Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razmazenost, bezobrazluk... ili nesto trece...  (Pročitano 17020 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

A to kad nemaju sitno ne kazu sa tonom izvinjenja vec onako usput -kao da su rekli ''danas vrucina'' . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Sećam se sad kad mi je jedan lik što prodaje pizzu u Bugarskoj umesto kusura od nekoliko leva, uvalio sitniše u kojima je bilo i 5 dinara.  Smile

Sreća njegova pa nisam na vreme primetila, nabila bih mu te dinare tamo gde mu sunce ne dopire.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 21:10:30 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Cinjenica je da smo kao turisti katastrofa...
Delom zbog teske finansijske situacije, delom zbog blago-idiotskih navika...

Retko kad sumnjam u tvoju procenu, ali mislim da ovde grešiš...
... daleko od toga da smo divni, al' katastrofa... hmm...
Ja kazem neki opsti utisak, ne pricam o pojedinacnim slucajevima...
Kako se pakujemo, sta nosimo sa sobom, gde i kako idemo... nacin na koji se odnosimo prema stvarima ukljucenim u aranzman... sta posle nas ostaje... kakve primedbe imamo nakon letovanja...
Zato smo ti mi lepo za paradajz turizam i kampove...
To kao koncept moze biti super zezanje i stvarno nemam nista protiv toga... ali za sebe ipak mislim sledece: Idi kao covek, ili nemoj ici uopste.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG 4X HD
Problem je delimichno i u tome shto nashi ljudi ochekuju neku srazmeru u tome koliko je njima bilo teshko da nakrpe par stotina evra i koliko ce se dobro provesti i kakvu ce uslugu dobiti. Ako platish smeshtaj 120e dobicesh ono shto vredi 120e, i to po njihovim merilima, ne po tvojim. Nikoga tamo nije briga koliko je tebi bilo teshko to da odvojish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Wildfire S
Cinjenica je da smo kao turisti katastrofa...
Delom zbog teske finansijske situacije, delom zbog blago-idiotskih navika...

Retko kad sumnjam u tvoju procenu, ali mislim da ovde grešiš...
... daleko od toga da smo divni, al' katastrofa... hmm...
Ja kazem neki opsti utisak, ne pricam o pojedinacnim slucajevima...
Kako se pakujemo, sta nosimo sa sobom, gde i kako idemo... nacin na koji se odnosimo prema stvarima ukljucenim u aranzman... sta posle nas ostaje... kakve primedbe imamo nakon letovanja...
Zato smo ti mi lepo za paradajz turizam i kampove...
To kao koncept moze biti super zezanje i stvarno nemam nista protiv toga... ali za sebe ipak mislim sledece: Idi kao covek, ili nemoj ici uopste.
A šta znam, ja baš zbog ove tvoje zadnje rečenice imam nekako osećaj da smo... normalni.  Smile
Priznajem, ne poznajem opšti utisak ili neku statistiku ako je vođena... više ja to u razgovoru s ljudima kapiram da razmišljaju isto kao i ja. Odnosno, ili idi ko čovek da se odmoriš ili nemoj ići uopšte. Doslovno tim rečima započinjem razgovor i temu o tome.
Za početak, ja sam osoba koja primeti zaista mnogo detalja, mnogo nijansi... i uopšte, mnogo stvari i reakcija vidim oko sebe, samo ne pričam o svemu tome.
Smetaju mi neke sitnice, i sigurno neću zbog tih sitnica da pravim dramu i kvarim sebi (i drugima) provod. A i neke krupnije stvari umeju da se prebrode.
Drugo, pored odabranog mesta u kojem se letuje i niza faktora tipa usluga, hrana, lične želje i njihova realizacija itd itd... obično se sve svede na količinu novca s kojom se kreće i koja se potroši.
Ne kapiram ljude koji kreću sa nedovoljno para... oni su u mom imeniku u manjini ali postoje.
Za momka mojih godina je 400E-500E sasvim dovoljno. 
Za manje ne bih ni išao i nisam pilićar koji će da se šteka za sve živo i da se odriče raznih stvari i time redukuje uživanje u odmoru.
Tako razmišlja i velika većina s kojima sam pričao. Iz toga sam doneo zaključak da smo kol'ko tol'ko normalni. Ipak, priznajem, to je potpuno subjektivno mišljenje i verujem da ti poseduješ opširnije informacije. Smile

Poznajem i one druge, nije mi ni dan danas jasan jedan mlađi bračni par koji je krenuo u Grčku sa 200evra i 50 da se nađe za ne daj bože.
Nije ni čudo što su rekli da im je odmor bio sranje.
Razumem ja da neko nema, ali i da se pored toga izlaže mazohizmu, to mi nije jasno...
Jebeš taj odmor.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
500e za trosak...  Smile

U.. je.. ja toliko nisam potrosila u prethodnih x godina...
Mislim.. ja idem da se odmorim, a ne da prvodim... tako da za klopu, pice i jos ponesto... potrosim uzasno malo para...

Npr... ako je paket vode 1,5e za 6 boca... giros 4e... pice od 2 do 5e... racun u samoposluzi do 10e... stvarno mozes da se odmoris za 200e za 10 dana Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sustina je da ogromna vecina ljudi smatra obaveznim da se ide na more svake godine, gde bilo, imalo se ili nemalo...
Pa tako idu negde gde mogu kolima narpanim stvari i hrane da stignu... spavaju po cumezima, sami spremaju klopu, kupaju se na krs plazama... vrate se bolesni, izujedani od kojekakvih nemani, nikakvi... al bili su 10 dana ma moru...
E sad, postoji i sloj koji je malo iznad toga, pa ipak moze da ode kao negde...
Medjutim... oni tako imaju 100e kod sebe za provod.. broje krofne i piva koja ce popiti i gledaju prvo cene u kaficima pa onda sve ostalo... to je pritisak i to ne prija.. a dave se u svemu sto je included...
Nedavno sam bas sedeo sa nekim poznanicima koji valjaju lezajeve u Grckoj na veliko...
Ni nemaju pojedinacnu prodaju, prosto, prodaju bulk agencijama pa se oni igraju dalje...
Kakvih se prica naslusaju iz agencija... jeza..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Citat
Npr... ako je paket vode 1,5e za 6 boca... giros 4e... pice od 2 do 5e... racun u samoposluzi do 10e... stvarno mozes da se odmoris za 200e za 10 dana Smiley
eh...za 200e
ja imam drugachiju viziju odmora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Arle je džeparoš.  Smile
On ode bez kinte, vrati se pun.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Meni je greota da na odmoru trosim vise nego kod kuce. Ne znam. Godinama vec pokusavam da odem na kampovanje ili rafting, ali svi su nesto u fazonu tekuca vodg i mek dusek.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.