Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54993 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
ako neko tebe vredja svojom pojavom to je samo tvoj problem,dok ne napises nesto ovako i onda to postane i nas problem,elem,postani moderator,vredno radi,kako kaze sf i pnda ces i ti moci da "zloupotrebljavas" moderatorsku funkiciju zarad licnih frustracija,ja sam uvek za to da se nesto novo chuje....

i jos nesto,ako se stalno kreces u krugovima....chemu to sve???chemu kretanje???

e sto volim logichare,pa to je chudo....nista oko njih nije logichno,to u shta se busaju ponajmanje a oni i dalje veruju slepo da iz a sledi b i da van toga nista ne postoji....

ko krade taj i laze a ko laze ide u zatvor i to je cela prica na nekoliko strana u vishe ponavljanja,nemoj reloader da kazes ruznu rech,tuci ce te mama kad se vrati sa posla.....

ma daj nesto ozbiljno.....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ako neko tebe vredja svojom pojavom to je samo tvoj problem,dok ne napises nesto ovako i onda to postane i nas problem,elem,postani moderator,vredno radi,kako kaze sf i pnda ces i ti moci da "zloupotrebljavas" moderatorsku funkiciju zarad licnih frustracija,ja sam uvek za to da se nesto novo chuje...

cekaj, i ti si jedan od onih srpskih 'skinheadsa'  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

kao sto rekoh negde ranije, postoji razlika izmedju nekulture (primitivnog ponasanja) i slobode govora, ponasanja itd. medjutim takve stvari u Srbiji ne mozes da shvatis, vec treba da odes preko grane. Ubedjen sam da nisi mrdnuo iz tvoje jazbine.

posao moderatora?  Smile Smile Smile Smile

nemoj reloader da kazes ruznu rech,tuci ce te mama kad se vrati sa posla.....

100% sam siguran da jos zivite sa roditeljima, znam to je ovde normalno, ali ne sumnjam ni da vas mama tuce
i prekorno gleda, sta ce zena sa vama, potpuno je razumem.....
« Poslednja izmena: 08. Feb 2007, 19:10:47 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
100% sam siguran da jos zivite sa roditeljima, znam to je ovde normalno, ali ne sumnjam ni da vas mama tuce

Jasta ....klinci ...mozda i piju pivo ispred marketa lol. Smile   Sala na stranu,sto se tice modovanja,konkretno na ovom delu foruma nema moderatora bas zbog toga sto bi crkavali od posla...he he,mada kad se globalno onako gleda diskusija i jeste na nivou....sem par ispada ...ali nije strasno. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
...i jeste na nivou....

Често пута тај ниво уме да буде ниво мртвог мора  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
@iljushin

Ho ho pa i ti da svratis na ovu temu he he.Sto se tice mrtvog mora pa ebiga oko 510 m u Kriptodepresiji,pravo da ti kazem mnogo je dobro za kupanje u  januaru....... Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

raznosach pica se inache vrlo rano osamostalio od roditelja ... chim su ga videli odmash su ga ostavili u korpi ispred opshtinskih vrata Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Ne pocitah sve ali vidim da je rasprava bila burna (kao i uvek). Jedino da naglasim - sobzirom da sam porodicno vezan za antropologa pa mi je nekako obaveza - rasne teorije koje na koje ste se pozivali i antropologe koje ste citirali su stvar proslosti i to veoma crne proslosti koja se vise ne priznaje u naucnim krugovima. Moderna antropologija je odavno izasla iz tih prica koje su zapocele negde karjem 18. veku i ugasile se do sredine 20tog veka. I dan danas ima ljudi koji ce citirati te kvazi naucnike i pozivati se na njihovi praznjikavu kredibilnost ali za nekog ko se ozbiljno bavi socioloskom i antropoloskom teorijom takve price su prazne ko kaca za kupus u Junu mesecu.

Tako da je najbolje da date komentare ipak okarakterisete kao stavove pojedinaca a ne kao stav neke "naucne" zajednice.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
rasne teorije na koje se ti decky pozivash su produkt jevrejske propagande u poslednjih 60-ak godina i nikako se ne mogu uzimati ozbiljno ,pogotovo shto se ne slazu sa istrazivanjima u genetici i biologiji drugih (zivotinjskih i biljnih ) vrsta .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Slazem se delimicno ali ne mozes da tvrdis da se samo Jevreji bave naukom i da su bas svima na ovoj planeti isprali mozak. Da li je nesto propaganda ili ne tesko je definisati - ali je cinjenica da postoje neke ideje humanizma i ravnopravnosti koje sezu mnogo dalje i dublje od Jevreja i njihove propagande.

Na kraju krajeva - ja sam prvi protiv zionizma i njihove rpopagande, znam podosta o njima i metodima kojima se sluze, muka mi je od same pomisli na gluposti i nesrecu koju prosipaju po svetu ali isto tako ne mogu da prihvatim rasne diskriminatorne teorije jer one uvek ubijaju snagu pojedinca jer sve gledaju sa generalizovanog stanovista. Ja ne verujem u stado - verujem u moc pojedinca - nek postoji i jedan jevrejin koji nije kao vecina i cela tvoja teorija pada u vodu. Ja tragam za pojedincima koji su drugaciji od drugih - ko sto rece Reloader u svom potpisu - ne za vecinom nego za istinom. Istina je u svakom od nas.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 06:09:25 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Na kraju krajeva - ja sam prvi protiv zionizma i njihove rpopagande, znam podosta o njima i metodima kojima se sluze, muka mi je od same pomisli na gluposti i nesrecu koju prosipaju po svetu ali isto tako ne mogu da prihvatim rasne diskriminatorne teorije jer one uvek ubijaju snagu pojedinca jer sve gledaju sa generalizovanog stanovista. Ja ne verujem u stado - verujem u moc pojedinca - nek postoji i jedan jevrejin koji nije kao vecina i cela tvoja teorija pada u vodu. Ja tragam za pojedincima koji su drugaciji od drugih - ko sto rece Reloader u svom potpisu - ne za vecinom nego za istinom. Istina je u svakom od nas.

Smile Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.