene organizacije, pa se niko ne budi.
Takodje, mi zaista nismo krivi sto se druge stranke ne koriste prednosti interneta. To je njihov, a ne nas problem.

Nije mi samo nesto jasno... saopstenje preneto u novinama je OK, a originalno saopstenje je spam i reklama...
Hm... ovaj svet je svakog dana sve ludji...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Za ovekve stvari imas u istom tom pravilniku objasnjenje,kako postupati i sta raditi...Ti ga krsis i to debelo,ostavljajuci ovo na temi o predsednickim izborima...

Citat
Otvorena pitanja za sve moderatore, supremoderatore pa i vlasnika foruma :
Postavis ovde,umesto tamo odakle sam je prebacio.

Citat
Ko zna koliko tema je postavljano sa sajta LDP-a a i pored nasih primedbi vi dopustate.
Kojih primedbi?Jesi li prijavio konkretan post...nisi...

Nemoj ubuduce ovakve postove da ostavljas po Forumu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Inace, vama ostalima neko brani da budete organizovani kao oni?

LDP ima gomile tema, mi brisemo ono sto smatramo da treba... i to bude prilican broj..
Da brisemo kao reklamu?
Pa jel ti mislis da bi ijedne politicke teme onda trebalo da bude?
Mrezni marketing nema ama bas nikakve veze sa tim...
To je propaganda... i to ona Gebelsovska...
I oni to rade slozno i dobro po celom netu...
Ostali su na nivou pecinskog coveka i smatraju da net nije bitan...
Nek evoluiraju...

Da se razumemo, gadim se LDP, ali sam realan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6300
Imam jedno pitanje za SF-a.  Smile DA li bi ste pristali da postavite reklamu neke političke partije (za određenu sumu)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Imam jedno pitanje za SF-a.  Smile DA li bi ste pristali da postavite reklamu neke političke partije (za određenu sumu)?

Citat
10. Za politicke organizacije  cena zakupa je  dvostruko veca.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Uz napomenu:
Citat
5. Burek Forum zadrzava pravo da iz bilo kog razloga ne prihvati saradnju sa potencijalnim oglasivacem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.