Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:57:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike u godinama.  (Pročitano 78749 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
A ipak si se slozio sa mnom da je npr. 20 godina razlike mnogo, a sada demantujes to sto si rekao...Pa odluci se!

Apsolutno sam uverena da godine u vezi jesu bitne i da su neke stvari neprirodne i bolesne. Sta ja dodjavola ima da radim sa nekim ko ima posao, fakultet je zavrsio pre 10 godina a ja jos uvek gulim svoj, neko kome treba neka iskusna zenka a ne balavica, a i obrnuto, sta ce meni neki matorac?!

Mozes biti na istom nivou sa tim ko ima posao, pa cak i na vecem, da budes pametnija i "iskusnija" (ucis brze iz gresaka) od svih tih zenki koje njemu trebaju, da razumes nekog 10 godina starijeg i on isto tako tebe... Ne, godine nemaju nikakvu ulogu, samo predstavljaju granicu koju nam drustvo natura. Za mene jeste strasno da nadjem neku puno mladju, ali samo zato sto sam ja mlad. A i kada bih naisao na neku pametnu i razvijenu 14-godisnjakinju (ja imam 18), ko mi kaze da mi ne bi bolje legla od nekih mojih godina...
kve veze ima...

Ja ti kazem da ja ne mogu, a i na kraju krajeva ne zelim da budem sa nekim ko bi bio totalna druga generacija, sto rece Anea, citava jedna reproduktivna generacija starija od mene.
Ja znam da nikad ne bih mogla a ni zelela da razmisljam sa svojih 25 godina na nivou nekoga ko npr ima 40?!Niti bih zelela ili mogla tako nekog da razumem.

Ne mozes nikad toliko biti zreliji i ispred svoje generacije. Prosto ne mozes. Taj neko je bio na zemlji i imao 20 godina iskustva vise od tebe. Je'l znas sta je 20 godina? Pogledaj sam sebe, sta ti se npr. sve desi u samo jednoj godini, pa pomnozi to sa 20. Ne bih mogla to da stignem ni da sam kiborg.
Ok ajde...Ima ljudi koji mogu, funkcionisu, guraju. Ali ja nisam od njih, previse volim svoje godine da bih pokusavala da budem drasticno starija ili mladja i da se na taj nacin, prilagodjavam.
Pa i to ne treba da bude tako, svaka generacija ima svoj neki zig i svoju odliku.

To je lepo Bambina objasnila : sa nekim ko je priblizno tvojih godina ti rastes, razvijas se zajedno sa njim, prolazite kroz slicna iskustva, i to je ok, mozete da se razumete.
Neko ko bi bio mnogo stariji od mene, garantovano ne bi imao ni strpljenja ni razumevanja za neke probleme, i ako bi imao, to bi bilo ravno roditeljskoj dobrodusnosti  Smile
 Ne natura tu granicu meni drustvo, tu granicu naturam ja sama sebi zato sto covek negde mora imati granicu i povuci crtu.
Ja znam da ti to ne mozes da shvatis, ali eto. Nadam se da me neces pitati zasto se u svemu mora imati granica i slicno, zato sto bi to bilo apsurdno objasnjavati, i odmah da se ogranicim, nekim ljudima mozda ne treba ali, meni treba da sebi postavim neke granice iznad kojih necu ici, a jedna od tih je upravo spandjanje sa nekim ko je drasticno stariji od mene.

Jos jednom, ja sam prva koja je uvek bila u fazonu ''Ma najbitnija jel jubav, blabla, sve ostalo je nebitno'' i svi su mi uvek govorili kako sam idealista, romanticar, sanjar...Ja to nisam htela da prihvatim, bilo mi je nenormalno da ljudi tako pricaju. I dalje sam poprilican idealista, ali sam u stanju da sagledam realno neke stvari koje mogu biti prepreka, koje objektivno i jesu prepreka mnogim ljudima(i to je skroz ok, ne funkcionisu svi ljudi na isti nacin, vi upravo pokusavate da mi kroz temu stavite do znanja kako je prevazilazenje velikih starosnih granica pitanje sazrevanja? Smile)...
Kao sto rekoh, za zabavljanje manje-vise, ali za ozbiljnu vezu ili cak brak velika razlika u godinama moze postati problem.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 09:38:08 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Zasto generacijski jaz ne valja...

Mlada zena + mator muskarac

On je mator i briga ga sto hidraulika ne radi i sto umesto stomaka ima brdo na kome mogu da se gnezde beloglavi supovi. On je mator, iskusan i ima para. Prija mu kada mu neko titra jajca.
Ona je mlada, naoko lepa i trebaju joj pare. Na njoj je samo da se ne ugoji i puno ne prica. On je njen bog, novcanik i tatica.
Ljubav... njak... nema toga...
Ali moze da se i to odradi za odgovarajucu kolicinu kesa...

