Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:24:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: DS i DSS su:
iste.
skoro iste.
dve potpuno drugačije političke ideje.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike (i sličnosti) između DS i DSS  (Pročitano 10591 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Mene ne interesuje što je Tadić kao osudio akciju "Aranđelovac". Svaka čast. Ali on i dalje misli da je Koštunica sa NSom koji je tu tribinu sabotirao najbolje rešenje za Srbiju. To je već kontradiktornost.
dece, dodji k sebi.

odakle ti znas sta tadic misli?

da li je moguce da ne mozes da svaris cinjenicu da bi bez ove vlade drzava bila u vanrednom stanju sa tehnickom vladom vojislava kostunice koji bi verovatno proglasio vanredno stanje i svojoj stranci legalizovao diktaturu?

meni je drago(iako vise nisam njihov clan) sto je DS jedini faktor stabilnosti na srpskoj politickoj sceni.
dok svi, ali svi, vuku u neki extremizam, vanredna stanja i sl opasne metode, DS jedini moze da se pohvali da kada je veliki rizik po drzavu, ona pojede govno makar se to odrazilo i na njihovu podrsku kod biraca.

dalje, da razlike ne postoje, onda bi usli u predizbornu koalicjiu.
kao DSS i NS(iako i medju njima ima sitnih razlika koje naivni ne vide, naravno)

sledeca teza koja potvrdjuje moj stav da je razlika izmedju DS-a i LDP-a mnogo manja od razlike izmedju DSS-a i DS-a je ta sto je ceda nedavno bio spreman da udje u predizbornu koaliciju sa DS-om na sta su pojedini iz DS_a lepo reagovali, dok je tako nesto izmedju DSS_a i DS-a nemoguce.

a ti dete si jedan od najgorih ucesnika diskusija.
mnogo podsecas na rasu iz zemuna i stamija.
ali si i od njih gori po izvrtanju cinjenica.
svaku temu koju otvoris, pogresno(namerno) naslov postavis.
svaki post obiluje neistinama koje se lako proveravaju...ocigledno mislis da smo mi svi glupi, a ti jedini pametan lik(Koji, btw,jedini ume da cita novine)
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
Ne čitam novine.

Ako ćemo tako da  pričamo, ok, DS je spremna da pojede govno. Ali u ovom slučaju, jedenje govana donosi glasove.

Ako se dobro sećam, Čeda je svaku svoju podršku DSu uslovio distanciranjem DSa od Koštunice i njegove politike, a Tadić je nedelju dana pred izbore rekao kako je smešno da se svađaju budući koalicioni partneri (misleći na DS i DSS). I ako je razlika između ovakvog DSa i LDPa manja nego između DSa i DSSa, onda hebeš takav LDP. Srećom, nije.

Bez ovakve vlade, Koštunica bi bez problema napravio vladu sa radikalima. I to je pokazao kad je glasao za Tomu. I ja tu ne vidim problem, oni su prirodni partneri koji će kad-tad biti zajedno. A onda pogledaj moj potpis. Tada bi se znalo ko je gde.
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Citat
Ako ćemo tako da  pričamo, ok, DS je spremna da pojede govno. Ali u ovom slučaju, jedenje govana donosi glasove.
ok, ovo je samo potvrda da se ne razumes dovoljno u politicku situaciju u zemlji, ali nema veze, naucices vremenom.

srecom, ne secas se dobro.
to se desilo 2 dana pred formiranje vlade, i u ma,lo izmenjenom scenariju.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
Citat
ok, ovo je samo potvrda da se ne razumes dovoljno u politicku situaciju u zemlji, ali nema veze, naucices vremenom.

srecom, ne secas se dobro.
to se desilo 2 dana pred formiranje vlade, i u ma,lo izmenjenom scenariju.

Je l' da? Srećom, sećam se dobro:

Citat
13.01.2007, BEOGRAD
Izvor: (Beta)
Tadić: DSS budući koalicioni partner

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas će Demokratska stranka Srbije (DSS), iako DS-u upućuje loše i glasne reči, biti budući koalicioni partner DS.

