Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razjareni staford me izujedao, a onda mi udavio i ljubimca  (Pročitano 7352 puta)
26. Jun 2014, 10:18:01
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Razjareni staford me izujedao, a onda mi udavio i ljubimca

24 sata

Izašla sam da prošetam svog maltezera Bona. Napravili smo krug oko Sajmišta i u jednom trenutku se taj pas zaleteo prema nama, priča Valerija V., Novosađanka koju je u Mičurinovoj ulici napao i izujedao američki staford, a onda zadavio i njenog ljubimca.

Valerija je pokušavala da zaštiti svog maltezera Bona

JEZIVO - Staford se bez pratnje vlasnika iz Ulice Slobodana Bajića unezvereno kretao prema nama. Prvo mi je napao psa, pa mene. Uzela sam svog ljubimca u ruke i podigla ga u želji da ga zaštitim - prepričava Valerija šta je doživela u četvrtak oko 22 sata.

Jeziva borba sa stafordom trajala je oko pola sata. Sve to vreme staford je kružio oko plena, naizmenično je ujedao i ženu i psa. U jednom trenutku uspeo je da se domogne sićušnog Bona i da ga zadavi.

Jedan od očevidaca kaže da je pas potom odneo zadavljenog maltezera.
- Moja dva druga su krenula za stafordom koji je u čeljustima nosio psa, a ja sam ostao sa povređenom ženom. Pratili su ga i videli da je plen ostavio ispred kuće. Pozvali su vlasnika da izađe i ispričali mu šta se dogodilo. Vlasnik je zatim došao na mesto napada. Ničim nije pokazao da se oseća krivim zbog onoga što se dogodilo - priča Novosađanin D. S.

Nastradali maltezer

Prolaznici koji su se zatekli u blizini i koji su prišli da pomognu nesrećnoj ženi pozvali su i Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla i prevezla Valeriju u Urgentni centar. Policija se, međutim, nije odmah odazvala na poziv koji su im uputili građani.

- Kada su pozvali policiju, rečeno im je da oni izlaze samo po službenoj dužosti i to kada ih pozove Hitna pomoć. Na ujede i napade pasa ne dolaze na teren! Rekli su da će biti u Urgentnom centru. Tamo su i došli i uzeli mi podatke - priča napadnuta žena.

Žena piše tužbu protiv vlasnika agresivnog psa
UJEDI - Valerija je izujedana po ruci, nozi i kuku. Otvorene rane i oguljenu kožu leči primajući terapiju dva puta dnevno. Ona kaže da policija ni posle skoro nedelju dana nakon napada s njom nije kontaktirala sa dodatnim informacijama.
- Niko me do sada nije pozvao, iako su rekli da će me obavestiti o vlasniku staforda. Ni on mi se nije javio. Međutim, znam na kojoj adresi živi i spremam tužbu protiv njega - kaže Valerija.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2014, 10:18:33 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Treba tuziti vlasnika, dobice zena naknadu,zao mi je sto je tako prosla, zbilja covek vise ne sme da izadje sa svojim psom u setnju. Strasno nesto.Sta je trazio staford sam, agresivan, bez pratnje vlasnika? Treba nasa zemlja da uvede dobre novcane kazne za ovakve vlasnike, jer vlasnik ima odredjene odgovornosti ako ima psa, posebno pse koji su opasni.Jako mi je zao njenog maltezera, o zeni da ne pricam, kakve traume ce imati.Tuziti obavezno, pa kad mu uspavaju psa, neka razmislja.Uvek krivim vlasnika, ni njegov staford nije kriv, naucen je da bude krvolocan.Zgrozena sam ovakvim stvarima. Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
i kako ja sad da setam mog macora po ulici kad dave jadne maltezere?
di je stefanovic sad? pise novi doktorat verovatno. a toma mu pomaze. dok jadranka navija tipa 'kad sam mogla ja na pristinskom mozes i ti na micinom...'
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
moj kolega ima 4 chow-chow-a i na njega je nasrnuo nemacki bokser, izujedao ga dobro, i najlepsu kuju mu je izgrizao, bio je cirkus, i niko nista, ni da mrdne prstom.Neki dan seta jedan lik staforda od oko godinu dana, i onda kad neko naide, okrene mu glavu u suprotnu stranu i pokrije oci da ne vidi ko ide. Smile
Kakve su ovo pojave? Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Uh... Mrzim glupe boksere.

A što se teme tiče - već vidim proteste ''pravda za staforda!''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
pa jes, verovatno je maltezer bio osisan 'na opasno'. zena je kriva.
(zene su uvek krive doduse..)
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Korpa za staforda... i nece biti ovih problema...

A i maltezeri... izvin'te me sto psuje... i njima treba korpa... mali i prgavi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
zatvorske i debele novcane kazne cepati samo i zestoko kaznjavati stoku koja seta kerove bez povoca i korpe bez obzira o kojoj vrsti kera je rec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
mali i prgavi.
U pravu si, pa pogledaj ti samo tu zver,a zna i da se kamuflira...jezivo  Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ovaj je kriv jer ga je tako naučio, ove žene mi je žao, ali ove bele odvratne džukele!? Ni malo.

Šta će ljudima uopšte takve napasti. Da je kupila npr. Nemačkog Ovčara ovaj staford, ne bi smeo ni da priđe. A i da je zalajao posle prvog poteze Ovčara, ovaj bi pobegao do granice sa Mađarskom.

I bukvalno su mi odvratni ovi maltezeri ^.^ i čau čau ^.^

Uopšte ih ne uvrstavam u neku rasu psa. Male i odvratne derpe napasti. Kad ih čujem kad počnu da laju na mog psa, onako kao peder kad traži paradu srama, više liči na mačku a hoće i te kako da ujede, dođe da ga šutnem do besvesti.

I ne bi me zato ni čudilo da je ova džukela počela prva da laje.

Ali, vlasnice mi je žao, mislim da nije kriva.

I da mali, odvratni, prgavi i pederski. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.