Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:18:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike u godinama.  (Pročitano 78736 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Pa ako cemo tako onda je  Arwen baba-devojka. Mislim star si ko sekvoa a obecala si se samo jednom i to dok je bio dete... OMG kakva pedofilija  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Nebitno sta je, ali eto, meni je Aragorn pravi romanticar i bas je seKsi zbog toga, a vi kako hocete  Smile

Legolas je sa druge strane prevelika flegma da bi to moglo da se nadoknadi dobrim izgledom(ne kazem da bih odbila, eto, bas da vidim da li se, kako vi kazete, ''ljudi''menjaju  Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
E, a da malo o'ladite? Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Nebitno sta je, ali eto, meni je Aragorn pravi romanticar i bas je seKsi zbog toga, a vi kako hocete  Smile

Legolas je sa druge strane prevelika flegma da bi to moglo da se nadoknadi dobrim izgledom(ne kazem da bih odbila, eto, bas da vidim da li se, kako vi kazete, ''ljudi''menjaju  Smile Smile)

Aha! Znachi Aragorn koji je 281 godinu stariji od tebe bi proshao u izbor. Isto tako i Legolas koji je 2000-+100 godina stariji od tebe i njega ne bi odbila. A odbila bi obichnog smrtnika koji je stariji 10-15 godina... Dvojni standardi, jbg ovaj je kralj i ugladjen, Legolas isto tako...  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
@Bambina, jos samo ovaj argumentm, molim te, i onda prestajem!  Smile

Prvo, Aragorn, nema 281 godinu, ne znam odakle ti to, kao mesavina Vilenjaka i Ljuda  Smile Sigurno ne bi mogao toliko dugo da izdrzi  Smile

A Legolas moze imati vilenjackih i 12345678 godina ako hoce, u ljudskim ne bi bio ni 10 godina stariji od mene  Smile

Uostalom...Ko ti garantuje koliko ja godina imam?  Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 22:30:32 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Dosta je bilo, još jedan off topic, i sve će završiti u kanti, ponašajte se, ili bež'te u neku kafanu. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
@Bambina, jos samo ovaj argumentm, molim te, i onda prestajem!  Smile

Prvo, Aragorn, nema 281 godinu, ne znam odakle ti to, kao mesavina Vilenjaka i Ljuda  Smile Sigurno ne bi mogao toliko dugo da izdrzi  Smile

A Legolas moze imati vilenjackih i 12345678 godina ako hoce, u ljudskim ne bi bio ni 10 godina stariji od mene  Smile

Uostalom...Ko ti garantuje koliko ja godina imam?  Smile

Pa ja mislim da je ovo ontopic.. Aragorn, zaboravio sam koliko tachno ima godina, mislim vishe od 100 manje od 300. Ipak je on od stare loze. A Legolas... matori perverznjak koji se pravi da je flegma  Smile A ti imash 19, ako nemash onda negirash samo sebe jer mislim da si negde napisala da imash momka od 20 godina shto bi znachilo da ako si vilenjachke prirode, onda duboko prelazish opshte prihvacenu granicu od 10 godina  Smile Smile

@B@mbin@ mozesh slobodno da brishesh postove, jesmo malo offovali ali se vodila pricha oko godina... Mislim da se niko nece naljutiti ako ovo proglasish offom i obrishesh. Hvala osmoj na razgovoru, moram da prizanam da sam uzivao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa pricamo o godinama, makar bilo i u knjigama i filmovima opet se tu razmatraju raznorazne stvari.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Pricamo o godinama u realnom svetu u kome zivimo.. u knjigama, serijama i filmovima covek moze da bude sam sebi otac i majka samo ako pisac tako hoce...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
 :mrgreen:
Citat: Fahrenheit link=topic=459349. msg7493223#msg7493223 date=1252243240
U tom trenutku je mozhda i ok, ali kad on bude imao 50 a ona 35, malo tezhe.  Znam par primera.  Smile

Ma molim te.   :? Mom muzu je sada 50 a meni 38 i fenomenalno se slazemo.  Nikada ga ne bih mjenjala za nekoga mladjeg.  zajedno smo vec 14 godina i uvijek je super funkcionisalo.

Pravila ne postoje.  Sa kim cemo zivot provesti ne zavisi od godina vec ljubavi, postovanja i zajednickih interesa.  Ja to ranije nisam osjetila sa muskarcima mojih godina.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:18:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.