Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlika u godinama...  (Pročitano 14597 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Citat: sanjica_021
A dali bi mogla da budes sa mladjim mokom 4-5 godina?

Ummm....neverujem.  Ne znam ni da li bi sa nekim ko je godinu dana mladji....Mozda, mozda bih ako se pokaze kao da je zreliji za svoje godine, onda mozda bi, znachi samo godinu dana.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
uh znaci ja sam ovde jedina? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
Ma devojke jedno pricaju drugo, a drugo rade... Znam mnoge koje su pricale i klele se da NIKAD u zivotu nece imati mladjeg decka, a par dana, sati ili minuta  kasnije su se ljubile...... sa mladjim..... Inace ja u zivotu nisam bio sa mladjom devojkom, niti imam nameru.... A naslusao sam se tih starijih kako su im "problem godine" ali ta prica prestaje vrlo brzo.... I bas te devojke koje su se klele da nece mladje tipove od sebe SUDBINA im je bas TERALA INAT.

Devojke je kao "BLAM" (kad je tip mladji) a ustvari super im je ali se stide toga... bar vecina...

Zenama nikad ugoditi.... Ajde da ne generalizujem... Ne svim zenama ali VELIKOJ VECINI!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
ma nije iskljuceno!
#SPY samo je jaako retka pojava (ili sreca?) da se poklope kao licnosti, ali nisam shvatila da je ovde rec o vezama za kratak period.
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Citat: JeJa
ma nije iskljuceno!
#SPY samo je jaako retka pojava (ili sreca?) da se poklope kao licnosti, ali nisam shvatila da je ovde rec o vezama za kratak period.

To sam tachno i ja kontala.  Mislila sam da se radi o VEZAMA, a ne jebachinama na par dana i takvim stvarima.  Mislim ako ces sa nekim samo da se igrash, onda bi trebalo da te boli dupe koliko ima godina.  Mislim ako vec prichamo o blamu, bolje je da ljudi kazu "E ona  se jebala sa onim malim Miloshem shto ima 17 godina" nego "E ona se zabavlja sa onim malim Miloshem shto ima 17 godina".

Okej, ovo je ispalo gluplje nego shto sam planirala Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Kad sam postavila temu mislila sam na VEZE ne na jednu noc...

Objasnite mi zasto je to SRAMOTA biti sa mladjim deckom? Smiley mene nije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Ma nije da je SRAMOTA ali bi se lichili ogovaranja...E sad, koga boli dupe za ogovaranja [a malo je takvih, hteli oni da priznaju ili ne] onda su okej.  Za mene to nije okej i eto.  Kome jeste, nek se (s)igra.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
Pa ko ima komplekse, njega pogadjaju ogovaranja!

A poslovica kaze:
Za dobrim konjem se prasina dize!

Reko ja vama zenama nikad ugoditi. Kad se ste glavna tema NE VALJA. Kad vas niko nepominje OPET NE VALJA! Kad vas decko voli, NE VALJA (GLE BUDALU KAKO JE ODLEPIO), a kad nevoli OPET NE VALJA (GLE BUDALU NE VOLI ME)!!!! i tako do beskraja!!!!!!!!  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
kakvi sad kompleksi, sramota i ogovaranja. zar je i to deo teme?
znaci SPY voli iskljucivo devojke starije od njega... koje si godiste SPY? :wink:
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
Pa moje godine nisu tema...
Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.