Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
ConQUIZtador
banner
Trenutno vreme je: 10. Sep 2010, 01:34:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Različiti tipovi očeva  (Pročitano 703 puta)
28. Jul 2010, 11:45:05
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1052
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Postoji nekoliko veoma različitih tipova očeva

Dok su neki očevi po prirodi zabavljači, drugi postavljaju pravila i nastoje biti uzor svojoj djeci, a neki se, osim djecom, bave i kućnim poslovima

Postoje četiri tipa očeva, utvrdili su britanski stručnjaci.

“Otac zapovjednik” je tradicionalist strogih životnih nazora koji vjeruje u sustav kažnjavanja i postavljanje strogih pravila. Ovaj tata uvjeren je kako je njegova životna svrha biti čvrst i moćan uzor djeci. Kao primjer zapovjednika, znanstvenici su naveli američkoga glumca Michaela Douglasa, koji je izjavio kako je, proganjajući karijeru, zapostavio djecu. Svoju je sadašnju suprugu, glumicu Catherine Zetu Jones, tijekom prvoga susreta zaveo rečenicom: “Želim biti otac tvoje djece”.

Obiteljski klaun - “otac zabavljač”, drži da je njegova dužnost zabavljati djecu dok majka obavlja kućne poslove. Primjer ovakvoga oca je Liam Gallagher, pjevač benda Oasis, koji kaže: “Umjesto izlaska provodim vrijeme s djecom. To mi je puno zabavnije”. Sretna je i njegova partnerica - Nicole Appelton, koja kaže: “Liam je jako, jako dobar otac”.

KORISNI OČEVI - SAMO U NUŽDI
Jako rijetko preuzimaju inicijativu u kućanskim poslovima, no ovdje su ako partnerica zatreba pomoć. Tako će, u slučajevima nužde, oprati posuđe, skuhati ručak, usisati stan, a ispeglat će i odjeću.

POTPUNO ANGAŽIRANI OČEVI

Napredni su moderni muškarci koji s partnericama svakodnevno dijele sve odgovornosti oko djeteta i kućanske dužnosti. Čak štoviše, ovakav uravnotežen način života ne predstavlja im nikakav problem.

MUŠKARCI SU NAPREDOVALI

Studija koja je provedena u obliku intervjua sa 60 očeva i njihovih
partnerica pokazala je da su muškarci napravili oveći pomak od tradicionalne uloge glave obitelji. No većina ih se još uvijek smatra hraniteljima obitelji.

BOLJE ĆE PROĆI AKO SE SMIJEŠE

I u roditeljstvu treba biti umjeren, postaviti pravila, no istovremeno biti zabavan i neozbiljan. Djecu zapravo pokušavam naučiti da u životu mogu puno bolje proći sa zafrkancijom nego s namrštenim čelom - kaže Robert Knjaz.

Izvor
IP sačuvana
Ljubav, iskrenost i poštenje su otišli na počinak.
Kada se probude, svet će postati mnogo lepše mesto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16830
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Moj je majmun samo nema od ponudjenog..Covek koji misli da je uhvatio boga za mud a me ume ni sto da pocisti kad jede..Sreca moja pa je kuci samo 15 dana..

Citat
“Otac zapovjednik” je tradicionalist strogih životnih nazora koji vjeruje u sustav kažnjavanja i postavljanje strogih pravila.

Ovakav mi je deda.
Mada za njega mi nista nije cudno..komunjara smrdljiva
IP sačuvana
Дулаћ uz tebe sam !!

Згази на асфалт да те дохвате улице,
                 јер стварност нема обзира за нашминкане пудлице.
                 Ти си само пајац што виси с` туђе узице,
                 варалица шарена на врху туђе удице,
                 у овим мутним водама те користе к`о украсе,
                 а ти пуштај крила глупане, све док те не удаве.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 32779
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
moj cale je susta suprotnost mom muzu.
IP sačuvana
Nikad nam nije bilo gore i nikad nam neće biti bolje.         

Ljubivoje Ršumovic

Imperare sibi maximum imperium est.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1944
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Ja sam otac mojoj ceri tip 7. takozvani potpuno angazovani zabavljac u nuzdi  :shock:
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

God, Save the Queen

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22099
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ali najjače je ovo poređenje sa slavnim ličnostima, kao to daje ovoj podeli verodostojnost, važi.
IP sačuvana
I have found little that is "good" about human beings on the whole. In my experience most of them are trash, no matter whether they publicly subscribe to this or that ethical doctrine or to none at all. That is something that you cannot say aloud, or perhaps even think.
Sigmund Freud (1856 - 1939)

Ja mislim da je najbolje da se napravi jedna gasna komora ponovo ... nije brkati psihopata bio sasvim bez mocnih ideja...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 8772
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Moj je ovaj "zapovednik". Sreca moja pa ga vidim 1-2 puta u mesec dana  :chuckel:
IP sačuvana

For the time being I would be something that is called "Painfully honest" . Get used to it
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1184
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
SonyEricsson 
 A moj otac je ,........, bla, bla, bla.....

Mislite da nekog zanima ta informacija.
IP sačuvana
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

God, Save the Queen

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22099
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A moj otac je ,........, bla, bla, bla.....

Mislite da nekog zanima ta informacija.
+1
IP sačuvana
I have found little that is "good" about human beings on the whole. In my experience most of them are trash, no matter whether they publicly subscribe to this or that ethical doctrine or to none at all. That is something that you cannot say aloud, or perhaps even think.
Sigmund Freud (1856 - 1939)

Ja mislim da je najbolje da se napravi jedna gasna komora ponovo ... nije brkati psihopata bio sasvim bez mocnih ideja...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone, HTCmagic
Ako nekad budem imao tu srecu da budem otac, zaista ne bih imao nista protiv da budem kao sto je moj...
Smatrao bih to jednim od vecih uspeha u zivotu.

Danas sa 25. godina mogu samo da kazem da, ma koliko nespretan ponekad bio da to pokaze, on je sigurno najbolji otac koga poznajem. Covek koji zna da svoju ljubav da nesebicno i bezgranicno, ali to radi tako da svoje dete nikad ne optereti. Covek koji je celo moje odrastanje autoritet, iako smo potpuno razlicite puteve u zivotu izabrali da se razvijamo i steknemo. Dakle, uprkos svemu, autoritet jer je u vezi stvari koje su mu najbitnije nepokolebljiv, ne pravi kompromise tamo gde im nema mesta. Covek koji je uvek stavljao to da on, a i svi mi, mirno spavamo, nego da nam na javi bude lakse. Covek koji stvari radi na pravi nacin, a ne onaj koji mu u tom trenutku vise odgovara.

Nije sad da ja imam idealnu porodicu i idealan zivot... nista nije idealno, ali ove moje ne bih menjao.
IP sačuvana

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 16830
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
E da Bambina i ti gore ispali ste  :P

IP sačuvana
Дулаћ uz tebe sam !!

Згази на асфалт да те дохвате улице,
                 јер стварност нема обзира за нашминкане пудлице.
                 Ти си само пајац што виси с` туђе узице,
                 варалица шарена на врху туђе удице,
                 у овим мутним водама те користе к`о украсе,
                 а ти пуштај крила глупане, све док те не удаве.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2010, 01:34:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Razli tipovi iti eva
web design san diego

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: eTarget :: Juzne Vesti :: Citati :: VizioShop :: Veliki Kuvar :: Kolacic :: Vip-Tip

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright information: Copyright © 2002-2010 "Burek.com", all rights reserved. :: Powered by SMF. © 2005, Simple Machines LLC.
Technical information: Stranica generisana za 0.077 sekundi sa 17 upita.