Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54723 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Pa mislio sam, kako nam pomoći ?

reloader dresira majmune da rade u uslovima nemogucim za ljudska bica i zato je nadcovek.....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dresiraš li ti malo njegovog majmuna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Dresiraš li ti malo njegovog majmuna?

redovno,mi se zapravo samo pravimo da smo anti-gay....u pauzama trpamo jedni druge,a i ove sto pitaju da li smo gey,njih trpa majmun...koga dresira reloader.....da znas kako trpa majmun....bez kantice za ulje....na suvo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I on se slaže sa vašom vezom...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

adolf-hitler.jpg
(7.18 KB, 193x200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Okej, samo me je interesovalo u čemu si Ti to bolji? Lepota, pamet, vožnja bicikla bez ruku, šta...?

Ја овде првенствено говорим о супериорности једне целокупне расе а не појединаца у оквиру исте. Наравно да и у оквиру једне расе имамо паметнијих и глупљих, лепших и ружнијих примерака. Али је просечни примерак Аријевца рецимо паметнији, креативнији, способнији и бољи тимски играч од просечног црнца.

Ја могу бити бољу у свему што си навео а могу бити и гори. То никако не утиче на тебе нити на целу причу.

I šta po tvom mišljenju treba uraditi sa onima koji nisu tako dobri kao Ti?

Одвојити их да се не мешају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iako vrlo retko govorim u tvojim kategorijama(crnci,belci, Srbi, marsovci...),da li je suviše naivno od mene da Te potsetim na crne igrace u NBA, ili na druge crne sportiste(Džesi Ovens). Iako znam da izraz timski igrac nisi upotrebio  u tom smislu, moraš priznati da im kreativnosti i timskog duha ne nedostaje. 
Samo zbog toga(NBA) mi belci bi trebalo da budemo iskompleksirani. 
Sto se tiče njihove inteligencije ne znam da je ijedno istrazivanje pokazalo da su belci inteligentniji od crnaca ili bilo koje druge rase.
Izrazi kao Jevreji su zli, crnci su glupi, marsovci su zeleni za mene su samo stereotipi koji ništa ne znače.

PS. Reloader, molim Te bez ljutnje zbog mog i Iniciovog dopisivanja.  To su bili samo moji odgovori njemu, bez želje da uvredim Tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Iako vrlo retko govorim u tvojim kategorijama(crnci,belci, Srbi, marsovci...),da li je suviše naivno od mene da Te potsetim na crne igrace u NBA, ili na druge crne sportiste(Džesi Ovens). Iako znam da izraz timski igrac nisi upotrebio  u tom smislu, moraš priznati da im kreativnosti i timskog duha ne nedostaje. Samo zbog toga(NBA) mi belci bi trebalo da budemo iskompleksirani. 

Што се тиче црниг спортиста не разумем шта желиш да докажеш? Црнци су бољи у 1/6 спортова можда и то у оним "простим" - које захтевају рад уске групе мишића - рецимо атлетика. У осталих 5/6 у којима је потребно координисано кретање и сналажење у простору владају Аријевци. Ионако је све те спортове осмислио управо бели човек и довео црнце да играју за њега...

Што се тиче "тимског духа" видимо како то функционише на простом примеру - организовању државе. Погледај докле су стигле беле државе а погледај непрестане ратове на Афричком тлу. Погледај какво је стање у нормалним насељима белог човека а погледај како је у харлему и другим црначким. Сваки трећи чини ми се црнац погине од црне руке у тим окружењима...

Ми белци имамо итекако на шта да будемо поносни. А онај белац који је искомплексиран због обичне игре, нек буде, то није мој проблем.

Sto se tiče njihove inteligencije ne znam da je ijedno istrazivanje pokazalo da su belci inteligentniji od crnaca ili bilo koje druge rase.

1. Погледај први пост на овој теми
2. Зар те историја није ништа научила? Белци су све створили захваљујући својој интилегенцији (памети) и раду, црнцима фали и једно и друго...

Izrazi kao Jevreji su zli, crnci su glupi, marsovci su zeleni za mene su samo stereotipi koji ništa ne znače.

Жао ми је што не умеш да цениш народно "знање"...

PS. Reloader, molim Te bez ljutnje zbog mog i Iniciovog dopisivanja.  To su bili samo moji odgovori njemu, bez želje da uvredim Tebe.

Нема разлога за љутњу.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2007, 01:26:00 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
da li ima neko da ne napishe o crncima u NBA .....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Шта ћеш, дављеник се и за сламку хвата...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na početku izvini ako su neka od mojih pitanja pomalo naivna. Vidim da Ti imaš dosta iskustva u ovakvim raspravama, a ja sa druge strane prvi put razgovaram sa nacistom i rasistom( opet izvini ako je neki od ovih izraza za Tebe uvreda, ali ja za druge ne znam).

Mislim da neki od tvojih argumenata ne stoje.

Što se tiče organizovanja države, pogledaj samo državu u kojoj Ti živiš i neke okolne. Poslednja decenija 20. veka neprestani ratovi. Što se tiče visoke stope kriminala u crnačkim naseljima, to je posledica segregacije i siromaštva, a ne neke genetske predodređenosti.

I da ponovim, izrazi kao Jevreji su zli, crnci su glupi, marsovci su zeleni za mene su samo stereotipi koji ništa ne znače.

A za Inicia, ovaj levi je jedini nadčovek koga priznajem

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Hitler.gif
(27.87 KB, 290x179)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.