Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54937 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
niksss, ти си изгледа опседнут Хитлером? Ово ти је 3-4 слика коју постављаш... и није нимало смешна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niksss, ти си изгледа опседнут Хитлером? Ово ти је 3-4 слика коју постављаш... и није нимало смешна.

Jel vi radite po smenama. Prethodni post bio je namenjen Inaciu. Ako Ti nešto nije smešno, nemoj se smejati.

PS. Što se tiče opsednutosti, izgleda da je Ti i ja delimo. Ako imaš vremena, Tvoje mišljenje o liku i delu A.H.?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

020001065701.jpg
(39.25 KB, 215x280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Jel vi radite po smenama. Prethodni post bio je namenjen Inaciu. Ako Ti nešto nije smešno, nemoj se smejati.

Какве везе има коме је упућен пост? Ја га нисам ни цитирао већ се само освнруо на твоју опседнутост...

Наравно да се нећу смејати, али постоји велика разлика између хумора и неукуса...

Ako imaš vremena, Tvoje mišljenje o liku i delu A.H.?

Укратко - велике идеје и велике амбиције али недовољна реализација. Превелика сигурност у себе која га је неминовно довело до пораза. Такође и доста грешака и заблуда које је увидео тек крајем рата.

У сваком случају оснивач једне велике идеје, који нам је показао пут и велики човек, кога веома поштујем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

У сваком случају оснивач једне велике идеје, који нам је показао пут и велики човек, кога веома поштујем.

Koja je to ideja, odnosno može li se definisati sa jednom ili dve reči?

Nedovoljna realizacija? Šta je to trebalo da uradi da bi ga Ti ocenio kao uspešnog?
Sva ova pitanja da bi mi bila potpuno jasna Tvoja pozicija i šta ti zastupaš?

Mislim da sam u nekom od svojih prethodnih postova objasnio zašto postavljam Hitlerove sličice i posle čijih postova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Koja je to ideja, odnosno može li se definisati sa jednom ili dve reči?

Национал-Социјализам.

Nedovoljna realizacija? Šta je to trebalo da uradi da bi ga Ti ocenio kao uspešnog?

Победи бољшевизам и међународно јеврејство.

Sva ova pitanja da bi mi bila potpuno jasna Tvoja pozicija i šta ti zastupaš?

Моја позиција - борац за моје идеале.

Ја заступам фашизам и расни идеализам, дакле Србију као државу Срба односно свих српских земаља у својим етничким границама којом управљају исти ти Срби и у којој владају одговорност, ред, рад и дициплина. Србију подељену на сталеже у којој би остали народи а посебно расе били присутни само као туристи. Србију у којој би владали основни традиционалистички, морални, људски и природни закони и принципи. Јаку Србију, индустријски развијену и културно напредну.

Такође заступам идеју пан-славизма и паганизма.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne bi bas bilo turista u takvoj Srbiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Зашто?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung SGH E250
Hitler je imao lose saradnike to je cinjenica inace bi ostvario svoj plan. I nije usamljen u tom slucaju. Nijedan kralj ili vodja kroz istoriju nije imao sve dobre saradnike i manje vise zavrsili su veoma lose. Kada se oko tebe nadju samo dupeuvlakaci ili ljudi koji zele da na najpodliji nacin iskoriste svoje prisustvo uz vodju onda to ne moze da vodi kamo treba. Ja bih da se ukine podjela ljusi na podobne ili nepodobne u nekom religijskom, rasnom ili politickom smislu. Ili znas ili ne znas.
Ima ovaj reloader par svojih dobrih ali mislim da je previse iskljuciv. Ekstremizam ne vodi nicemu dobrom. Valja se prilagoditi malo i ne biti krut. Jebi ga ne mozes donositi odmah i konacno misljenje o covjeku i jos gore osuditi ga samo sto je crn ili ne znam ni ja kakav.
Ili je dobar ili nije. Crnci da su agresivni onda bi crnacko dijete odmah kad malo ojaca uzelo pistolj u ruke i pocelo da mlati sa njim i ubija koga stigne. A nije tako.
Indijanci su mi takodje bili strava likovi i zao mi je sto je jedan tako miroljubiv narod unistan od strane pokvarenih i zlih bijelaca (puritanaca) u ime nekih ideala ili na osnovu nekih ljudskih zakona. Sranje je to. Nemas pravo nikog da ogranicavas ili ne daj ti Boze da ubijes ili lisiss slobode samo zato sto je drugaciji od tebe. To nije u redu i nikakva teorija ni praksa moze dokazati suprotno. Nisam nikome dao zivot da mogu da mu ga uzmem samo zato sto je drugachiji.
Jebi ga nisam upucen u sve ovo sto prica reloader ali suvise je ekstremno za moj ukus. Ali moram priznati da ni Jevreje ne mirisem bas. Nije da bih ih poubijao sve ali ne mislim nesto o njima najbolje. Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 14:17:31 od bojcistv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hitler je imao lose saradnike to je cinjenica inace bi ostvario svoj plan.

Нпр.?

Jebi ga ne mozes donositi odmah i konacno misljenje o covjeku i jos gore osuditi ga samo sto je crn ili ne znam ni ja kakav.

Ја не доносим коначно мишљење о индивидуалном човеку него о народу и раси а далеко сам и од некакве осуде.

Crnci da su agresivni onda bi crnacko dijete odmah kad malo ojaca uzelo pistolj u ruke i pocelo da mlati sa njim i ubija koga stigne.

Погледати харлем и остала црначка насеља широм света за детаље...

Indijanci su mi takodje bili strava likovi i zao mi je sto je jedan tako miroljubiv narod unistan od strane pokvarenih i zlih bijelaca (puritanaca) u ime nekih ideala ili na osnovu nekih ljudskih zakona.

Очигледно да имаш погрешно мишљење о природи "мирољубивих" индијанаца...

Nemas pravo nikog da ogranicavas ili ne daj ti Boze da ubijes ili lisiss slobode samo zato sto je drugaciji od tebe. To nije u redu i nikakva teorija ni praksa moze dokazati suprotno. Nisam nikome dao zivot da mogu da mu ga uzmem samo zato sto je drugachiji.

Јачи влада и одређује шта је право а шта не. Време је да се помириш са тим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
sto li sam ovde ulazio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.