Ja planiram da se vratim 10 sa odmora u svabiju.Ako bude neka promena datuma koja ce voditi prema pocetku Avgusta,u sta sumnjami,eto i mene da napokon vidim ljude koje samo po komentarima znam.
Ljudi nije perlez na kraj sveta,treba mi 40 minuta autom do bgd-a,ali ima jos jedan problem,radim drugu smenu u frikomu bas 12-tog tako da sam kuci oko 22:40 ,i cim dodjem moram da se spremam za docek!!!Ako biste okupljanje pomerili za 14-i eto mene!!! :wave:Ali postoji jos jedan nacin...da uzmem slobodnu subotu... ...ako ce bas biti extra na skupu mozda je i uzmem!!!!!!!
Ziveo Perlez,bio sam 100 puta na vasaru,al je bezveze,bez ljutnje. Ja cu da se napijem sa mojim burekdzijama
Stvarno ne znam kada si ti bio pa ti je bezveze!!!!Svake godine dodje oko 10.000 ljudi...Sto ne znaci da ce biti i ove godine....Ali Perlez je cudo....Posto je 13-tog slava mozes doci da se napijes i u Perlezu...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!