Mladji muskarac + starija zena

On je mlad i atraktivan (nekima). Radi mu hidraulika. Ima vremena da gradi karijeru, a i njeni kontakti mu pomazu. Dozvoljeno mu je da bude cak i tupav i da kaci njene slike u gacama na twitteru.
Ona je starija, iskusna i naoko pametna. Da bi zadrzala svog decaka, mora da ima dve stvar: izlged ili pare.
Posto pare nisu probem, ostaje joj da se uteze i zateze, posto je izgled vazan. A i mora nekako da potvrdi svoje reci da se pored njega oseca "bar 10 godina" mladje...

Zakljucak
... U ovim pricama, estetska hirurgija je uvek pobednik. I muskarci.
Stara ili mlada, ona mora da se zateze i uteze da bi ostala atraktivna jer uvek ima mladjih i privlacnijih, a razlike su tolike da nema prostora za greske.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Taj neko je bio na zemlji i imao 20 godina iskustva vise od tebe.
Iako bi bilo normalno da neko ko ima 40-45 godina ima mnogo vise zivotnog iskustva... bar ovde to cesto nije slucaj... taj neko ima samo 20 godina vise, a prosao je kroz manje vise iste stvar, ima manje vise iste probleme, i pokusava da ih resi na priblizno isti nacin...

Citat
I imam utisak da neko, ko je to već ostvario, možda ne bi ni imao razumevanja za sve ono što trenutno prolazim i što ću tek prolaziti.
Neko ko se ostvario, imao bi razumevanja za ono kroz sta prolazis, jer je i sam kroz to prosao...
Neko ko se nije ostvario, ne bi mogao da razume, jer je to van granica njegovog poimanja.

Inace... ne treba biti genije pa reci da je razlika od 20 godina velika, i sa svake strane problematicna... to je razlika jedne generacije... u toj vezi jedno moze biti roditelj onog drugog... To su ekstremi... Koji nekim ljudima funkcionisu, ali ti ljudi nisu tipicni predstavnici svoje generacije... Imas ljude koji u 50 imaju zivotnu energiju, ritam kao da im je 20... normalno je da ce naci partnera koji to moze da prati...
Orgomne razlike generalno nisu dobre, ali to ne znaci da u pojedinacnim slucajevima ne mogu funkcionisati...

5-10 godina je ok...
Tu ima prostora...

A sa 17-25 i tih 5-10 deluje kao ogromna razlika Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Ne mozes reci da svi prolaze iste faze u istim godinama, moze neko ko je 10 godina stariji od tebe da prolazi kroz isto to, i da te u potpunosti razume u svemu, da te prati kroz sva desavanja, i voli takvu kakva jesi, a ne gleda i jebe... I sta onda njemu fali? Ustvari cega ima viska? Godina? Pa, ako te toliko razume, i klikcete, kakve veze ima...
Ipak se takve faze mogu definisati, i definisane su od velkog broja psihologa koji se bave razvojnom psihologijom odraslog doba. Ipak, ne kažem da vremenska ograničenja tih faza nisu fleksibilna, ali se neke stvari znaju. Recimo to, da nemam ništa zajedničko sa osobom koja prolazi kroz fazu kroz koju ja prolazim, a da je 10 godina starija od mene. Tu bih osobu doživljavala kao nezrelu.

Čak i da jesmo u istoj fazi, činjenica je da je ta osoba 10 (taj si primer ti uzeo) godina duže od mene na ovom svetu, samim tim bi trebala imati više iskustva, životnog. Ako ga nema, tek je onda mufljuz, koji je pola života prespavao, a tek mi takav neko ne treba ni u ludilu. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Eto, ja kazem da je meni to ogromno i da ja spadam u ljude koji ne mogu tako funkcioniosati, a svi ljudi gacu ''drugi pa drugi''...Dobro, ja ni ne garantujem za druge, ali za sebe mogu garantovati.

5-10 godina je ok...
Tu ima prostora...

Ajd i da se slozimo...Mada meni je i dalje sve iznad 6 godina razlike u 20-im - mnogo.

Citat
Neko ko se ostvario, imao bi razumevanja za ono kroz sta prolazis, jer je i sam kroz to prosao...
Neko ko se nije ostvario, ne bi mogao da razume, jer je to van granica njegovog poimanja.

