Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razjareni "Partneri" nashli spasu u pivu....  (Pročitano 19978 puta)
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
jaoooo...pa vi otvorishte kafanu bez mene!...cg ac---ma ne brini-dok ima klope,cuge,i pljuga...birtija ce terati uobicajna 24 casha nedeljno! Smile
Saj...moze,moze...srce si Smile upravo slupah mog ficu...znas onaj-8 cilindera,500 konja,turbo-dizel,4 karburatora,4 auspuha za svaki kabrurator...ma beshe to divlja mashina...al sta ces...bilo poledice...pa  me krivine sjebale...
Sad sam kupila malo literature "How to ride a bicycle for dummies"....malo da se poduchim...bolje ista neg autotabanici..pohabacu djonove...pa gde onda?! Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
ja cu biti domacin...the gazdarica...cg-ac-ti mozes da mi budes the savetnik il pak pod-predsednik...a Saj...ma ti budi the kordinator programa! Smile
Svima po nesto..ako josh neko hoce da nam se pridruzi ( za potpuno mentalno zdravlje vam ne garantujemo i ne placamo oshtete)....mozda cemo josh nekoliko radnih mesta otvoriti...potom..predajte molbu,resume,serijski broj,i sitni depozit od $50 (primamo evrice,dinare,shilinge,kreditne kartice,..itd)....javicemo vam cim se nesto otvori Smile Smile hvala svima na saradnji...sa sad...MUZIKA!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mislim da je nestalo pivca za :drunk: :drunk:
No bi trebalo neki  [smilie=35.gif] imat da udaraju do zore, ipak moramo od neceg zivjet.
Takodje u nashu malu kafanicu je zabranjeno  [smilie=frisko6.gif] inace sledi kazna  [smilie=jesus.gif] :icon_pistoles: icon_2gun
Vidji kad prije ficko strada pa radio sinoc  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
ne pitaj za ficka Smile bila poledica Smile a ja mu isporbavala turbo...reko da pozurim da se ne smrznes na obali chekajuci....kad riknu dizna..pa zavrshih u jarak.. Smile uh...nije bio lep prizor...al cuti...nisu se razbile gajbice za docek cg_ac u slavnoj luci na obali okeana...
Smile ma sta ces...nisam procitala instruction kako da obuzdam toliko konja...pa sam morala usput da nadjem nekoliko magaraca da ga gurnu do prvog mehanicara....al bez brige...idem u rent a bike da nadjem neki mopet...rascepicu ga na 20milja/sat...pa da vidis kako se manijacki juri...a umem i u rikverc! Smile nije mala stvar!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Znaci tjufika je stradao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
mhm...al samo malo da se ispolira...prozori zalepe.....lajsne zakucaju...sedista pomere...motor izbaci sa suvozachevog sedista.....bice ko nov! Smile ..sta ..ma nije frka.. Smile
do tada..cepam mopet..gazim ..jurim..punih 20 mph....uh,samo da znas kako je besan! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
josh uvek pokushavam da nadjem kochnicu..majku mu njegovu! Smile gde ono beshe! ..................................u! ne! to je kvachilo! .......... nista drushtvo...sedam ja na sirenu...ovo je neka americha divljach bez kochnica...a u k*,gde mi je sad poni sa pomocnim tockicima! Smile dobro je meni mama govorila...sine,ne dalje od mountain bike-a...a ja ne slusam... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
samo ukljuci brisace i ........gas!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
video sam te juce u perionici,bas lepo sto si onako fino castila onog decka sto ti je skinuo one ruke i noge sa sofersajbne...bas si drugar  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Beauty & Beast to jest SSB sa ljubimcetom.jpeg
(34.07 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
ma fin prolaznik..ponudio se..a meni bilo zao reci "ne"...znas ti mene...uvek pozitivac  Smile
naravno sa hormonalnim poremecajem...i mentalnim problemima..al sve u svemu...ide mi dobro do sad... Smile

....jao..moj fica...gde me podseti sad Smile Smile ima li neko maramicu? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.