Znam da je sf rekao da se brisu postovi iskljucivo koji su uvredljivi ali posto mi je dao status moderatora i ja sam trazila da mi otvori poeticno-romanticni kutak molila bih te da ne oostavljas poruke tamo koje vredjaju. Mozda je tebi to smesno i ne svoidja ti se i ne razumes ali ne moras ostavljati, izvini na izrazu glupe komentare, ustvari mozes ali ja cu ih brisati! I jos nesto, znas li ti ista drugo da kazes osim jebi ga?! Ludaka podrzavam 100% kao i konstataciju da zene brze sazrevaju i da si tvojim postovima definitivno dokazao koliko imas godina. Ne zelim da te vredjam, a ni SF-ovu zelju da ovo bude forum o svemu ali ti si preterao
Odavno zelim da mu to kazem ali nikako, nekako mi bilo zao! 100% ste u pravu sto se tice njegovih postova podrzavam vas u svemu!!! Mercury ili kako vec se zoves (posto stalno menja nickove poslednji mu je serbiansolder) uozbilji se malo i ne sej svuda postove koje nemaju ni malo smisla!!!
znam, jer kao sto sam vec rekao imam kumicha koji ima 11 godina kao i on, ljudi veruj te mi, onaj to nikada na bi ni napisao, niti zna da kaze rec engleskog, a odlican je djak. Mercury <=> SerbianSoldier, jel ono pre bila tvoja slika na avartaru : :