Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ravna gora" - uskoro nova serija na RTS-u  (Pročitano 70151 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Dobro nije bas tako , ok postujem ja sto ti poznajes istoriju iz tog perioda i sve to ali malo preterujes. Sto se tice serije mnogima ovde se ne svidja i svako ima nesto da doda ili oduzme , i to razumem jer ukusi su razliciti..... A s'obzirom koliko je nasa istorija slozena i do danasnjih dana nam nisu skroz jasne neke stvari , nama bi trebalo bar 10.  serija da sve lepo prikaze , e sad pitanje je da li mi za to imamo kesa. I na kraju , najjednostavnije je da ako ti se nesto ne svidja uzmes daljinski i promenis program...

Наравно да треба да се промени канал када ти се нешто не свиђа, ја сам после друге епизоде престао да пратим редовно, ја то не спорим.

Причали смо и о кешу пре једно 20 страна, али овде није проблем недостатак кеша за ефекте и костиме већ поновна, као да није било доста 50 година, поновна комунистичка пропаганда... Два основна лајтмотива свих партизанских филмова су под један четничка кама и под два преждеравање четника ("Док су партизани гинули за слободу наших народа и народности, четнички издајници су седели у запећку и јели масну гибаницу!" Smile ). У свим епизодама које сам одгледао четници стално или једу или траже храну, рата нису видели. А о томе да нам је већ двапут приказана у крупном плану крвава кама и оба пута блажен израз лица четника док коље и да не причам. Да ли је могуће да и после 70 година неко дозвољава да се овакве будалаштине емитују на јавном сервису?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Cuz i'm V.I.P till i D.I.E

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
E pa ovako,Radosa Bajica ne podnosim,jednostavno to je osoba koju ne mogu da podnesem na tv-u.To sto prezirem Radosa je naravno i uticalo da mi se serija ne svidi u startu.('ebiga)Prvu epizodu sam poceo da gledam,pa sam batalio,evo ovu poslednju sto je bila nju sam odgledao do kraja.Dok sam gledao seriju,tu su bili moji roditelji koji su se neprestano svadjali dok se serija emitovala...Ovu seriju moze da gleda svako,ali serija ce da se svidi samo ljudima koji razmisljaju kao ovi moji...Mene jednostavno ne zanima nista sto se desava u ovoj seriji. Istorija je takva kakva je,posebno kod nas,ko pobedi o njemu sve najbolje,onome ko je izgubio...tako je kako je,ne moze jedna serija nista da promeni,a ni "reditelj" Rados Bajic,ciji sin u drugoj seriji sa gitarom odlazi u "svet" i na svakom kontinentu ima po jednu zenu i po jedno dete..to je to
IP sačuvana
social share
Cuz i'm V.I.P till i D.I.E !
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
Apple 15
Moram da se slozim sa stefanekom da je ova serija najzesca komunisticka propaganda od "Napred, braco tifusari! Preko vode do slobode!" Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
ciji sin u drugoj seriji sa gitarom odlazi u "svet" i na svakom kontinentu ima po jednu zenu i po jedno dete..to je to

misliš na aikido stevicu Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
ciji sin u drugoj seriji sa gitarom odlazi u "svet" i na svakom kontinentu ima po jednu zenu i po jedno dete..to je to

misliš na aikido stevicu Smile
cekaj bre to je stvarno taj lik  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
naravno da jeste, gde bi se drugo probio ako ne kod ćaćka mu Smile

nije to ništa, upoznajte deda obrada, tj dragojla u najboljim danima Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2014, 19:11:25 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Кад се све сабере, имајући у виду да је досадашња радња серија приказала временски (наглашавам временски, што се тиче радње није приказано ништа јер се све своди да неки људи иду наоколо и причају као да су претрпели четири мождана удара и као да им је кинески матерњи па им треба 40 секунди да се сете како се почиње реченица) распон од вечери 5. априла до поднева 10. маја. Ако се узме у обзир да је приказано 9 епизода од планираних 30, Ретарадош Бајић је у трећини своје серије покрио 1/52 рата. Овим темпом у последњој, тридесетој епизоди, биће екранизоване прилике јуна 1941, када борбу са Немцима још увек нису започели ни партизани ни четници.

Браво Бајићу дебилу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
изгледа да си ти требао да се прихватиш реализације ове серије Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
И ја кажем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
kako je bio mlad  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.