Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54906 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Што се тиче боје коже и националности ту нема изјашњавања, то си што си, а што се тиче вере, родоверан сам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Ало човече једно сам ја, обичан члан којих има на хиљаде, а друго си ти, модератор који представља овај форум. Ја не кажем да је ОК што сам се понео онако, али између мене и тебе итекако има разлике..

Tacno lepo si rekao obican clan.Isto tako kao obican clan imas pravila kojih se moras pridrzavati.Ja jesam moderator ,ali imam i ja svoje misljenje ,kao i ti tvoje.Dok god budes vredjao ostale clanove kao i dok god budes sirio rasnu i versku netrpeljivost  tipa (Crncuge,Janicari....skotni muslimani,) i slicno veruj mi videces moje postove za sobom,ako ne i vise .......
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Шта муслимани не направе од човека...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Шта муслимани не направе од човека...

Nisu oni nista napravili od mene ,za razliku od tebe ja sam ratovao protiv njih ,kao i sto sam radio sa njima.......misljenje je jedno ,optuzba je drugo,a neznanje je trece.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ja sam ratovao protiv njih ,kao i sto sam radio sa njima

ja ne vidim smisao u ovoj recenici, mrzeo sam ih i voleo, pomagao im i odmagao, bio sa njima i protiv njih...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
ja sam ratovao protiv njih ,kao i sto sam radio sa njima

ja ne vidim smisao u ovoj recenici, mrzeo sam ih i voleo, pomagao im i odmagao, bio sa njima i protiv njih...?

Zato sto imas samo jednu sliku o njima.Poenta je da na muslimane gledam kao na ljude, a medju njima ima fanatika,kretena i dobrih ljudi.Kao i svuda oko nas.Ne moze covek da bude los zato sto je druge vere,moze samo da bude drukciji,a covek se jedino razlikuje od zivotinje zbog svesti i tolerancije,kada izgubi ijednu od ove dve stvari  on prestaje da bude covek.Elem ,ako neko generalizuje narod,veru zbog pojedinaca, ili cak zbog pojedinih masa on je ravan klasicnom idiotu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ја не доносим коначно мишљење о индивидуалном човеку него о народу и раси а далеко сам и од некакве осуде.

Јачи влада и одређује шта је право а шта не. Време је да се помириш са тим.

Reloader, iako stalno tvrdiš da ne govoriš o individualnim slučajevima već o rasama i nacijama, tvoji i slični stavovi upravo i dovode do ovakvih stvari.

I ovi koji su ubili ovog dečka bili su jači i odredili su šta je po njima pravo...
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozadina ubistva dečaka
29. januar 2007. | Izvor:B92, Beta
Beograd -- Porodica dečaka romske nacionalnosti tvrdi da je u pitanju ubistvo sa nacionalnom osnovom, iako policijska istraga još traje.

Zbog tog ubistva uhapšeno je proteklih dana četvoro maloletnika iz Boljevaca i Beograda, koji se sumnjiče da su maloletnog Roma pretukli, opljačkali, a potom telo bacili u kanal za slivanje kišnice. Za sada se niko od zvaničnika nije oglasio povodom tog slučaja.

Porodica je maloletnog Branka poslednji put videla u petak kada je krenuo da proda svoj mobilni telefon i i doda novac za kupovinu modernijeg aparata koji je trebalo da bude roditeljski poklon za 17. rođendan. Zoran, dečakov otac, tvrdi da mu je sin umro samo zato što je Rom.

Porodica i komšije potresene su brutalnošću tog ubistva – dečaku je, usled udaraca po glavi, lobanja pukla na četiri mesta, a polomljene su mu i ruke i noge.

Dvojica od četvoro uhapšenih žive u istoj ulici u kojoj i porodica Nikolić. Prema prvim policijskim izveštajima, oni su Branka pozvali na obližnji stadion kako bi, navodno, posredovali pri kupovini mobilnog telefona.

I nekoliko dana posle ubistva, meštani Boljevca i dalje ne mogu da poveruju da se to svirepo ubistvo, za koje su optužene njihove komšije, zaista dogodilo u njihovom selu. Kako kažu, sada se plaše da se nešto slično ne ponovi.

"Nekome smetaju i živi i mrtvi Romi"

Taj zločin osudili su predstavnici romskih manjina. Potpredsednik Svetskog foruma Roma Dragoljub Acković podsetio je na ubistvo 13-godišnjeg Duška Jovanovića, koji je pre deset godina na smrt pretučen u centru Beograda.

I Romska partija, koja je sad i parlamentarna stranka, povodom napada je saopštila da je agresija prema bilo kom detetu čin necivilizacijskog ponašanja.

Predstavnici te partije zatražili su od nadležnih da ispitaju sve okolnosti pod kojima se desilo ubistvo. "Ovo je opomena svim obrazovanim i socijalnim ustanovama da moraju da povedu brigu o obrazovanju dece, jer samo pravilna briga o deci jeste garancija zdrave budućnosti države", navodi se u saopštenju Romske partije.

Lider te partije Srđan Šajn naveo je i da je skrnavljenje groblja u Dolovu, na kome su oštećeni i polomljeni spomenici nedavno sahranjenih Roma, znak da nekome smetaju i mrtvi i živi Romi.

Romska partija i povodom tog događaja očekuje da društvo i pojedinci pokažu odlučnost i istraju u borbi protiv pojedinaca kojima smetaju Romi.

"Ne smemo dozvoliti da takvi, pojedinačni pokušaji, pokvare tolerantan odnos Srbije prema Romima, a više nego očigledno, neki pojedinci žele da nas uvuku u sukobe nesagledivih razmera", navodi se u saopštenju Romske partije. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Да, да, то је као оно кад је цига убеђивао пандуре да су га пребили скинери са "дугом плавом косом"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Što, da ovaj dečko nije možda sam sebi polomio ruke, noge i lobanju?

Mislim da ti jeftini vicevi nisu na mestu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
"Zoran, dečakov otac, tvrdi da mu je sin umro samo zato što je Rom." - Јел има он неке доказе за то или се све своди на "јао јадни ми цигани, сви нас мрзе без разлога"...?

Иначе, оно није виц него стварност.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 19:35:08 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.356 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.