Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:02:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvod nije prirodna katastrofa  (Pročitano 7029 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Safari
U normalnim, zdravim odnosima, roditelji i kada se razvedu i dalje su uz svoju decu i u sjajnim su odnosima medjusobno, bez obzira sto im nije odrzan brak... ali definitivno imaju vremena i sopstvene zivote da dovedu u red i da budu uz svoju decu i zajednickim snagama ih upute u tajne ovog surovog zivota.

:Dovako je u mom slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia the best
ja sam imala 11 kad su se zakonski razveli, a svadje su postojale daleko pre toga. nikad mi nista nije bilo jasno, pravila sam se da spavam, da nista ne cujem, bila sam jako zbunjena. dugo mi je trebalo da se oporavim, da sebi priznam neke stvari. drugi sok je bio kad mi se otac ponovo ozenio. iako sam imala 17 god nikako nisam mogla da se pomirim s tim.

danas sam totalno u drugacijem fazonu. razumem da im nije islo i da je tako ipak bilo najbolje, ali trebalo mi je dugo, dugo godina da nadjem opravdanje i za jednog i za drugog.a to sto sam na kraju ''ispala'' o.k, za to sam licno ja zasluzna . ni jedan ni drugi roditelj. totalno sam se predala ucenju i skolovanju, i to je ono sto me je izvuklo. inace znam kako su prolazila deca sa istim problemima.

danas ipak gledam samo sebe  Smile  i gledam na ne budem ko oni.

tako....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Moji su se uvek svadjali , iako su i dalje u braku, koliko toliko normalnom ako moze tako da se kaze, ja sam pokupio tu njihovu svadjalacku crtu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To je upravo ono sto sam navela. Mnoge stvari u mladjim godinama ne umemo ili ne zelimo da razgranicimo jer mislimo da je tako ispravno, ogorceni smo jer mislimo da se ceo svet urotio protiv nas, ljuti smo na roditelje jer nismo ni svesni da i oni imaju pravo na srecu u sopstvenim zivotima, ukoliko nisu u mogucnosti tu srecu da podele medjusobno. Verujem da to nisu jednostavne stvari, ali moramo misliti i na njih, oni misliti na nas... ali nikako po ceni ostajanja u svakodnevnim svadjama, koje se ne tako retko pretvaraju u mrznju i otvorenu netrpeljivost.

Ipak je roditelj uzor svom detetu i hteli mi to da priznamo ili ne, mnogo toga njihovog nas prati kroz zivot... sutra ce nasu decu pratiti nesto nase... i tako ce zauvek ostati.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... i roditelji imaju pravo na svoj zivot, slazem se
a deca imaju pravo na svoju samozivost, dok ne budu sposobna za samostalni zivot- uloga roditelja i jeste da svoje mladunce osposobe da se sami o sebi staraju Smile
koliko puta ste culi (ili rekli) ono cuveno: ja nisam trazio da se rodim
e pa nisu ni nasi roditelji...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ne , ali su trazili dete i treba da ga odgaje kako treba, ako hoces da se svadjas, zatvori se u drugu sobu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
ja sam imala 11 kad su se zakonski razveli, a svadje su postojale daleko pre toga. nikad mi nista nije bilo jasno, pravila sam se da spavam, da nista ne cujem, bila sam jako zbunjena. dugo mi je trebalo da se oporavim, da sebi priznam neke stvari. drugi sok je bio kad mi se otac ponovo ozenio. iako sam imala 17 god nikako nisam mogla da se pomirim s tim.

danas sam totalno u drugacijem fazonu. razumem da im nije islo i da je tako ipak bilo najbolje, ali trebalo mi je dugo, dugo godina da nadjem opravdanje i za jednog i za drugog.a to sto sam na kraju ''ispala'' o.k, za to sam licno ja zasluzna . ni jedan ni drugi roditelj. totalno sam se predala ucenju i skolovanju, i to je ono sto me je izvuklo. inace znam kako su prolazila deca sa istim problemima.

danas ipak gledam samo sebe Smile i gledam na ne budem ko oni.

tako....
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia the best
 Smile  nikada oni nisu mogli da pronadju ono sto su trazili.a moje postovanje nikad nece dobiti.

tachno toalet, a ne da cuje ceo komsiluk, da pale svetla, a da mene sramota ujutru da krenem u skolu.

hvala Dejdžo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ma ni zatvaranje u sobu ne pomaze ako se ne slazu... deca sve vide

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Svejedno, to je samo primer, nesuglasice izmedju roditelja ne bi trebalo da doticu decu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:02:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.