Ne bi mogao da razume, bilo bi mu smesno. I treba da mu bude smesno, ali meni ne treba neko kome ce moji problemi izgledati malo i beznacajno(pogotovo sto se u generacijskim razlikama i razlikuje vreme u kojem je taj neko odrastao i vreme u kojem ja odrastam. Smatram da neko stariji ne bi mogao da ima potpun uvid u to kako danasnje generacije rastu, u kojim se uslovima studira, kako se mladi danas provode, gde izlaze. Mogao bi teoretski, ali to je miljama daleko od iskustva.)

E i da...Najbitnije od svega - jedan od najlepsih osecaja jeste kada si nekome, po necemu - prvi i poseban. Kada bih ja, u zivotu, mogla biti posebna nekome ko ima 30 godina ? Sta bi on to sa mnom mogao da radi / ili oseca, sto do sada vec nije?
A druga stvar je sto nikada, iz cistog postovanja, ne bih dovela nekog toliko starijeg roditeljima na oci.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 14:46:59 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i
A ipak si se slozio sa mnom da je npr. 20 godina razlike mnogo, a sada demantujes to sto si rekao...Pa odluci se!

Apsolutno sam uverena da godine u vezi jesu bitne i da su neke stvari neprirodne i bolesne. Sta ja dodjavola ima da radim sa nekim ko ima posao, fakultet je zavrsio pre 10 godina a ja jos uvek gulim svoj, neko kome treba neka iskusna zenka a ne balavica, a i obrnuto, sta ce meni neki matorac?!

Mozes biti na istom nivou sa tim ko ima posao, pa cak i na vecem, da budes pametnija i "iskusnija" (ucis brze iz gresaka) od svih tih zenki koje njemu trebaju, da razumes nekog 10 godina starijeg i on isto tako tebe... Ne, godine nemaju nikakvu ulogu, samo predstavljaju granicu koju nam drustvo natura. Za mene jeste strasno da nadjem neku puno mladju, ali samo zato sto sam ja mlad. A i kada bih naisao na neku pametnu i razvijenu 14-godisnjakinju (ja imam 18), ko mi kaze da mi ne bi bolje legla od nekih mojih godina...
kve veze ima...

Ja ti kazem da ja ne mogu, a i na kraju krajeva ne zelim da budem sa nekim ko bi bio totalna druga generacija, sto rece Anea, citava jedna reproduktivna generacija starija od mene.
Ja znam da nikad ne bih mogla a ni zelela da razmisljam sa svojih 25 godina na nivou nekoga ko npr ima 40?!Niti bih zelela ili mogla tako nekog da razumem.

Ne mozes nikad toliko biti zreliji i ispred svoje generacije. Prosto ne mozes. Taj neko je bio na zemlji i imao 20 godina iskustva vise od tebe. Je'l znas sta je 20 godina? Pogledaj sam sebe, sta ti se npr. sve desi u samo jednoj godini, pa pomnozi to sa 20. Ne bih mogla to da stignem ni da sam kiborg.
Ok ajde...Ima ljudi koji mogu, funkcionisu, guraju. Ali ja nisam od njih, previse volim svoje godine da bih pokusavala da budem drasticno starija ili mladja i da se na taj nacin, prilagodjavam.
Pa i to ne treba da bude tako, svaka generacija ima svoj neki zig i svoju odliku.

To je lepo Bambina objasnila : sa nekim ko je priblizno tvojih godina ti rastes, razvijas se zajedno sa njim, prolazite kroz slicna iskustva, i to je ok, mozete da se razumete.
Neko ko bi bio mnogo stariji od mene, garantovano ne bi imao ni strpljenja ni razumevanja za neke probleme, i ako bi imao, to bi bilo ravno roditeljskoj dobrodusnosti  Smile
 Ne natura tu granicu meni drustvo, tu granicu naturam ja sama sebi zato sto covek negde mora imati granicu i povuci crtu.
Ja znam da ti to ne mozes da shvatis, ali eto. Nadam se da me neces pitati zasto se u svemu mora imati granica i slicno, zato sto bi to bilo apsurdno objasnjavati, i odmah da se ogranicim, nekim ljudima mozda ne treba ali, meni treba da sebi postavim neke granice iznad kojih necu ici, a jedna od tih je upravo spandjanje sa nekim ko je drasticno stariji od mene.

