Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ravna gora" - uskoro nova serija na RTS-u  (Pročitano 70311 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Hoce li Draza u ovoj epizodi stici do Drine?  Smile Smile
Gledao sam ja danas pre rukometa reprizu zadnjih 10 minuta prosle epizode i tad je stigao do Drine,tih kadrova,te sirine,te sporosti,Selo gori je akcioni triler za ovo,meni je ono idealno za dokumentarac  o Ravnoj Gori,znaci dobar narator da govori pricu,a ovo sto je Bajic snimio da bude pokrivalica,odnosno ekranizacija raznih dogadjaja jedino tako bi moglo da prodje...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ма верујте ми бре људи, још да се убаци Златана у оне сцене када пију вино са "Је л' се налиииииииииииииииивате?! Изгорели по глааааве све!" или пријатељ Митар из Дубича док стрељају некога са "Само ФИК! И готово!", може маестрална серија да се направи. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Bez obzira na sve... meni je strasno zao sto je jos jedna serija o srpskoj istoriji postala ... smejurija...
Ove godine za Dan drzavnosti su prikazivali par pokusaja dramatizacije perioda od Prvog srpskog ustanka do Berlinskog kongresa.... i ono je bilo bogu za plakanje...
Npr. Mihajlo Obrenovic je prikazan kao pickica, a nista bolje nije prosao ni Aleksandar Karadjordjevic... Milos je, naravno, predstavljen kao uber seljacina... da ne kazem.. lik iz Crnog gruje...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nisam to nigde gledao,kako se zovu ti pokusaji?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Bez obzira na sve... meni je strasno zao sto je jos jedna serija o srpskoj istoriji postala ... smejurija...
Ove godine za Dan drzavnosti su prikazivali par pokusaja dramatizacije perioda od Prvog srpskog ustanka do Berlinskog kongresa.... i ono je bilo bogu za plakanje...
Npr. Mihajlo Obrenovic je prikazan kao pickica, a nista bolje nije prosao ni Aleksandar Karadjordjevic... Milos je, naravno, predstavljen kao uber seljacina... da ne kazem.. lik iz Crnog gruje...  Smile

Једини успешан покушај серије о српској историји у последњих 10 година је Црни Груја... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15

Mislim da je to ovo: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1044186/Kneževina+Srbija.html

Tj. gotovo sam sigurna, posto Jezdic preglumljava ponovo...

{edit: Ima na Jutjubu}
« Poslednja izmena: 23. Dec 2013, 00:10:28 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Та трилогија (Кнежевина Србија, Краљевина Србија и Где цвета лимун жут) је најбоље документарно-историјски што смо ми икада снимили. Није све баш најсрећније екранизовано (на пример, сцена када Милош наговара пашу да дозволи да на црквама звоне звона Smiley 1 ), али што се тиче тиче историјске тачности, документарности и вредности дела заиста добро. У односу на ово Бајићево трагикомично срање - Кум.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50137
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Шта се десило у задњој епизоди?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Шта се десило у задњој епизоди?
Ništa kao i do sada.
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0

Mislim da je to ovo: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1044186/Kneževina+Srbija.html

Tj. gotovo sam sigurna, posto Jezdic preglumljava ponovo...

{edit: Ima na Jutjubu}

Та трилогија (Кнежевина Србија, Краљевина Србија и Где цвета лимун жут) је најбоље документарно-историјски што смо ми икада снимили. Није све баш најсрећније екранизовано (на пример, сцена када Милош наговара пашу да дозволи да на црквама звоне звона Smiley 1 ), али што се тиче тиче историјске тачности, документарности и вредности дела заиста добро. У односу на ово Бајићево трагикомично срање - Кум.
Odgledao Knezevinu Srbiju,ne mogu da verujem da sam ovo preskocio,nikad nigde ovo nisam gledao,slazem se sa vama da je ekranizacija dosta komicna,na momente covek dozivi transfer blama,ali ovde se moram sloziti sa stefanekom sto se tice dokumentarnosti,fakata,i naravno odlicne naracije Gage Nikolica Knezevinu Srbiju ne bih poredio sa Bajicevim delom,jer za razliku od Gore,Knezevinu Srbiju sam odgledao sa paznjom i kazem sem ne bas srecnih ekranizacija i moram reci iritantne muzike koja mi ni najmanje nije uklopljena u pricu ostalo mi se svidelo i cim pre cu odgledati i ova druga dva dela...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.