Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Različit stav evropljana i amerikanaca o Iranu i upotrebi sile protiv Irana  (Pročitano 17652 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Takodje medjunarodno pravo je da se uhapse R.M (60) i R.K (61) svi iz Repulike Srpske, pod osnovanom sumnjom itd Smile ...zna se sta hocu da kazem Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa neka ih uhapse..... Smile ....u cemu je poenta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
zna se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ameri su vec imali jednu ratnu "avanturu" u Iranu. Prosli su ko bosi po trnju. I opet budale nista ne nauciise.
Dok su ratovali sa Iranom trazili pomoc od Iracana i kasnije ih ostavili da ratuju Irak-Iran. Sada ratuju sa Irakom, zarad rusenja Sadamovog satanistickog rezima i ugrozavanja ljudskih prava u Iraku - napravili us samo klanicu od Iraka. Gde su stvarno zasticena ljudska prava.
Opret ce pokusati nesto sa Iranom. Ali sada tvrdim da konacno kopaju svoj grob.
Ne moze se izdrzati sve ovo u Iraku a ako otvore i Iransko ratiste onda za par godina - bila jedna sila SAD.  B I L A !!!
I ovako su na ratistima po islamskim zemljama stvarali saveznike koji ih sada unistavaju- Avganistanu- AL kaida,.. Iraku - samoubice bombase,...
Islamske zemlje ce ih otkinuti izbog vecne pomoci Izraelu u borbi protiv Arapa.Plasim se da ponovo ne bude samo san jevrejska zemlja Izrael-ako se krene u rat .
A koliko li spavaca ima po SAD to ce oni uskoro videti.nema SAD bas toliko love da moze da ratuje vecno. Morace da trula tvorevina da plati sve. Dugovi Amerike ce poceti da isplivavaju jer ne moze se vecito ucernama i pretnjama sakrivati njihov spoljnjii deficiit prema svetu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@stami4
Nije valjda da navijaš za islamske zemlje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@stami4
Nije valjda da navijaš za islamske zemlje Smile Smile

Uratu protiv svetskog serifa koji nam je mnogo jada zadao i koji nas je "zbog ugrtozenosti ljudskih parva siptara" bomnardovao 1999. godine svaki put pozelim da se probudim i cujem vest-unistene SAD kakave su bile,pocinje novo razdoblje i oporavak amerike od ratnog pustosenja i silnih zrtvata.
Pa nek tumaci kako ko hoce.
Inace Ameri su velike kurve u svim pricama i "borci za ljudsak prav".ma nemojte. Zar je borba za necija prava ubijanje drugih ??????????????
E pa neka se vrati ti zlo njima samima, seme koje su sejali po svetu neka nikne na njihovom tlu!!!!!!!!!!!!!1
Inace ja sam pravoslavac-hriscanin.
Ponavljam-tumaci kako hoces da li sam za islam kada sam pisao onaj post.dobro pruci ono sto sam naveo i izanaliziraj sta sam napisao pa me [pitaj.

U borbi protiv svetskih serifa, najveceg zla na planeti-trenutno i najdjavolskije drzave    podrzavam sve   vere i narode  jer su svima naneli mnnogo, mnogo, mngo zla, nepravde i zrtava.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
A kad je Amerikance potresla cinjenica da svet ne misli kao i oni...oni ce da rade sta hoce, bez obzira na bilo cije protivljenje.
Nije tacno.
Odluka o napadu na Iran,nece biti donesena ako Rusija na neki nacin to ne prihvati.
Jer,uvek postoji opasnost po SAD od rusko-iranske vojne saradnje.Mislite o tome.Ako Rusija zavrne slavinu modernog naoruzanja,to ce znaciti zeleno svetlo Vasingtoni,ali u suprotnom... Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
A kad je Amerikance potresla cinjenica da svet ne misli kao i oni...oni ce da rade sta hoce, bez obzira na bilo cije protivljenje.
Nije tacno.
Odluka o napadu na Iran,nece biti donesena ako Rusija na neki nacin to ne prihvati.
Jer,uvek postoji opasnost po SAD od rusko-iranske vojne saradnje.Mislite o tome.Ako Rusija zavrne slavinu modernog naoruzanja,to ce znaciti zeleno svetlo Vasingtoni,ali u suprotnom... Smile

Rusija i Iran su pre nekoliko dana potpisale sporazum o energetskoj saradnji i jos neke manje.
Ajd sad ameri-da vidimo ko ce biti junak u ovoj prici.
Inace SAD ne moze vecito diktirati samo svoju volju celom svetu.
Rusija se odavno probudila ali SAD nikako da to sebi utuve u glavu.
Kina je mnogo jaca no sto mnogi misle.
 Manevri Rusije i Kine su digli nevidjene proteste SAD i Engleza, medijsku hajku ,...( nezaobilaznih u prici), nekih satelita iz NATO-a a sta se dobilio - ni Rusija ni Kina se nisu obazirale vec su odradile sta su htele-manevre.
Pa sad ko je ko?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Pričate bre o Amerima ko da su svi u fazonu Busha?Dajte ljudi,pa on je gadan i njima samima a on lično sa svojom vladom radi s*anja po svetu a i kući-9/11(U ovo smem da se zakunem u šta god hoćeš).
  U Iraku su zjbali stvari,napali bi Severnu Koreju ali ne smeju zbog atomske bombe koju bi ima onaj predsednik pakla na planeti poslao bez mnogo priče  a ako napadnu i Iran e onda će biti i previše!
Bush je zao i loš kao čovek i bezosećajan a ima toliko moći! Ameri ga mrze sve više.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.53
Irak su napali kao zbog hemijskog oruzja, zapravo su napali kada su se uverili da tog oruzja nema. Tako ce napasti i Iran i Koreju, samo kada se uvere da nemaju atomsko oruzje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.