Jos jednom, ja sam prva koja je uvek bila u fazonu ''Ma najbitnija jel jubav, blabla, sve ostalo je nebitno'' i svi su mi uvek govorili kako sam idealista, romanticar, sanjar...Ja to nisam htela da prihvatim, bilo mi je nenormalno da ljudi tako pricaju. I dalje sam poprilican idealista, ali sam u stanju da sagledam realno neke stvari koje mogu biti prepreka, koje objektivno i jesu prepreka mnogim ljudima(i to je skroz ok, ne funkcionisu svi ljudi na isti nacin, vi upravo pokusavate da mi kroz temu stavite do znanja kako je prevazilazenje velikih starosnih granica pitanje sazrevanja? Smile)...
Kao sto rekoh, za zabavljanje manje-vise, ali za ozbiljnu vezu ili cak brak velika razlika u godinama moze postati problem.

Ne, ne, shvatam u potpunosti, i, iako se ne slazem bas kompletno, razumem da ima tu dosta istine... i da si to u pitanju ti, da ne moze niko da ti namece kako ces se ti osecati, i koje ces stavove imati, sto je totalna istina. Shvatam.

Citat
Ne mozes reci da svi prolaze iste faze u istim godinama, moze neko ko je 10 godina stariji od tebe da prolazi kroz isto to, i da te u potpunosti razume u svemu, da te prati kroz sva desavanja, i voli takvu kakva jesi, a ne gleda i jebe... I sta onda njemu fali? Ustvari cega ima viska? Godina? Pa, ako te toliko razume, i klikcete, kakve veze ima...
Ipak se takve faze mogu definisati, i definisane su od velkog broja psihologa koji se bave razvojnom psihologijom odraslog doba. Ipak, ne kažem da vremenska ograničenja tih faza nisu fleksibilna, ali se neke stvari znaju. (1) Recimo to, da nemam ništa zajedničko sa osobom koja prolazi kroz fazu kroz koju ja prolazim, a da je 10 godina starija od mene. Tu bih osobu doživljavala kao nezrelu.

Čak i da jesmo u istoj fazi, činjenica je da je ta osoba 10 (taj si primer ti uzeo) godina duže od mene na ovom svetu, samim tim bi trebala imati više iskustva, životnog. (2) Ako ga nema, tek je onda mufljuz, koji je pola života prespavao, a tek mi takav neko ne treba ni u ludilu. Wink

(1) Tu si u pravu, skroz. Smile

(2) Ne mora takav scenario da bude zagarantovan, da je bas u pitanju to sto je mufljuz... mada, istina, najverovatniji je. Smile

Ubedile ste me, moje dame, nisu losi argumenti. Iako nisam promenio stav oko godina u ljubavi, naterale ste me da razmisljam. Wink

Iako je logicno i humano da bude tako kako si ti napisao, znamo da je ljudima najteze da budu humani. Pre ce biti da bi mu bili smesni i beznacajni, kao sto je Osma rekla, pa da ih iz tog razloga ne bi razumeo... mada se ne slazem sa Osmom da treba da mu bude smesno, vec treba sebe da se seti, pa da razume. Eh, kad se setim humanost... 
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 15:06:20 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Osoba koje se tako ponasa je kreten, i to sto je kreten je problem, a ne to koliko godina ima Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda

E i da...Najbitnije od svega - jedan od najlepsih osecaja jeste kada si nekome, po necemu - prvi i poseban. Kada bih ja, u zivotu, mogla biti posebna nekome ko ima 30 godina ? Sta bi on to sa mnom mogao da radi / ili oseca, sto do sada vec nije?
A druga stvar je sto nikada, iz cistog postovanja, ne bih dovela nekog toliko starijeg roditeljima na oci.

Hmm pa bila bi mu posebna zato shto si to ti takva kakva jesi a ne zato shto si mu prva u krevetu ili shta god. Emocije prema svim osobama su razlichite, i sve osobe su posebne na svoj nachin. Nikad nisam mogao da generalizujem zenski svet. Jedina generalizacija koju sam uspeo da izvuchem je da se dele na devojke/zene koje vole i one koje ne vole oralni sex.

Zavisi kakve roditelje imash, moji su uvek bili voljni da mi daju neki savet, ali su uvek drzali do toga da je moj izbor samo moj izbor i da se na kraju krajeva tu ne pitaju bash mnogo. Mislim savet je OK a meshanje u moj zivot je druga pricha...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 19:30:15 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Osma u prevodu zeli nekoga sa mladim telom i mladim duhom, nekome kome za 20 godina nece trebati stap i da nece da lici na Gandalfa  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Osma u prevodu zeli nekoga sa mladim telom i mladim duhom, nekome kome za 20 godina nece trebati stap i da nece da lici na Gandalfa  Smile

Pa Gandalf je sa oko 500+ godina bio poprilichno pokretan Smile A i Aragon sa 200+ godina je bio izuzetno pokretan. Kako Aragonu nije smetalo da bude sa ribom koja je starija od njega oko 300 godina?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:57:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.