Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:09:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike u godinama.  (Pročitano 78411 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
Strašno.
Ali razlika u godinama ne predstavlja toliki problem ako postoji međusobno razumevanje, poverenje i interesovanja.  Smile

Pa vi metalike se slažete sa tim starijim likovima,jer mogu da vam pričaju kako je nekad metal bio kul i svako bio metalac  Smile

Оvo je odlično rečeno  Smile Smile Smile

Znate šta, na kraju je taj mnogo mlađi uvek na gubitku, nažalost.

Ili mu partner premine pre, ili pre propadne... nije pravilo, ali je uglavnom tako. A i taj stariji partner/ka se ipak malo više iživeo od mlađeg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Pa svima njima treba otac.... tako je to kad vaspitanje prebacis iskljucivo na zene, tj. majke.
Imas generacije edipovaca i devojaka koje imaju elektrin kompleks...

I da se ne lazemo, nekada su se mlade devojke udavale za starije samo i iskljucivo zbog para, tj. ili su im roditelji nekome dugovali pare ili su na taj nacin pokusavali da se izvuku iz siromastva...

Da se ne lazemo, sto se tice udavanja zbog para to veoma popularno i u modi u Srbiji.

Metal je mrtav, u Srbiji pogotovo, plus tokom poslednje posete sam video kako ga gledaju kao Sektu u Srbiji, dok su splavovi gde se roka heroin i koka normalni. Smiley

Taj deo se odnosio na tvrdnju da se udaju zbog nekog iskustva, sta li... video svet, zna u koju rupu da pogodi...

U sustini.... i tada i sada... pare...

Secam se jednog clana koji je tvrdio da je sasvim ok to sto mu je zena godiste njegove dece iz prvog braka... pitam se da li se seti te diskusije dok ceska svoje rogove...
Pare su uvek faktor. Ja samo nisam primecivao kada sam bio mladji da je to toliko zastupljeno. Mozda i jeste bilo samo se nije videlo toliko, ili je jednostavno materijalizam otisao na sasvim drugi nivo.

Meni je bio fascinantno da devojke/zene sa zavrsenom skolom zele muskarce koji imaju titule tipa Doktor, Pravnik, Privatnik itd, a zele da ne rade nista i da zive ko u bubreg u loju, a pri tome ni deca im nisu na pameti.  Koliko sam video i naslusao se, vratili smo se u neko interantno vreme gde su zene pametne, sposobne, jake ali ne zele nista od toga da koriste, nego zele da hvataju bogate muzeve.

Toga je uvek bilo, to stoji, samo sto je sadasnji mentalitet mnogo promenjen, i veoma tesko razumljiv.  Rekao mi je jedan stariji Amer da ga to podseca iz njegove mladosti kada mu je zena ostajala kuci a on je radio i imali su dovoljno novca za sve potrebe. Cast izuzecima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Jbt...sta ces ti da radis jednog dana...

Ne daj boze nikome...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Pa svima njima treba otac.... tako je to kad vaspitanje prebacis iskljucivo na zene, tj. majke.

I da se ne lazemo, nekada su se mlade devojke udavale za starije samo i iskljucivo zbog para, tj. ili su im roditelji nekome dugovali pare ili su na taj nacin pokusavali da se izvuku iz siromastva...

Da se ne lazemo, sto se tice udavanja zbog para to veoma popularno i u modi u Srbiji.

Metal je mrtav, u Srbiji pogotovo, plus tokom poslednje posete sam video kako ga gledaju kao Sektu u Srbiji, dok su splavovi gde se roka heroin i koka normalni. Smiley

Volim te i nedostajes mi..
metal nije mrtav, poslusaj numenor i sve ce ti biti jasno xd
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
SonyEricsson W800i
7 godina predstavlja razliku izmedju dve generacije...

Ne generacije u smislu razreda u skoli, vec generacije koje imaju bitno izmenjene poglede na svet, zivot i saznanja...

Pogledajte ovde razlike u generacijama...

1975 - secaju se Tita, ponesto su i videli od sveta... ratovali su... imali su uglavnom bar 25 godina kada su dobili kompjuter ili mobilni
1982 - secaju se bivse Juge, horora rata, odrastali uz Kockicu i obrazovni program, krajem osnovne su se sreli sa racunarima...
1989 - ne secaju se maltene uopste rata i sranja, odrasli su sa tehnikom, bombardovanje im je najveci stres koji su doziveli...
1996 - zive sa tehnikom od najnizeg uzrasta... gotovo da se i ne secaju Slobe...
2003 - u 1. osnovne dobijaju mobilni, a na internetu su od 3-4. godine...
Mnogo dobro, bukvalno pogadja u sustinu.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
LG G3
Ja to kapiram samo ako je iz interesa,moj najbolji ortak otišao u Švedsku oženio bakutu od 63 godine,kupila mu auto,stan,ne radi ništa baba ima neki salon lepote zarađuje nenormalno.Nekako prežali pa joj pruži snošaj,a kad dođe ovde jebe noramalne ribe.Ne radi ništa živi kao Bog,ovde bio malo bogatija sirotinja,sad podiggao ćaletu psrat sve u full-u.

Al kad neko priča o ljubavi i razlici u gdoinama,ma daj  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
63?

on ide pravo u raj
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Smile Smile Smile

Jbt...sta ces ti da radis jednog dana...

Ne daj boze nikome...
Ne razumem?

Volim te i nedostajes mi..
metal nije mrtav, poslusaj numenor i sve ce ti biti jasno xd
Metal je mrtav, ove hodajuce leseve ne racunamo  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ajdeee poslušaj.. Više je tvoja sorta nego moja Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Piletina i jeste tu da se čerupa. Nikakvim pravilima tu nije mesto. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:09:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.