Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54650 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
joco ,ako zaista mislish da spasesh kosovo ,umesto da idesh na glupe skupove koji nece promeniti nishta ,bolje treniraj borilachke i vojne veshtine ,jer jedini nachin na koji mozemo da povratimo kosovo je politika "drugim sredstvima"  Smile

sto se mene tice, idi kod gospodina popa, nek ti lepo za jedno 400din ocita 'oce nas', pusku na rame, pa da branis ono sto se mora. ja nisam iz te price, mene ratovanje i te vase igrice ne zanimaju, ja sam upoznao i drugaciji zivot, tako da, sto se mene tice, povedi svoje istomisljenike, ali na moje istomisljenike ne racunaj.

opasan si ti bf, a? ti bi sve da uvuces u propast...na srecu, postoje i mudriji ljudi u ovoj zemlji!  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2007, 19:23:05 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
joco ,ako zaista mislish da spasesh kosovo ,umesto da idesh na glupe skupove koji nece promeniti nishta ,bolje treniraj borilachke i vojne veshtine ,jer jedini nachin na koji mozemo da povratimo kosovo je politika "drugim sredstvima"  Smile
sto se mene tice, idi kod gospodina popa...
То му и ја причам све време...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Аман људи вратите се на тему ово је велики off!!!!!!

Закључаће тему због вас ограничених малоумника који не схватате суштину проблема!!!!!

заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

______________________________ ___________
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,
недостојан је да живи!!

IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Аман људи вратите се на тему ово је велики off!!!!!!

Закључаће тему због вас ограничених малоумника који не схватате суштину проблема!!!!!

Па што не рече одма'...

Kisela pita sa visnjama

- 500gr. brasna, 200gr. ociscenih visanja
- 100gr. secera u kristalu, 100gr. secera u prahu
- 10gr. kvasca, 3 kasike ulja, 1 solja mlijeka
- 1 jaje, 1 vanilin secer, so

U solju mlakog mlijeka potopite kvasac, dodajte malo secera i soli i ostavite da kisne. Od brasna, zumanca i naraslog kvasca zamijesite srednje meko tijesto, dodajte snijeg od bijelanaca i ulje, pa ga dobro umijesite. Ostavite tijesto da uskisne.
Kada tijesto dobro naraste, razvucite ga u sto tanju koru i premazite uljem. Na jednu polovinu rastanjene kore stavite polovinu predvidene kolicine visanja ociscenih od kostica, pospite secerom i pokrijte drugom polovinom tijesta. Ovako dobijeno tijesto ponovo premazite uljem i pospite ostatkom visanja, zasecerite i preko toga presavijte drugi dio tijesta. Na ovaj nacin dobili ste cetiri kore. Stavite tijesto u podmazan pleh i ostavite da malo odstoji, a zatim u hladnu pecnicu i zagrijavajte je postepeno, pa ga pecite na umjerenoj temperaturi.
Ispecenu i prohladenu pitu isjecite na komade i svaki dio uvaljajte u prah secer sa vanilom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.0
Bas sam juce nesto razmisljao o tome kako razni narodi nekad junacki, vremenom bivaju iskvareni i unisteni, a to zato sto im drzava postane bogata, obicno na racun okupiranih zemalja, a oni se razmaze, pa vise niko ne zeli ni da ide u rat, i misli drugi ce da gine za njega. Pa mi tako pade na pamet i slucaj sa nasom drzavom, kako je puna razne slabotinje koja samo tezi da ima sto vecu platu, pa makar joj na vlasti i sam djavo bio, a u rat ni lud ne bi isao ("sto ja da ratujem za nekoga ko sedi u fotelji"), ili ne bi poslala svog sina u slucaju zene. Takav sloj ljudi je ono sto kvari narod, slabi ga duhovno, i priprema da se u nekoj buducnosti prelije u neki drugi koji ga bude pokorio. Zale se ljudi, isto tako, kako mnogo Srba napusta Srbiju. Pa to je sve otpad! Neka idu, ja kazem, ti su upravo oni koji unistavaju duh nacije, naka ih nek idu da kvare druge narode. A isto tako bih rado otposlao odavde mnogo slicnih njima (kao sto je raznosac), koji nemaju prilike da odu, ako treba pomogao bih im i da skupe pare za avionsku kartu i da se snadju u inostranstvu za prvo vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
bora111
Citao sam ovde mogu reci svasta аli nesto ovako nisam.Ovakav tekst dugo nisam citao.Svaka cast
 Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2007, 13:49:17 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mislim da nacističke teorije ne bi trebalo podržavati niti ih rasplamsavati.

То што ти мислиш остави за себе и своју браћу у белим капицама.

A sve to iz licnog straha i bojazni za svoju teritoriju.Ti mi be Rolender zaista delujes kao zivotinje. Smile

Човек и јесте животиња - примат који хода на две ноге са још пар специфичности. Шта ти ту није јасно?  Smile

U Srbiji mozes da podrzavas naciste, fasizam i nikom nista. U ozbiljnim drzavama bi igrac, koji se predstavlja kao 'reloader' odavno zavrsio u pritvoru uz krivicnu prijavu.  Smile

Хахаха... рече и остаде жив... у "озбиљним" државама ЛЕГАЛНО постоје фашистичке и нацистичке организације и политичке партије, али шта то вреди теби причати кад ниси видео даље од комшИјиног плота...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Човек и јесте животиња - примат који хода на две ноге са још пар специфичности. Шта ти ту није јасно?
Ako si ti zivotinja i tako se ponasas mi nismo.Ti budi zivotinja ali ostavi nas na miru.I sta si se navrzo na Livigston.Samo da znas da imam materijala da te prijavim za banovanje.Ali ne bi voleo to da uradim... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ako si ti zivotinja i tako se ponasas mi nismo.Ti budi zivotinja ali ostavi nas na miru.

Који то "ви" и ко је то тебе овластио да причаш у туђе име?

Рекох ти - ти буди Бог. Можеш да почнеш САДА тако што нећеш да дишеш на пар минута. Или бољи план - прекини да вршиш нужду. Немој само да причаш и залуђујеш.

I sta si se navrzo na Livigston.

А ти си дрвени адвокат?

Samo da znas da imam materijala da te prijavim za banovanje.

Ма иди... жив сам се усро  Smile

Ali ne bi voleo to da uradim... Smile

Па за кој мој онда помињеш?
« Poslednja izmena: 17. Feb 2007, 22:41:29 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.