Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:29:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike u godinama.  (Pročitano 78692 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ne znam jel to samo moje iskustvo, al 95% mojih vrsnjaka, muzjaka, su neozbiljniji za 5 klasa od djevojaka.
od mene za 10 zato sto sam ja izrod  Smile

zato nikad nisam bila s nekim ko je moje godiste, uvijek je bilo bar 2g razlike i to mi je bilo sekxi, bolje sam se slagala i razumijevala sa starijim fraerima .. mada, dvije-tri godine i nije neka razlika budimo realni.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
To sve stoji, ali eto, ja sad mogu da se zakunem da nikad, ali nikad neću glasati za radikale.
I šta sad, ako ne promenim stav, biću zadrta?  Smile

Šalim se malo. Nemojte me odmah anatemisati.  Smile

E vidish ipak postoje neki stavovi koje ne mogu da se promene...  Smile Ako si mi rekla...

A ipak si se slozio sa mnom da je npr. 20 godina razlike mnogo, a sada demantujes to sto si rekao...Pa odluci se!

Apsolutno sam uverena da godine u vezi jesu bitne i da su neke stvari neprirodne i bolesne. Sta ja dodjavola ima da radim sa nekim ko ima posao, fakultet je zavrsio pre 10 godina a ja jos uvek gulim svoj, neko kome treba neka iskusna zenka a ne balavica, a i obrnuto, sta ce meni neki matorac?!

Pa i nisam sebe demantovao. Ali ako hocesh mogu da editujem post i da stavim: (osim ako starosna granica ne prelazi 10 godina).

Matorac ima auto, posao, pare i stan i verovatno bivshu zenu i dete tako da ne morash sebe muchiti i radjati mu josh koje  Smile <<<<< shalaaaaaaaaa
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 01:09:46 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Starije iskusnije, ali ne suvise starije
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Matorac ima auto, posao, pare i stan i verovatno bivshu zenu i dete tako da ne morash sebe muchiti i radjati mu josh koje   <<<<< shalaaaaaaaaa

Ne radja se dete muzu vec prvo sebi  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta mislis Loli za ove razlike u godinama?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Vec sam rekla da je bitno da se ljudi volu ,a koliko ko ima godina -potpuno je nebitno .Mozda je nama malo bolesno da je zena 15 godina starija ali ako su njih dvoje srecni ,kao Demi I Eston,nemam nista protiv,a i slatki su . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Lepo razmisljanje  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa i ja sam lepa  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I know my dear, i know  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k810i
A ipak si se slozio sa mnom da je npr. 20 godina razlike mnogo, a sada demantujes to sto si rekao...Pa odluci se!

Apsolutno sam uverena da godine u vezi jesu bitne i da su neke stvari neprirodne i bolesne. Sta ja dodjavola ima da radim sa nekim ko ima posao, fakultet je zavrsio pre 10 godina a ja jos uvek gulim svoj, neko kome treba neka iskusna zenka a ne balavica, a i obrnuto, sta ce meni neki matorac?!

Mozes biti na istom nivou sa tim ko ima posao, pa cak i na vecem, da budes pametnija i "iskusnija" (ucis brze iz gresaka) od svih tih zenki koje njemu trebaju, da razumes nekog 10 godina starijeg i on isto tako tebe... Ne, godine nemaju nikakvu ulogu, samo predstavljaju granicu koju nam drustvo natura. Za mene jeste strasno da nadjem neku puno mladju, ali samo zato sto sam ja mlad. A i kada bih naisao na neku pametnu i razvijenu 14-godisnjakinju (ja imam 18), ko mi kaze da mi ne bi bolje legla od nekih mojih godina...

Slicno i za bambinin post:
Ja, eto, SADA mislim da mi ne bi odgovarao partner koji je mnogo stariji od mene.
I ja uopšte ne mislim da ne postoji mogućnost da taj svoj stav jednoga dana, kad budem pametnija/iskusnija i promenim.

Ali, ovo je ono što ja sada mislim.
Da li zbog toga nemam pravo da kažem šta mislim, iz svoje perspektive?
Zašto onda, kog crnog vraga, uopšte ovde iznosimo svoje stavove, kada znamo da su oni promenljivi?
U čemu je onda poenta uopšte, ovde, na forumu?  Smile

Zašto imam mišljenje da mi ne bi odgovarao stariji partner?
Prosto, niko, ama niko me ne poznaje bolje nego što samu sebe poznajem.
I znam kakve su moje želje, težnje i planovi.
I imam utisak da neko, ko je to već ostvario, možda ne bi ni imao razumevanja za sve ono što trenutno prolazim i što ću tek prolaziti.

A meni partner ne treba samo da se gledamo i jebemo. Meni treba neko ko će me razumeti, i ko će moći da me prati. I obrnuto. Neko ko se nalazi u sličnom životnom dobu kao i ja, i ko proživljava to što i ja preživljavam, samim tim što svako životno doba nosi svoje breme.

S druge strane, ko sme meni ovde da garantuje da neću imati isti stav i za 40 godina?
To što ste vi sa te strane imali pozitivna iskustva, ne daje vam za pravo da i meni ili bilo kome naturate vaša mišljenja.
Možda jesam svojeglava balavica, ali pustite me da sama udarim glavom o zid ako treba, samo ću tako i naučiti lekciju i popraviti svoje stavove tamo gde je potrebno. Wink

Ne mozes reci da svi prolaze iste faze u istim godinama, moze neko ko je 10 godina stariji od tebe da prolazi kroz isto to, i da te u potpunosti razume u svemu, da te prati kroz sva desavanja, i voli takvu kakva jesi, a ne gleda i jebe... I sta onda njemu fali? Ustvari cega ima viska? Godina? Pa, ako te toliko razume, i klikcete, kakve veze ima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:29:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.