Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlika u godinama...  (Pročitano 14689 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
onda prelazim na LP...
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Da Spy, sve je to fino i lepo ali kad se chovek nadje u takvoj situaciji rechi poput "za dobrim konjem prashina se dize" uopshte ne padaju na pamet...to je izmislio neko ko je hteo sebe da uteshi ili neshto....

Ne, ozbiljno sad...

Ne znam da li si ikad bio u situaciji da si dnevna tema shirokih narodnih masa, ja srecom nisam - mislim bila sam ogovarana i to je neshto shto me najvishe nervira.  Ne trebam da ti objasnjavam kako neki ljudi imaju bujnu mashtu i kako mozesh da najebesh ni kriv ni duzan.

Eto, o tome se radi a ne o komplexima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
Gomilu puta sam zamalo pa najebao zbog necije bujne maste. A da ti nekazem da mi desavalo da slusam 3 traca o sebi dnevno i to 3 puta dnevno sam cuo da ima devojku i to 3 razlicite a ja bas tada nisam imao nijednu TAD i da bude najveci fazon sve te tracare su se predstvljale kao da su pre bile samnom i da stvar bude smesnija nikad nisam bio ni sa jednom od njih a mnoge uopste licno ni ne poznajem!

No tema nije TRAC nego RAZLIKA U GODINAMA!

Ko se boji traceva i nemoze da se suoci sa njima treba jos malo da poraste....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: m1L1c4
Ma nije da je SRAMOTA ali bi se lichili ogovaranja...E sad, koga boli dupe za ogovaranja [a malo je takvih, hteli oni da priznaju ili ne] onda su okej.  Za mene to nije okej i eto.  Kome jeste, nek se (s)igra.

Cuj lisili bi se ogovaranja samo ako smo sa starijima??? hehehe smesno... Milice neznam odakle si niti zasto takvo razmisljanje,mozda okolina koja te okruzuje tako utice na tebe...ali sa moje strane gledajuci,boli me ko ce sta da prica (svetu nikad ugoditi) ja zivim za sebe ne za druge,tako da radim ono sto meni odgovara a ne ono sto drugi misle da bi trebalo...

Dali ce da me ogovaraju ili ne,tako me zabole,da prostis Wink

Bila sam ubedjena dok sam bila mladja da su ta ogovaranja samo kod nas ...(mnogo vremena sam provodila na selu dok sam zivela u YU) ali tako je i u gradovima a bogme i u celom svetu...to sam videla kad sam pocela da putujem ... tako da... samo neka ispiraju usta,slobodno Wink
Obozavam komsinicama u NS da dam povod za traceve kad se pojavim tamo  :twisted:  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Pa ćao svima, čitao sam pomalo ove vaše priče i Sanjo bre zabrinuo se za tebe  Smiley  Smiley  heheh.
Pa ko je taj srećnik?  :wink:

Pa imaš ti i drugova bre pa da ih pitaš neke stvari jel lakše zapitkivati po forumima?  :wink:

Elem vidiš ja moram reći da nikada nisam previše obraćao pažnju na godine ali ipak sam se uglavnom udvarao mlađim devojkama i normalno očekivao da ću biti s takvima  Smiley
Ali život ko život ima čudne puteve (ili je to čudni su putevi božiji?  Smiley  ) pa sam u svojih nekoliko veza koje sam do sada imao bio uvek sa starijim devojkama.
Starost se kretala od jedne do cetiri godine, a ko što znaš na nekim mestima sam se dopao čak i jednoj devojci starijoj 9 godina od mene  Smiley
Mlađe me jednostavno nisu razumele a da li je problem u meni, mom životu i iskustvu, pa verovatno pošto nisam znao da razmišljam na njihovim talasnim dužinama (ako to iko može Smiley )

Eto dakle s moje tačke gledišta godine nisu uopšte bitne (naravno ako ne govorimo baš o nekoj pedofiliji ili babo(dedo)ljupcima).
Dakle ako je taj momak zrela osoba, punoletan Wink i sposoban da te usreći i zadovolji u svim pogledima i naravno ako želi to, samo napred.

U svakom slučaju mislim da je tebi Sanjo mnogo veći problem tih 3000km nego te njegove godine.
Razmisli malo o tome, jel treba da se upuštaš u nešto što je jako teško ostvarljivo i možda nemoguće?
IP sačuvana
social share
Verba volant scripta manent.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@Markominus,pa imam ja drugove da vas pitam za savete,ali ipak vredi saslusati i druga misljenja,a tebe bi vec pitala uzivo Smiley i naravno upoznala te sa njim da cujem sta kazes... Wink
A bre sto si se zabrinuo za mene?  Smile

Zar je doticna starija od tebe 9 godina? huh to nisam znala,ustvari nisam ni pridavala vaznosti vasim godinama u tom smislu... Smiley mada iskreno receno delujes starije od nje Wink (a i od mene)  :twisted:

Elem,nisi se hvalio da si imao starijih devojaka  8O ,hocu da cujem sve odvratne detalje!  :twisted:  :wink:

Inace samo da budes upuceniji razlika izmedju nas je 3 godine...iiiii zove se Sasha Smiley

A tih 3000km znam da su problem i to je najgore od svega...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
Ma zabrinuo sam se zbog te cifre od 3000 nečega (nažalost to je km, šteta što nije samo m  Smiley  )
Ne bi da mi budeš tužna bez potrebe, al u svakom slučaju ako možete da se vidite probajte bar tolko da organizujete pa onda lepo zajedno sagledate da li je išta moguće ili ne  Smile
Ja bi svakako tebi i Sashi želeo i želim sve najbolje  :wink:  Smiley

E sad dotična tvoja i moja poznanica i drugarica jeste starija od mene 9 godina  Smiley  Anyway meni ne smeta a valjda ni njoj, tj. bar nije  Smiley  mislim ne smeta nam da se družimo i možda upoznamo bolje.

Što se tiče tih starijih devojaka moram reći da sam u dužim vezama samo i bio sa starijim devojkama o tome sam pričao u prvom postu  Smiley  Ove mlađe mi nešto ne odgovaraju baš.

A oko detalja, ne bi rekao da ih ima odvratnih  Smile svakako ponešto ti mogu ispričati lično a ovde ne mislim da pričam dalje o tome  Smiley

Ćutanje je zlato  :wink:
IP sačuvana
social share
Verba volant scripta manent.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Hvala Marko na lepim zeljama Wink

Za doticnu...primetih da vam nesmetaju godine Smiley

A za veze...to cemo uzivo  :twisted:

Znaci ipak nisi protivnik razlika u godinama... eto neko bar da je na mojoj strani Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Sanja kako neko je na tvojoj strani, pa i ja sam na tvojoj strani, rekoh ni ja nemam nista protiv veza izmedju muskarca i zene gde je zena starija!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
zavisi o kojim godinama pricamo.
ako on ima 15 a ti 10, ili ti 15 a on 10, razlika mi je nepremostiva. ako ste oboje dovoljno zreli, sto da ne.
za razliku u kilometrazi te razumem u potpunosti i ako budes nekako resila taj problem molim te posavetuj me
srecno Smile  Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.