Vlidi! Daj te molam seriozno da se dogovorime kako da mi go dadesh filmot! Znachi eve kazi mi ti kako stojat uslovite da mi go dadesh! :nervious: Da ne te zbunam, zboruvam za Nirvana a ova denes mi e tret profil koj go koristev! :oops: Sepak ova mi e ofisijalniot profil koj ke go koristam! :flower:
Ova tema je napravljena iskljucivo za razmenu filmova a ne i za komentare! Ako hocete da komentarisete o nekom filmu vidite da li tema postoji, ako ne onda otvorite novu!
Kako doci do filmova: Devil's Rejects i Hostel? Hostel se prikazuje u bioskopu, ali sam zauzet, tako da nista od toga. Bio bih veoma zahvalan kada bi me neko uputio na neki od ovih naslova! Hvala
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Bilo bi lepo da procitas pravila prve u prvoj poruci ove teme tj. mogao bi da das spisak tvojih filmova koje mozes da ponudis u razmenu :[115]:
aha, ok....nudim: Point Break (Patrick Swayze, Keanu Reeves), Apocalypse Now, The Village ( Joaquin Phoenix, Adrien Brody, Sigourney Weaver....nema subtitle na srpski, jbg nije kupljen ovde)!!!! Tako da igraci/igracice koji su zainteresovani, naka mi jave WOOOOOOOOOO!!!! :[115]:
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.