"Na ove loše i glasne reči,koje idu na DS poslednjih dana od naših budućih koalicionih partnera, gledamo sa osmehom", kazao je Tadić nakon obilaska štandova te stranke u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Na pitanje novinara da li će i posle tih reči DS moći da bude sa DSS u koaliciji, on je kazao da će moći i dodao da "to sve ljudi rade zbog izbora".

"Nema nikave agresije, samo dobra namera i sve će biti u redu. Na kraju volja i dobra namera je najveća energija koja Srbiju treba da pokreće u ovom ternutku", istakao je Tadić.

Izvor: naslovi.net

Izbori su bili 21.01.2007.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 23:08:48 od nikolla90 »
IP sačuvana
social share

Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Citat

Predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas će Demokratska stranka Srbije (DSS), iako DS-u upućuje loše i glasne reči, biti budući koalicioni partner DS.
Smile Smile Smile

koje si ti detence!
 Smile Smile
 Smile Smile Smile
ok, aj sada da te pitam mali genije.
koja stranka nije napadala druge stranke.
reci tacno, koja to stranka u predizbornoj kampanji nije napala svaku stranku bar nekoliko puta?

i sada, zakljucak treba da bude, da ako neko ne osvoji apsolutnu vecinu, ne treba da se obrazuje vlada jer je bilo napadanja izmedju svih partija?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile
 Smile Smile

podsecas me na jednog LDP-ovca na forumu..
pratim te.
stvarno si jedan od smesnijih ucesnika diskusija.

boze, koja logika.
 Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K510i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
blabla

Smile Smile
 Smile Smile Smile
ok, aj sada da te pitam mali genije.
koja stranka nije napadala druge stranke.
reci tacno, koja to stranka u predizbornoj kampanji nije napala svaku stranku bar nekoliko puta?

i sada, zakljucak treba da bude, da ako neko ne osvoji apsolutnu vecinu, ne treba da se obrazuje vlada jer je bilo napadanja izmedju svih partija?

blabla

Klasično menjanje teza. Uhvaćen si u laži, slučajnoj ili namernoj. Rekao si da je Tadić ono rekao 2 dana pre formiranja vlade. To je bio tvoj odgovor na moju tvrdnju da je koaliciju najavio 7 dana pre izbora. A ja ti kažem (ovo moraš da mi veruješ) da se sastav vlade znao krajem novembra 2006. U decembru sam video listu budućih ministara koja se razlikuje za tri imena i jedno ministarstvo od današnjih. Čeda je bio u pravu kad je rekao da su ti izbori raspisani da se ništa ne bi promenilo.

Inače, Teofil je sinoć u Poligrafu rekao ono što sam ja rekao preksinoć u to vreme. Ako Tadić osuđuje fašističke akcije NSa, zašto sedi sa fašistima u vladi?! Samo nemoj da ti odgovor bude: "Tadić je predsednik, on ne sedi u vladi".
IP sačuvana
social share

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Пази Ниџа дошао из школе Smile
И јесте ли се договорили ко је већи Титов пионир? Smile
Гласао сам за прву опцију јер то је оно што чедоиде највише плаши. Само са другима могу да буду "јаки" Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E

Inače, Teofil je sinoć u Poligrafu rekao ono što sam ja rekao preksinoć u to vreme. Ako Tadić osuđuje fašističke akcije NSa, zašto sedi sa fašistima u vladi?! Samo nemoj da ti odgovor bude: "Tadić je predsednik, on ne sedi u vladi".
teofil hhahahahhahhahah kad cujem to ime prasnem od smeha ahahhahahahhah kad vidim njega setim se tebe i obratno zajedno ste mi smesni sa tim polupismenim i neealnim a posve idiotskim izjavama!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Inače, Teofil je sinoć u Poligrafu rekao ono što sam ja rekao preksinoć u to vreme.

Бог те маз'о ови су на истој фреквенцији, колективни ум као Борг Колектив

We are the LSD-NSDAP. Serbia as you know it is over. We will add your political and ethnic distinctiveness to our own multicultural open society. You will be modern pro-western BB show supporter. You will become one with the Other Serbia. Resistance is futile.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:24:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.